Black Shark: Έρχεται με τον Snapdragon 8+ Gen 1;

black shark, Black Shark: Έρχεται με τον Snapdragon 8+ Gen 1;

Ως ένα καθαρά gaming smartphone, το Black Shark μοιάζει λογικό να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8+ Gen 1. Σύμφωνα με τον tipster Digital Chat Station, πράγματι αυτό θα συμβεί όταν η συσκευή κυκλοφορήσει αργότερα μες στη χρονιά. Παράλληλα, αποκάλυψε μερικές από τις βασικές προδιαγραφές του επερχόμενου flagship.

Λέγεται, λοιπόν, πως η συσκευή θα έχει οθόνη FHD+, το νέο κορυφαίο chipset της Qualcomm και μπαταρία διπλής κυψέλης 4.790 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 100 W.

Οι φήμες λένε ότι το Black Shark μπορεί να φτάσει το 2ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους με πιο πιθανό σενάριο να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Black Shark Xiaomi

Xiaomi Black Shark 5S series: Κυκλοφόρησαν οι προδιαγραφές

Μετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Black Shark 5 νωρίτερα τον Ιούνιο, έρχεται η σειρά της επόμενης σειράς gaming smartphone, της Black Shark 5S.

Smartphones Black Shark Xiaomi

Black Shark 5/ 5 Pro: Γίνονται παγκόσμια – Αυτές είναι οι τιμές

Τα Black Shark 5 και Black Shark 5 Pro γίνονται παγκόσμια και θα είναι διαθέσιμα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Smartphones Black Shark Xiaomi

Black Shark/5 Pro: Παγκόσμια κυκλοφορία στις 8 Ιουνίου

Η σειρά Black Shark 5 της Xiaomi παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, με τα Black Shark 5, Black Shark 5 Pro και Black Shark RS να είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής μόνο στην Κίνα.

Smartphones Black Shark featured Qualcomm Snapdragon

Black Shark 5 Pro: Με τον SD 8 Gen 1 στην κορυφή της λίστας AnTuTu

Το τελευταίο ranking του AnTuTu έδειξε πως η Qualcomm είναι ο κυρίαρχος τόσο στις flagship όσο και στις mid-range συσκευές.