Δευτέρα
11/11/2013

BlackBerry, Φωτογραφίες δείχνουν το Google Play να τρέχει στο BlackBerry 10.2.1

Αυτή την περίοδο το BlackBerry OS 10.2.1 δοκιμάζεται εσωτερικά στην BlackBerry, και αυτό που δεν αποτελεί έκπληξη για κάποιους, είναι ότι κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν το Google Play store να τρέχει στην πλατφόρμα BlackBerry 10.

Λογικά ένα νέο Android Runtime θα επιτρέψει στους χρήστες BlackBerry να τρέχουν την εφαρμογή Google Play και να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν εφαρμογές Android ή άλλο περιεχόμενο στα κινητά τους. Χάρη σε αυτή την εξέλιξη, η πλατφόρμα BlackBerry 10 θα αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα της προβλήματα, την έλλειψη apps. Άραγε υπάρχει περίπτωση αυτή η εξέλιξη να δώσει την δυνατότητα στην εταιρεία να αυξήσει τις πωλήσεις της;

Σε κάθε περίπτωση έχετε στο νου σας, ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο και δημοσιεύουμε την συγκεκριμένη είδηση με επιφύλλαξη, παρά την ύπαρξη των φωτογραφιών, αφού η BlackBerry δεν έχει επισημοποιήσει το παραμικρό.

Google Play on BlackBerry

Google Play on BlackBerry

Google Play on BlackBerry

Google Play on BlackBerry

Πηγή

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Πολύ πολύ ενδιαφέρον!!! Για να δούμε… Αν τρέχει εφαρμογές android χωρίς προβλήματα τότε αμέσως κερδίζει πολλούς πολλούς πόντους!!!!

 2. Ο/Η Nickolas λέει:

  Δε νομίζω οτι οι χαμηλές πωλήσεις οφείλονται τόσο στην έλλειψη εφαρμογών, όσο στην πολύ υψηλή τιμή των Ζ10 και Q10. Τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες συσκευές με καλύτερα χαρακτηριστικά όσο καλό και να είναι το λειτουργικό είναι δύσκολα τα πράγματα. Το ίδιο έγινε και με τα windows phone κινητά και μόλις κατέβηκαν οι τιμές και βγήκαν συσκευές όπως το lumia 520, ο κόσμος άρχισε να τα προτιμάει.

 3. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

  Παιδιά έχετε δίκιο αλλά αν τρέχουν εφαρμογές Android και χαμηλώσουν τις τιμές Σίγουρα θα ανέβουν.
  Έχω ακούσει ότι το λογισμικό τους είναι αρκετά καλό αν και το android δεν το αλλάζω γιατί δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητες του αλλά από την άλλη καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές ειδικά αν είναι τόσο αξιόλογες όσο λένε.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.