Black Shark 2: Gaming smartphone Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Black shark 2, Black Shark 2: Gaming smartphone Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Black shark 2, Black Shark 2: Gaming smartphone Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Το Black Shark 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου και το Geekbench αποκαλύπτει ότι θα έρθει εξοπλισμένο με Snapdragon 855 και 12GB RAM. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι ‘τρέχει’ Android Pie και σημείωσε 3,516 πόντους στο single-core και 11,413 multi-core τεστ αντίστοιχα.

Οι παραπάνω επιδόσεις έρχονται να ξεπεράσουν για λίγο αυτές που δημοσιεύτηκαν προ λίγων ημερών και αφορούσαν την έκδοση των 8GB RAM με 3,494 και 11,149 πόντους στο single και multi-core τεστ αντίστοιχα.

Όσον αφορά τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες το μόνο που γνωρίζουμε από το προφίλ της εταιρείας στο Weibo είναι ότι το δεύτερης γενιάς gaming κινητό του sub-brand της Xiaomi θα έχει νέα τεχνολογία υδρόψυξης που η εταιρία ονομάζει Liquid Cool 3.0.

Το gaming smartphone της Xiaomi, Black Shark 2 εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων του Geekbench με την κωδικοί ονομασία “blackshark AAA και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Android Smartphones Black Shark 2

Black Shark 2 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το gaming smartphone Black Shark 2 με σύστημα υδρόψυξης και πλήθος ρυθμίσεων για overclocking.

Smartphones Black Shark 2 featured

Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

Ανακοινώθηκε κι επίσημα το νέο smartphone Black Shark 2 με Snapdragon 855 και Ludicrous Mode με όλη η δύναμη της CPU μεταφέρεται στο παιχνίδι χωρίς να πέφτουν τα frames.

Smartphones Black Shark 2 Xiaomi

Xiaomi Black Shark 2: Με Snapdragon 855 και 12GB RAM το νέο gaming smartphone

Το Black Shark 2 κυκλοφορεί επίσημα στις 18 Μαρτίου και η Xiaomi μόλις χθες, δημοσίευσε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming smartphone.

Smartphones Black Shark 2

Διέρρευσε εικόνα του Xiaomi Black Shark 2

Η πρώτη hands-on φωτογραφία του Xiaomi Black Shark 2, εμφανίστηκε μέσω λογαριασμού στο Twitter. Πρόκειται για το gaming smartphone της εταιρείας το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.