BlackBerry Mercury: Renders από το νέο 4.5″ smartphone με QWERTY

BlackBerry και TCL σχεδιάζουν να ανακοινώσουν νέα smartphones τον επόμενο μήνα στην CES 2017, όπου θα βρίσκεται και το Techblog. Περιμένουμε να δούμε ένα από τα τελευταία smartphones σχεδιασμένα από την BlackBerry με QWERTY πληκτρολόγιο.

Το μη ανακοινωμένο smartphone έχει διαρρεύσει σε renders με κωδική ονομασία BlackBerry Mercury. Σήμερα διέρρευσαν νέες εικόνες που δείχνουν dual curved-edge οθόνη.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το BlackBerry Mercury θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, Adreno 530 GPU και μπαταρία αρκετά μεγάλη έτσι ώστε να διαρκεί έως δυο ημέρες. Η οθόνη θα είναι 4.5 ιντσών ενώ θα υπάρχει και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στην space bar.

Όλα τα νέα smartphones που θα ακολουθήσουν μετά το BlackBerry Mercury θα είναι σχεδιασμένα από την TCL, η οποία αναλαμβάνει την κατασκευή και πώληση των BlackBerry smartphones. Τα τελευταία BlackBerry DTEK50 και DTEK60 είναι re-branded TCL μοντέλα, που ανήκουν στην Alcatel.

Όσο για την ίδια την BlackBerry, τα τελευταία χρόνια αδυνατώντας να σταθεί σε μια αγορά με ανταγωνιστές όπως Apple, Samsung και πληθώρα Κινέζων, αποφάσισε να επικεντρωθεί στο software.

blackberry mercury, BlackBerry Mercury: Renders από το νέο 4.5″ smartphone με QWERTY

blackberry mercury, BlackBerry Mercury: Renders από το νέο 4.5″ smartphone με QWERTY

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Τελικά η συνεργασία BlackBerry και TCL αξίζει με το παραπάνω. Για κινητό του 2017 είναι σε όλα του τέλειο. Προχωρήστε με αυτό το ρυθμό μπράβο σας!
Καλά και όμορφα Χριστούγεννα εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου σε όλους και καλή χρυσή Πρωτοχρονιά!

ΛΛ

Ωραιο κινητό με πληκτρολογιο …. αλλα θα ήθελα να το δω χωρις πληκτρολογιο με μονο touch οθονη…νομιζω θα ηταν ομορφο

Jorge

I want it!

JohnWave

Άπατο θα πάει και αυτό. Είναι πάρα πολύ μικρό το ποσοστό των καταναλωτών που του αρέσει το φυσικό πληκτρολόγιο. Το είχαμε πει για το Passport, το είχαμε πει και για το Priv και όντως απέτυχαν και τα δύο.

vasilispas

JohnWave, απατο το passport;;;;εισαι ασχετος φιλε…κοιτα να δεις αριθμο πωλησεων σε αμερικη κ ευρωπη για το passport…οσο για ποιοτητα σαν smartphone αντε να παιξετε με τα παιχνιδακια σας iphone k android

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones IFA 2018

BlackBerry KEY2 LE με 4.5’’ FHD+ οθόνη, QWERTY πληκτρολόγιο, dual κάμερα και SD636 SoC [IFA 2018]

Η BlackBerry παρουσίασε στην IFA 2018 τη “lite” έκδοση του επαγγελματικού smartphone KEY2 με ονομασία BlackBerry KEY2 LE, το οποίο διατηρεί τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου «αδερφού», αποτελώντας ωστόσο μία πιο προσιτή επιλογή προς το ευρύ κοινό.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Priv

BlackBerry Priv: Τέλος η υποστήριξη

Το BlackBerry Priv είναι το πρώτο Android smartphone, με το οποίο η εταιρεία επιχείρησε να κάνει αλλαγή πορείας. Κυκλοφόρησε το 2015 και σήμερα η BlackBerry ανακοίνωσε ότι βγαίνει από τη λίστα με τις συσκευές που υποστηρίζει.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Motion

BlackBerry Motion: Το πρώτο video

To BlackBerry Motion ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, είναι ένα “all touch” κινητό με την μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε κινητό της εταιρείας και έχει πιστοποίηση IP67 για να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.