BlackBerry Passport, αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά του – 3GB RAM και τεράστια μπαταρία

Το BlackBerry Passport αναμένεται να είναι στην κυριολεξία το “διαβατήριο” της BlackBerry για να κάνει το comeback. O CEO της εταιρείας μας έδειξε τον Ιούνιο το Passport μαζί με το BlackBerry Classic αλλά δεν έδωσε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το BlackBerry Passport θα λανσαριστεί μέσα στον επόμενο μήνα αλλά ήδη αποκαλύφθηκαν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα έχει Qualcomm Snapdragon 800 chipset με 2.2GHz quad-core CPU, Adreno 330 GPU και 3GB RAM. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι στα 32GB και μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Η οθόνη είναι 4.5 ιντσών LCD με 1:1 ratio, ανάλυση 1440 x 1440 pixels (453 dpi) και Corning Gorilla Glass 3. Έχει 13MP f/2.0 εξωτερική κάμερα με OIS και 1080p @ 60fps video recording, 2MP μπροστινή κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και video για καλές selfies και βιντεοκλήσεις.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχει LTE, HSPA+, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS και NFC. Το BlackBerry Passport έχει διαστάσεις 128 x 90.3 x 9.3mm και ζυγίζει 194.4 γραμμάρια και έχει μπαταρία 3,450mAh.

blackberry passport specs, BlackBerry Passport, αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά του – 3GB RAM και τεράστια μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Ωραία χαρακτηριστικά αλλά το σχήμα τους ρε γαμώτο δεν φαίνεται καθόλου βολικό. Καλό το γεγονός ότι επανέρχεται πάντως η BB.

kostas

τουμπανο το κινητακι. αλλα για λιγους,και οχι για μενα

spyros

Μαλλον,μετα το Z10,το επομενο κινητο μου.Μπομπατο φαινεται,αλλα θα ηθελα 5αρα οθονη.Ιδωμεν…

Darth

μεχρι τωρα είχαμε παράπονο οτι “κινητό” θέλει δυο χέρια να το κρατάς…………. ορίστε……….. το συγκεκριμένο θέλει και 3 χέρι…………..

tech21man

Δεν μαρεσει. Καταλαβαινω την αναγκη της εταιρειας για διαφορετικοτητα και να πουλησει οκ, αλλα οταν τολμας σε καποιους δεν θα αρεσει.

Θεωρητικα θα βολευει στις ιστοσελιδες. Πρακτικα ειναι 195 γραμμαρια. Οκ πανε οι εποχες του sony ericsson t68i αλλα τι να πω.

Μήνας

Απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό και μπράβο της γιατί εξέλιξε το παλιό με όλα τα top χαρακτηρειστηκα του σήμερα…

tiamat

ειναι μια εναλλακτικη ροκ προταση στα business κινητα, το σχημα και η μπαταρια σε αφηνουν με το στομα ανοιχτο ! μια γραφιδα και 5 ιντσες ειναι τα μονα που του λειπουν για μενα

Χρήστος Παπαβασιλείου

Η blackberry έβγαλε ένα κινητό για ελάχιστους και αυτό δεν είναι έξυπνη κίνηση αν θες να ανέβεις σε πωλήσεις. Το θεωρώ άβολο και άκομψο, σαν πλακάκι μπάνιου. Έπρεπε να βγάλει κάτι για τη μάζα. Να τραβήξει κι άλλο κόσμο.

χρηστος

Ναι φίλε Χρήστος μπορεί να είναι για λίγους αλλά αυτή η λίγοι απολαμβάνουν το καλύτερο λειτουργικό

Thomas

Επειδή διαβάζω για τα BB ότι είναι για πιο επαγγελματική χρήση και μπράβο στην ΒΒ και δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου, μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί να επιλέξει ένας business man αυτό το κινητό και όχι κάποιο android, ios, windows;

Λεωνίδας

Μ’αρέσει που γράφετε όλοι για όλα τα κινητά…”α, καμμία πρωτοτυπία, πάλι τα ίδια, κλπκλπ”.Ορίστε έβγαλε η Blackberry κάτι διαφορετικό. Ούτε αυτό σας αρέσει. Να ‘ταν η γκρίνια και η μιζέρια επάγγελμα, θα ‘μασταν πλούσιοι…

Ιωάννης jb

Σιγά την πρωτοτυπία ένα μεγαλύτερο bold είναι!! το q10 πριν κανα χρόνο που έβγαλαν επίσης δεν είχε αρέσει στο κόσμο..
Λεωνίδας, σιγά το διαφορετικό ρε φίλε έλεος δλδ.. μάλλον είχες στο παρελθόν κινητά BB και δε σου αρέσει να ακούς ότι είναι για γέλια το νέο τις μοντέλο..
Γκρίνια και μιζέρια σου λέει απορώ με μερικούς!!
Αν είχε κάτι το πραγματικά πρωτότυπο ίσως και να μου άρεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.