Blackberry Bold 9000 | Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες

Μήπως είστε φανατικός των Blackberry κινητών αλλά μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να βρείτε ένα μοντέλο που να ικανοποιεί όλες σας τις ανάγκες; Το νέο RIM Blackberry Bold 9000 είναι εδώ για να σας δώσει την λύση. Είναι το πρώτο Blackberry το οποίο εκτός από τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, δίνει αρκετό βάρος και στην εμφάνισή του.

, Blackberry Bold 9000 | Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες

Πρόκειται για ένα λεπτό και αρκετά κομψό τηλέφωνο που θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις. Το Blackberry Bold 9000 είναι εφοδιασμένο με οθόνη υψηλής ευκρίνειας ανάλυσης 480×320 pixels ιδανική για προβολή μηνυμάτων, email και βίντεο με εξαιρετική ποιότητα. Επίσης διαθέτει έναν από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές της αγοράς χρονισμένο στα 624Mhz.

Όσον αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης το 9000 διαθέτει WI-FI, Bluetooth 2.0, miniUSB καθώς και υποστήριξη HSDPA για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Οι δυνατότητες όμως του τηλεφώνου δεν σταματούν εδώ. Το ενσωματωμένο GPS της συσκευής θα σας βοηθήσει να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας ενώ τόσο η ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής (1GB) όσο και η δυνατότητα υποδοχής καρτών μνήμης microSDHC σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε όλα σας τα προσωπικά δεδομένα.

Το 9000 της Blackberry αναμένεται στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες με τιμή κοντά στα 760 ευρώ.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.