Το θρίλερ με τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών BlackBerry Internet Services (BIS) συνεχίζεται. Από εχθές δέχεται πλήγμα η αξιοπιστία τους και ενώ φάνηκε να αποκαθίσταται το πρόβλημα ανφορές κάνουν λόγο για καθυστερήσεις που ξεπερνούν ακόμα και τις 3 ώρες.
Οι κάτοχοι BlackBerry συσκευών που χρησιμοποιείται τις επί πληρωμή υπηρεσίες BIS, πως αντιμετωπίσατε το πρόβλημα εχθές; Συνεχίζετε να έχετε πρόβλημα και σήμερα;
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.
Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Παρακολουθήστε τα σχόλια
4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
radiohan
11 years πριν
Ναι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα εδώ και αρκετές μέρες πριν (4-5) . Μήνυμα στο bbm μπορεί να κάνει ώρες να πάει ίσως και να μην πάει ποτέ.
Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.
Ναι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα εδώ και αρκετές μέρες πριν (4-5) . Μήνυμα στο bbm μπορεί να κάνει ώρες να πάει ίσως και να μην πάει ποτέ.
Εμένα (+της γυναικάς μου) από χθες δουλεύει αψογα -επανήλθε_κανένα delay!
-Updated info
@Research In Motion Founder and Co-CEO Mike Lazaridis addresses BlackBerry
service outage! https://crackberry.com/research-motion-founder-and-co-ceo-mike-lazaridis-addresses-blackberry-service-outage #via Crackberry.com
Aπό χθές το πρωί έστρωσε εδώ στην Ελλάδα.
Blackberry χωρίς BIS, είναι μαρτύριο !!!