BlackBerry: Το KEYone δεν θα είναι η μόνη συσκευή για φέτος

Μπορεί η Blackberry να μην θυμίζει σε πολλά τον παλιό εαυτό της, εξακολουθεί όμως να παρουσιάζει αξιόλογα smartphones που πλέον λειτουργούν με Android OS και όχι το το δικό της λογισμικό.

Πλέον οι BlackBerry συσκευές κατασκευάζονται από την TCL, με την Καναδική εταιρεία να υπογράφει με το brand name της και να προσθέτει διάφορα χαρακτηριστικά στο software.

Με την ανακοίνωση του νέου BlackBerry KEYone πριν λίγες μέρες, πολλοί θεωρούσαν πως η BlackBerry δεν θα διαθέσει άλλη συσκευή στην αγορά για φέτος. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να διαψεύδεται από τα επίσημα “χείλη” του διευθύνοντα σύμβουλου στο τμήμα Επικοινωνιών της TCL, Nicolas Zibell. Ο ίδιος δήλωσε πως μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσουν μέχρι τρία νέα BlackBerry κινητά. Εφόσον έχουμε ήδη δεί το ένα (KEYone), θα πρέπει να αναμένουμε άλλα δύο μοντέλα έως τα τέλη του έτους.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι επόμενες συσκευές θα αποτελέσουν τους αντικαταστάτες των DTEK 50 και DTEK 60 που έγιναν διαθέσιμα το 2016, πράγμα που σημαίνει πως περιμένουμε δύο smartphones με μεγάλη οθόνη αφής, χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY όπως το KEYone. Βέβαια, με τις πρόσφατες φήμες να θέλουν την κατάργηση της σειράς DTEK από την TCL, μπορεί οι νέες συσκευές να αποδειχθούν μόνο πνευματικοί συνεχιστές των 50 και 60 με νέα ονομασία.

Εν τέλει, το σίγουρο είναι πως η παρουσίαση του KEYone δεν θα είναι η μόνη για την BlackBerry, η οποία ευελπιστεί οι νέες προτάσεις της να πείσουν το καταναλωτικό κοινό. Ελπίζουμε πως σύντομα θα διαρρεύσουν πληροφορίες που θα ρίξουν περισσότερο φώς στις επόμενες κυκλοφορίες της εταιρείας. Αν σκέφτεστε την αγορά ενός BlackBerry smartphone και το KEYone δεν σας ικανοποιεί, μπορεί οι επερχόμενες συσκευές να σας κερδίσουν.

blackberry android smartphones, BlackBerry: Το KEYone δεν θα είναι η μόνη συσκευή για φέτος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Πιστεύω πως κάθε Android μπορεί να γίνει κάπως ΒΒ, λόγω του οτι η ΒΒ έχει βάλει σχεδόν όλες τις εφαρμογές της στο Play. Αν δεν χρειάζεσαι πληκτρολόγιο μπορείς να πας σε G6 με όλες τις εφαρμογές της BB. 😋

Πάνος

Καταπληκτικό εργαλείο το KEYone πάντως. Ο ορισμός του τούμπανου.

Tasos

Παντως να πω την γνωμη μου. Μετα απο σχεδον 4 χρόνια με το galaxy note 2 και ενα δευτερο future phone ton 20 ευρω για να κουβαλαω καθημερινα μαζι μου και να μην ξεμενω απο μπαταρια. Η μόνη συσκευη κινητου που εβαλε σε σκεψεις να αλαξω κινητο μετα απο χρόνια και να εχω μια συσκευη μόνο ειναι το keyone. Πραγματικα για εμενα απο τα πιο ομορφα κινητα αυτη την στιγμη. Με ολα τα specs να με καλυπτουν και μια οθόνη σε πολυ καλες διαστασεις “χωρις να γραφω μνμ στην καφετερεια και να βλεπουν τη γραφω 2 τραπεζια πιο πισω” και φυσικα αναλογεια οθονης μπαταρειας.

Chris966

Αισθητική, ποιότητα κατασκευής και σχεδίαση ΚΟΡΥΦΑΙΟ και ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Ακούει η APPLE;
Παίρνει μαθήματα σχεδίασης και αισθητικής ή είναι μόνο φρού φρού κι αρώματα με λογισμικά, hardware, software και δε συμμαζεύεται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.