BlackBerry Neon: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Η BlackBerry έκανε τη μεγάλη στροφή προς το Android και δηλώνει την αφοσίωσή της στο mobile OS της Google ετοιμάζοντας περισσότερα Android smartphones. Μετά το περσινό BlackBerry Priv, ετοιμάζεται για την ανακοίνωση του δεύτερου smartphone με Android.

Πρόκειται για το BlackBerry Neon, το οποίο σε αντίθεση με το Priv, είναι ξεκάθαρα mid-range συσκευή και διαφέρει από το design που έχουμε συνηθίσει από την BlackBerry.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες και από τεχνικά χαρακτηριστικά το BlackBerry Neon θα φέρει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p με αρκετά διακριτικά bezels, επεξεργαστή Snapdragon 617 και μνήμη RAM 3GB. Επιπλέον, θα έχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2610mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 2.0.

Η διαθεσιμότητα του BlackBerry Neon θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με τιμή περίπου στα 350 δολάρια.

blackberry neon photo, BlackBerry Neon: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Σαν alcatel εχει γινει…

χρηστος

Μα Alcatel είναι απλως η blackberry εχει δανειστεί το design

Ιωάννης jb

Αγνωστε τραβα πιάσε κανένα priv και μετά έλα να ξανασχολιάσεις…
Να δω μετά θα κάνεις τέτοιες ακυρες συγκρίσεις

Vai

Να ελεγες οτι πολλη καλη ποιοτητα κατασκευης ειχε το passport SE να ελεγα ok, αλλα το priv δεν ειναι και το πιο ποιοτικο κινητο.

Αγνωστε, πανω σε κουφαρι Alcatel συσκευης εχει χτιστει αυτη η συσκευη.

Kostas

OK κι αν είχε κουμπί στη μέση θα έμοιαζε με samsung κλασσικά σχόλια

forneverarrow

Οκ παιδιά, αν δεν σας αρέσει πάρτε huawei P9 με το ψευτοαλουμίνιο και την πολιτική τύπου “το αγοράζεις φτηνά και μη ζητάς υποστήριξη”, όπως όλες οι κινεζιές εκεί έξω. Ή ακόμα καλύτερα πάρτε Moto G4 με τον αρχαίο SD 617 και το interface που σκαλώνει ακόμα και στο scrolling. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την απαξίωση σε κάθε πρόταση που δεν είναι στα πρότυπα του κινέζου… Αν ήταν το ίδιο σασί από την OnePlus ή Meizu θα το βγάζατε άψογο!

Στο θέμα μας, μια χαρά φαίνεται. Το μόνο πρόβλημα πιθανόν να είναι στην τιμή, που η BB συνήθως εκτοξεύει χωρίς λόγο. Ήθελα πολύ το Priv αλλά στα 800€ δεν το κοστολογώ για κανένα λόγο. Τούτο μέχρι τα 300 θα είναι λογική τιμή.

Mary

Σίγουρα είναι συνεργασία Alcatel- blackberry, το συγκεκριμένο είναι ακριβώς ίδιο με το Alcatel idol 4s !

nick31

Και αυτή η BlackBerry…μετά λέει οτι δν τα παει καλα οικονομικά..εε αμα κατασκευάζεις τετοια κινητά λογικό είναι

lolek

@forneverarrow
Κραζεις τον αρχαιο sd 617 αλλα και αυτο τον ιδιο επεξεργαστή φοραει. Επισης το p9 και το p9 lite που εχω πιάσει φαίνονται πολυ στιβαρα και δεν μου φανηκε καθολου ψεύτικο το αλουμίνιο. Αλήθεια τα επιασες και σου φανηκαν ψευτικα;

mpampis13

Τα χαρακτηριστικά του καλουτσικα ειναι και η τιμη του το ίδιο, θα το ήθελα 5.5 ιντσες, περιμενουμε νεα και για τα αλλα δυο blackberry που αναμένονται..

Agnostos13

@Ιωαννηςjb:
Βλεπεις να γραφω καπου για το priv (αυτο φερνει σε aino)?

liris11

Καλα για να μιλάει αντικειμενικά ο καθένας πρέπει να ειναι κάτοχός τον κινητόν που κράζει και με επιχειρήματα οχι τύπου κινέζικα κτλ ειχα το lg g2 και μετά το Samsung galaxy s6 +τώρα ειμαι κάτοχός huawei p9 η γυναίκα μου εχει το 6ς λοιπόν όλα ειναι ωραία κινητά αλλα το p9 τα πατάει με διάφορα το κυριότερο περα απο ταχύτητα μπαταρίας κτλ ειναι το σήμα του και Στην Ελλάδα Έχουμε θεμα με το σήμα οσο για το αλουμίνιο ειναι αλουμίνιο περα για πέρα υπάρχει και endurance test sto YouTube

Darth

και όμως πέρα από την πλακα ειναι alcatel απλά rebranded (πράγματι καταντισε η εταιρεία)

https://www.engadget.com/2016/07/26/blackberrys-second-android-phone-is-a-toughened-alcatel/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.