BlackBerry Passport, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου

Το BlackBerry Passport, το κινητό με το παράξενο σχήμα και η τελευταία ευκαιρία της εταιρείας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, όπως φαίνεται θα ανακοινωθεί επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις προκλήσεις που απέστειλε σήμερα. Τα launch events θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στις 24 του μήνα σε Τορόντο, Λονδίνο και Ντουμπάι.

Το BlackBerry Passport είχαμε την ευκαιρία να το δούμε στα χέρια του CEO της εταιρείας τον Ιούνιο και πριν από λίγο καιρό διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Περιμένουμε 4.5 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση 1440×1440 και Gorilla Glass 3, Qualcomm Snapdragon 800 chipset με 2.2 GHz quad-core CPU και 3GB RAM. Θα έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD, 13 MP εξωτερική κάμερα με OIS και 2 MP κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Θα έχει LTE, HSPA+, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, GPS και NFC.

Το BlackBerry Passport έχει διαστάσεις 128 x 90.3 x 9.3 χιλιοστά, βάρος 194.4 γραμμάρια και 3,450 mAh μπαταρία.

blackberry passport, BlackBerry Passport, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου

blackberry passport, BlackBerry Passport, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 24 Σεπτεμβρίου
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Έχει apps ? οπως το google play ή το appstore?

χρηστος

Φίλε θα έχει το amazon store στην έκδοση 10.3

Λεωνίδας

Φαίνεται εξαιρετική συσκευή! Μακάρι να επανακάμψει η Blackberry! Άλλη μία εταιρία που κόλλησε στην εφεύρεση των άμεσων e-mails, με τις τιμές στο Θεό, τις extra χρεώσεις για ιντερνετ για bbm και μ….ες κι έμεινε πίσω…Ας ελπίσουμε να στρώσουν τα πράγματα γιατί είναι εταιρία-θρύλος…

manolis

@Βασίλης μπορείς και τώρα να κάνεις εγκατάσταση με το .apk του Amazon…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.