BlackBerry Oslo: Διέρρευσε το νέο τετράγωνο smartphone

Με το BlackBerry Passport η εταιρεία έκανε το comeback αλλάζοντας το design και αντί για ορθογώνια smartphones που κυκλοφορούν όλοι, πήγε σε τετράγωνο σχέδιο. Με το design αυτό η BlackBerry θέλησε να απευθυνθεί σε επαγγελματίες οι οποίοι ήθελαν να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Εκτός από το BlackBerry Passport, η BlackBerry φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη τετράγωνο smartphone το οποίο διέρρευσε από το BlackBerry Central. Πρόκειται για το BlackBerry Oslo που εμφανίζεται στο παρακάτω render, έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σύγκριση με το Passport και διαφορετικό design στα ηχεία.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα είναι το ίδιο με το BlackBerry Passport, με οθόνη 1440×1440 LCD, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, OS 10.3.2 και μπαταρία 3450mAh. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει 30 Ιουνίου.

blackberry oslo render, BlackBerry Oslo: Διέρρευσε το νέο τετράγωνο smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Η Blackberry με την αλλαγή ηγεσίας κατάλαβε ποιο είναι το κοινό που απευθύνεται και φαίνεται να παίρνει τα πάνω της ή τουλάχιστον να σταματά την πτωτική πορεία.

Manolis

@giannogeorge θεωρώ ότι δεν έκανε κάποια αλλαγή στο κοινό που στοχεύει, απλώς έβγαλε και συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευχάριστα από διάφορες ηλικίες!

πχ εμένα μου αρέσει το Passport και υπό άλλες συνθήκες θα το αγόραζα, ΟΜΩΣ με χαλάει που δεν μπορώ να δω ένα βίντεο (μια σειρά ή ταινία) στην οθόνη του ή να επεξεργαστώ μια φωτογραφία όπως στο Note 3 που έχει τη “σωστή” αναλογία για ταινίες (16:9) και μεγάλη οθόνη για επεξεργασία φωτογραφίας + παιχνίδια!!! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.