Η BlackBerry εργάζεται πυρετωδώς με την ανάπτυξη του επόμενου λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 για smartphones και BB 10 tablets. Το πότε ακριβώς θα παρουσιαστεί δεν γνωρίζουμε, γνωρίζουμε όμως ότι θα συνοδεύει full touch συσκευές με αναλύσεις HD ενώ σήμερα προστίθεται η πληροφορία-φήμη ότι κατά το ντεμπούτο του νέου OS θα υπάρξουν και μοντέλα με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4.
Qualcomm: Πιθανή επιστροφή στη Samsung για παραγωγή chips 2nm
Η Qualcomm εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τη Samsung για την παραγωγή επεξεργαστών στα 2nm, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό με την TSMC.
![BlackBerry OS 10, Τα πρώτα smartphones θα είναι τετραπύρηνα με τον Qualcomm S4 [φήμες]](https://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/08/Qualcomm-Snapdragon-1.jpg)
Αυτός ο S4 πάει να μπεί παντού!!