Smartphones

Black Shark 4: Θα φορτίζει με 120W μέσα σε 15 λεπτά

Η Black Shark έρχεται στην Ελλάδα και η μαμά εταιρεία έχει στα σκαριά το νέο κορυφαίο gaming smartphone Black Shark 4. Σύμφωνα με teaser που κυκλοφόρησε στην Κίνα το νέο flagship smartphone θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 888 και μπαταρία με χωρητικότητα 4500 mAh.

Αυτό που θα κάνει μαγικό το αναμενόμενο Black Shark 4 θα είναι η δυνατότητα υπερ-ταχείας φόρτισης 120W που θα επιτρέπει την πλήρη φόρτισή της μέσα σε 15 λεπτά ή και λιγότερο; O CEO της Black Shark δήλωσε ότι το νέο μοντέλο βρίσκεται καθ’ οδόν και ότι θα έχει εκρηκτικές επιδόσεις και ιδιαίτερη εμφάνιση.

Το Black Shark 4 λέγεται ότι θα έχει οθόνη με ανάλυση FullHD και refresh rate 144Hz. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την διαθεσιμότητα του νέου μοντέλου, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2021 10:02

Σχόλια

  • Αν και μου είναι αδιάφορο ως SmartPhone γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα GamePhone, αφού έχω σταματήσει να είμαι 14ετών εδώ και πολλά χρόνια, αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι η ταχυφόρτιση των 120W. Οι μπαταρίες από 3 λόγους ανατινάζονται, παίρνουν φωτιά και χαλάνε, από την γρήγορη φόρτιση, την γρήγορη αποφόρτιση και την συχνή φόρτιση-αποφόρτιση. Θετικό ότι τα SmartPhone που υποστηρίζουν ταχυφόρτιση φορτίζουν σε μικρό χρόνο, αλλά έχουν αυτό το μεγάλο αρνητικό που ανέφερα παραπάνω, 1ον σε περίπτωση υπερθέρμανσης τις μπαταρίας αν το κινητό δεν ρίξει τα Αμπέρ την ώρα που ταχυφορτίζεται έχουμε κινητά που ανατινάζονται ή και παίρνουν φωτιά και 2ον να αλλάξεις μπαταρία πριν καν ευχαριστηθείς το κινητό σου εξαιτίας της κόπωσης της μπαταρίας από την ταχυφόρτιση.

  • Πολύ εντυπωσιακή η ταχυφορτιστη των 120w σε 15 λεπτά, μην ξεχνάμε ότι η τεχνολογία προχωράει και η προσπάθεια όλων των εταιρειών ιδίως στην ηλεκτροκίνηση είναι να μειωθούν οι χρόνοι φόρτισης με το δυνατό λιγότερο αντίκτυπο στην μπαταρία. Κορυφαία χαρακτηριστικά της συσκευής που πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθούν, κρίνοντας από το προηγούμενο μοντέλο, μένει να δούμε εάν η τιμή θα παραμείνει ανταγωνιστική.

  • Τι να πω τώρα .

    Θεωρώ πως τέτοιες ταχύτητες φόρτισης θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά σπάνια και σε καταστάσεις έκτακτου ανάγκης για φουλ μπαταρία .

    Εδώ φορτιζω με 20w το 12 pro max και πραγματικά σκέφτομαι πως αν δεν υπάρχει λόγος για γρήγορη φόρτιση να το σταματήσω και να χρησιμοποιώ τον μικρό των 5W.

    Με τον πρώτο παρατηρώ πως βγάζοντας το τηλέφωνο από τη φόρτιση στο 80-85 % το οποίο πραγματοποιείτε σε 45-50 λεπτά από 20-25 % το κινητό είναι αρκετά ζεστό .
    Πριν προμηθευτώ τον ταχυφορτιστη για μια εβδομάδα το φόρτιζα με τον 5W και ποτέ μα ποτέ δεν ζεστάθηκε το τηλέφωνο ούτε κατά διάνοια .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.