Blackberry KeyOne: Το πρόβλημα της οθόνης διορθώθηκε μετά από προτροπή youtuber

blackberry key one

Το πρόβλημα της οθόνη που ξεκολλούσε πολύ εύκολα διόρθωσε το Blackberry KeyOne ύστερα από προτροπή ενός youtuber.

Το Blackberry KeyOne έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον κόσμο της τεχνολογίας, αποτελώντας μια εξαιρετική εναλλακτική στις σημερινές ναυαρχίδες των Apple, Samsung, LG κλπ. Δυστυχώς όμως, αρκετοί χρήστες έκαναν παράπονα για την ασθενή κατασκευή και έλλειψη στιβαρότητας. Ο γνωστός youtuber JerryRigEverything αποφάσισε να ασχοληθεί με το κινητό και κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι αρκετά ευάλωτο, ενώ η οθόνη αποκολλιούνταν τρομακτικά εύκολα από το υπόλοιπο σώμα. Ο ίδιος συνέστησε στην Blackberry να διορθώσει το ζήτημα και η εταιρεία τον άκουσε, δημοσιεύοντας μάλιστα και την ανάλογη ανακοίνωση.

Πρίν από μερικές ημέρες, ο Zack Nelson (γνωστός και ως προαναφερθέντας JerryRigEverything) αγόρασε ένα νέο Blackberry KeyOne για να δοκιμάσει εκ νέου τις αντοχές του, δεδομένου οτι η εταιρεία είχε διορθώσει το σοβαρό ζήτημα της εύκολα αποκολλώμενης οθόνης. Αν και το κουτί των δύο μοντέλων (εκείνου που αγόρασε πρίν από μερικούς μήνες με αυτό που πήρε τώρα) ήταν ακριβώς τα ίδια, στην νέα συσκευή παρατηρήθηκε τεράστια βελτίωση. Μάλιστα, η οθόνη πλέον ήταν τόσο δύσκολο να ξεκολλήσει από το σώμα που ο Zack στην προσπάθεια του την έσπασε. Μπορεί αυτό να φαίνεται κακό για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε επισκευή του KeyOne τους αν χαλάσει, όμως η πρόσβαση στο εσωτερικό του smartphone γίνεται χωρίς την αποκόλληση της οθόνης.

Τελικά, ο δημοφιλής youtuber αφαίρεσε το KeyOne από το “ράφι της ντροπής”, στο οποίο βρίσκονται όλες οι συσκευές που έχουν αποτύχει στα τεστ αντοχής του (κυρίως το τεστ λυγίσματος, με το οποίο συγκεκριμένα αποκολλιούνταν η οθόνη του KeyOne). Αξίζει έπαινος στην Blackberry για την έγκαιρη ανάληψη ευθυνών και διόρθωση του προβλήματος.

Η εταιρεία έχει ήδη γνωστοποιήσει πως όσων τα KeyOnes παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα με εκείνο του JerryRigEverything, θα αντικατασταθούν με νέο μοντέλο. Δυστυχώς έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες οι κατασκευαστές, παρά την γνώση που είχαν σχετικά με πρόβλημα προϊόντος τους (εύκαμπτο iPhone 6 Plus, bootloop στο LG G4), δεν προχώρησαν σε βελτίωση των επόμενων παρτίδων. Ας ελπίσουμε πως το παράδειγμα της Blackberry θα ακολουθούν από εδώ και πέρα όλες οι εταιρείες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Qualcomm

Ευπάθεια 5G Chip της Qualcomm επηρεάζει το 40% των κινητών τηλεφώνων

Η ευπάθεια θα μπορούσε να επιτρέψει σε έναν εισβολέα να έχει πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων και στα μηνύματα SMS του χρήστη.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi: Κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωπαϊκή αγορά για πρώτη φορά

Η Xiaomi κατατάσσεται τρίτη παγκοσμίως σε διανομές smartphones για τρία τρίμηνα στη σειρά και δεύτερη στην Ευρώπη για πρώτη φορά.

Smartphones Realme Realme Android smartphones

realme: Top 4 σε Ελλάδα, Τσεχία και Σλοβενία σύμφωνα με την Canalys

Η realme κατατάσσεται στην 4η θέση στις εταιρείες smartphone στην Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβενία για το 1ο τρίμηνο του 2021 όσον αφορά τις αποστολές πωλήσεων.

Smartphones WIND 5G 5G

WIND: Τα συμβατά 5G smartphones για το δίκτυο της

Η WIND ανακοίνωσε την πλήρη γκάμα όλων των πιστοποιημένων 5G Smartphones στο δίκτυο της. Με την προσθήκη και των iPhone 12 της APPLE συνολικά έχουν πιστοποιηθεί 7 Brands.