BlackBerry CEO: Επιβεβαίωσε νέα συσκευή με physical keyboard

Ο CEO της Blackberry, John Chen, επιβεβαίωσε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε ένα νέο smartphone με physical keyboard. Το πληκτρολόγιο QWERTY ήταν κάποτε αναπόσπαστο κομμάτι των συσκευών Blackberry, το οποίο έλειπε και από τις δύο πρόσφατες συσκευές της, το DTEK50 και DTEK60.

Ο Chen δυστυχώς δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο smartphone, οπότε δεν γνωρίζουμε αν θα έχει fixed πληκτρολόγιο ή αν είναι συρόμενο όπως το Blackberry Priv. Αυτό το κενό, ίσως μπορούν να συμπληρώσουν οι φήμες που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, οι οποίες έκαναν λόγο για ένα κλασσικό σχέδιο Blackberry.

Επιπλέον, αν οι πληροφορίες ήταν σωστές, το πρόγραμμα με κωδική ονομασία Mercury θα μοιάζει με το κινητό στην φωτογραφία. Θα έρχεται με 4.5 ιντσών Full HD οθόνη, 2 GHz octa-core Qualcomm επεξεργαστή, 3GB RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης. Θα έχει πίσω κάμερα στα 18 megapixel και 8 megapixel μπροστινή, μπαταρία 3.400 mAh και θα τρέχει Android 7.0 Nougat.

Όπως και τα DTEK50 και DTEK60, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από την TCL, έτσι και το project Mercury δεν θα κατασκευαστεί από την BlackBerry, αλλά από κάποιον συνεργάτη.

CEO Blackberry John Chen physical keyboard smartphone project Mercury, BlackBerry CEO: Επιβεβαίωσε νέα συσκευή με physical keyboard

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpampis13

Το επομενο μου τηλέφωνο σιγουρα θα ειναι blackberry, περιμενω να δω και αυτο, το dtek50 και 60 ειναι αξιόλογες συσκευές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.