BlackBerry Keyone: Από 5 Μαΐου στη Μ. Βρετανία με τιμή 582 ευρώ

blackberry keyone europe, BlackBerry Keyone: Από 5 Μαΐου στη Μ. Βρετανία με τιμή 582 ευρώ

H TCL, η κινέζικη εταιρεία που έχει αναλάβει την κυκλοφορία BlackBerry smartphones, καθυστερεί εδώ και καιρό την επίσημη κυκλοφορία του Keyone, που ανακοινώθηκε Φεβρουάριο. Αν και πολλοί περίμεναν ότι το νέο BlackBerry Keyone με QWERTY πληκτρολόγιο και Android, θα γίνει διαθέσιμο λίγες μέρες αργότερα, η κυκλοφορία πήγε για Μάιο. Η ανακοίνωση είχε γίνει πρόσφατα από τον CEO της BlackBerry, John Chen, ο οποίος όμως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σήμερα μαθαίνουμε την έλευση του BlackBerry Keyone σε ευρωπαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα, η βρετανική Clove έχει το κινητό στη σελίδα της και αναφέρει ότι το πρώτο stock αναμένεται από 5 Μαΐου. Η τιμή του Keyone είναι στις 499 λίρες Αγγλίας, που σημαίνει περίπου 582 ευρώ.

Το BlackBerry Keyone αναμένεται γύρω στην ίδια ημερομηνία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στη Γερμανία η τιμή είναι στα 599 ευρώ.

Eνσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 625, οθόνη 4.5 ιντσών Full HD, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Οι διαστάσεις του είναι 149.3×72.5×9.4 και ζυγίζει 180 γραμμάρια. Η κάμερα είναι 12 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX378, 4K video στα 30 fps, φακό f/2.0, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel fixed-focus και 1080p video. Ενσωματώνει μπαταρία 3505mAh που φορτίζει στο 50% σε 36 λεπτά και USB Type-C.

blackberry keyone europe, BlackBerry Keyone: Από 5 Μαΐου στη Μ. Βρετανία με τιμή 582 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Μενω Βρετανία, το περίμενα να ανακοινωθεί αλλά 500 λίρες για SD625 δε δίνω.

GS

Τιμή απλά γελοία με τίποτα δεν τα αξίζει.

ZURA

Μεν ωραία συσκευή αλλά η πολιτική όσον αφορά τις τιμές είναι όπως πάντα, ίσως γι αυτό δεν έχει έσοδα από τις συσκευές της και πάγωσε στο 0% στο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως. Και με τον Snapdragon 625 …. Βλέπεις άλλες συσκευές ποιο φτηνές με τον SD625 SoC που κυμαίνονται στα 250€… Άκου 582€…

ZURA

*πάτωσε στο 0%

Tasos

Η τιμη ειναι ηψυλη αλλα σκευτειται αυτα που προσφερει με τον 625. Ενω 500 € για το iphone το se ειναι μια χαρα η για το 7 και το plus που κοντευει το 1000αρικο και το galaxy 800 μαλλον πλεον η μαρκα αξιζει τα λευτα.

forneverarrow

Μια χαρά τιμή είναι. Πρόκειται για εργαλείο δουλειάς και αφορά συγκεκριμένο target group. Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να είναι καλύτερο είναι η CPU… θα ταίριαζε καλύτερα στο κόστος του να έχει ένα SD 652 τουλάχιστον. Αλλά εφόσον δεν είναι συσκευή για gaming πρέπει να είναι ΟΚ ο 625…

Μανώλης

πολύ καλή τιμή για μένα που με ενδιαφέρει για αγορά σε ένα χρόνο!!! λογικά θα έχει πέσει στα 250 ευρώ!!! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.