BlackBerry Mobile Fusion

Η RIM ανακοίνωσε την κυκλοφορία του BlackBerry Mobile Fusion, την επόμενης γενιάς λύση για τη διαχείριση κινητών συσκευών των εταιρικών πελατών. Το BlackBerry Mobile Fusion παρέχει μια ασφαλή, αξιόπιστη και επεκτάσιμη λύση που συνδυάζει τη διαχείριση smartphones και tablets που χρησιμοποιούν το BlackBerry OS καθώς επίσης τα Android και iOS και παρέχει μια ενιαία, web- based πλατφόρμα για εύκολη διαχείριση όλων των συσκευών.

Το BlackBerry Mobile Fusion ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς και την αρχιτεκτονική ασφαλείας του BlackBerry Enterprise Server (version 5.0.3), παρέχοντας προηγμένη διαχείριση και έλεγχο του ΙΤ, μια ενιαία εξερχόμενη σύνδεση ασφαλείας (256-bit AES encrypted “BlackBerry VPN”), πολιτικές IT που μπορούν να επιβληθούν στους εργαζομένους, υποστήριξη της τεχνολογίας BlackBerry Balance και τη δυνατότητα για εγκατάσταση εφαρμογών και λογισμικού μέσω ασύρματου δικτύου για τη διαχείριση των BlackBerry smartphones και PlayBook tablets (καθώς επίσης και για τις μελλοντικές συσκευές BlackBerry 10).

Για τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων σε κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο και για περίπου το 90 τοις εκατό των εταιρειών που ανήκουν στη λίστα Fortune 500 και χρησιμοποιούν σήμερα BlackBerry smartphones, το BlackBerry Mobile Fusion τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν την παρούσα ολοκληρωμένη υποδομή ασφαλείας των BlackBerry και να έχουν ευέλικτες επιλογές για τις προσωπικές συσκευές, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Εκτός από το ότι παρέχει απαράμιλλη λειτουργικότητα για τις συσκευές BlackBerry, το BlackBerry Mobile Fusion προσφέρει ακόμα ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης για συσκευές iOS και Android μεταξύ των οποίων:

• Υποστήριξη για πολλαπλές συσκευές ανά χρήστη
• Διαχείριση εφαρμογών και software
• Διαχείριση συνδεσιμότητας (Wi-Fi, VPN, certificates)
• Κεντρική, εύκολη στη χρήση, ενιαία web-based κονσόλα
• Προσδιορισμός και διαχείριση ασφάλειας και πολιτικών
• Διαχείριση δυνατοτήτων της κάθε συσκευής
• Διαχείριση ρυθμίσεων
• Ασφάλεια και προστασία σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής (εξ αποστάσεως κλείδωμα, καθαρισμός δεδομένων)
• Διαχείριση με βάση το χρήστη και την ομάδα χρηστών
• Υψηλή επεκτασιμότητα

Το λογισμικό BlackBerry Mobile Fusion είναι διαθέσιμο ως free download και κοστολογείται ανάλογα με τον αριθμό των προς διαχείριση συσκευών. Οι άδειες για την πρόσβαση των πελατών (CALs) ξεκινούν από $99 ανά χρήστη ή $4 ανά χρήστη μηνιαίως (τιμολογούνται σε ετήσια βάση); σε περιπτώσεις μεγάλου όγκου, υπάρχει επίσης δυνατότητα έκπτωσης. Ακόμα, η Research In Motion προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δοκιμάσουν το Mobile Fusion πιλοτικά προτού αγοράσουν άδεια (CAL). Η δωρεάν δοκιμή των 60 ημερών είναι διαθέσιμη εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.blackberry.com/mobilefusion.

*Οι συσκευές iOS and Android χρειάζονται την εφαρμογή Mobile Fusion Client για να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες διαχείρισης BlackBerry Mobile Fusion, οι οποίες είναι διαθέσιμες ως free download για τις συσκευές iOS και Android από τα αντίστοιχα app stores. Η ασφάλεια, η διαχειρισιμότητα και οι έλεγχοι της συσκευής ποικίλουν ανάλογα με τις εγγενείς δυνατότητες των λειτουργικών συστημάτων της εκάστοτε συσκευής.

4413
0
Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor

Honor 60 Series: Επίσημα με Snapdragon 778G+ και selfies στα 50 Megapixel

Μετά από τις διαρροές ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του Honor 60 Series, με το μοντέλο Pro να συγκεντρώνει πάνω του το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων της τεχνολογίας.

Smartphones Qualcomm Snapdragon Vivo

Η σειρά iQOO 9 θα κυκλοφορήσει στην Ινδία με Snapdragon 8 Gen 1 και φόρτιση 120W

Αρκετές μάρκες smartphone επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν συσκευές με το πρόσφατα ανακοινωμένο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1, και η υπο-μάρκα iQOO της vivo είναι μία από αυτές.

Smartphones Samsung Samsung smarrtphones

Η Samsung θέλει το 22% της αγοράς smartphone το 2022, αναμένει υψηλές πωλήσεις Galaxy S22

Σύμφωνα με έκθεση του The Elec, ενός νοτιοκορεατικού μέσου ενημέρωσης, η Samsung έχει κάποιους φιλόδοξους στόχους για το 2022.

Smartphones Google Google Pixel

Google Pixel 6 series: Δεν φορτίζει με ορισμένα καλώδια USB-C

Αν και είναι κατανοητό, είναι λογικό να απογοητευτούν οι κάτοχοι των Google Pixel 6, καθώς η Google δεν συμπεριέλαβε συμβατό φορτιστή και καλώδιο στο κουτί λιανικής.