BlackBerry Passport, Τα review video

Το BlackBerry Passport είναι σχεδιαστικά ένα από τα πιο περίεργα smartphones που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες με τετράγωνο σχήμα στο μέγεθος ενός διαβατηρίου (Passport) και special πληκτρολόγιο. Έχει οθόνη 4.5″ 1440×1440 pixels (453ppi), Snapdragon 801, 3GB RAM και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10.3 OS.

Δείτε τα πρώτα review video από συναδέλφους στο εξωτερικό για να μάθετε τόσο τις λειτουργίες του όσο και να δείτε αν είναι έυχρηστο στο σχήμα του στο χέρι. Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα σε Γαλλία και Γερμανία το BlackBerry Passport θα κοστίζει 649 ευρώ.

BlackBerry Passport review video, BlackBerry Passport, Τα review video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
filipgrk

Παρόλο που σαν ιδέα δεν με τρέλανε , τώρα που το βλέπω έχω να πω οτι μου αρέσει . Επίσης στοχέυει πολύ σωστά το κοινό της η Blackberry .

Πάνος

Πολύ αρνητικά σχόλια ρε παιδιά απο τα reviews, αλλά όλα καταλήγουν στο παράξενο σχήμα του. Εμένα μου αρέσει η διαφορετικότητα πάντως..

manolis

Δείτε και τα σχόλια αυτού του hands on. Εμένα μου έκανε εντύπωση η διαφορά από τα σχόλια του the verge.
https://www.youtube.com/watch?v=_mmQQx3MJec&list=UUR0AnNR7sViH3TWMJl5jyxw

Antouan

Αυτά τα review περίμενα για να δω αν θα το πάρω….χαχαχαχα
Έκανε το iVerge review για το passport..γεματο ανακρίβειες και παραπληροφόρηση ..
Μεγαλύτερη πλάκα βεβαια έχει αυτή η θεια https://www.youtube.com/watch?v=rlv6uHuGrEQ
Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά … τιτανομεγιστε Einstein ποσο δικαιο είχες

chris

Kαλά το The Verge, εγκάθετο θα το έλεγα….

-Στα pros η οθόνη κ βαθμολογεί με 7, όταν η HD οθόνη του iPhone6 παιρνει…10.
-Το Hub δεν τους αρέσει γιατι λέει δεν το κανει τοσο καλα όσο ενα iphone/android (hub+notifications ειναι το βαρυ χαρτι του ΒΒ10 και ειναι σε άλλο επίπεδο)
-Προφανως το theverge δεν ξερει τι ειναι το Priority hub Και χανεται μεσα στις ειδοποιησεις.
-Και τέλος το Passport δεν το εφτιαξε η Blackberry για να γραφεις με το ενα χέρι. Αλήθεια στις 5+ ινστες των iPhone/Android γραφεις με το ένα?
-Επίσης λέει ειχε lag. Το ΒΒ10 ΟS έχει lag. Πρωτοφανες. Αν ειχε καμιά πρώιμη εκδοση του 10.3 η οποια θα αναβαθμιστει σύντομα, τοτε μπορεί. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση.
Το design ειναι καθαρα υποκειμενικό.

Γενικά ήταν το μοναδικό site που εβγαλε τετοια χολή.

πετρος

γιατι δεν βγαζουν μια κανονικη εκδοση intsagram και για τα bb ελεος…. για μενα αυτο ειναι που με κραταει να μην παρω το z10 ακομα….

Φίλιππος

Ρε παιδιά, τι κάθεστε και ασχολείστε με το Verge! Κάθε χρόνο βγάζει καλύτερο κινητό το iPhone! Δεν είναι καθόλου προκατελημμένο μπορώ να πω! Και αν δεν κάνω λάθος, εκεί διάβασα ότι το φετινό iPhone έχει τη καλύτερα κάμερα που έχει μπει ποτέ σε κινητό!!!!!!!! Γελάει ο κόσμος!!!
Το κινητάκι φαίνεται αρκετά καλό, αν και πιστεύω θα είναι λιγάκι άβολο λόγω πλάτους, αλλά με την κλασική έλλειψη εφαρμογών των BB δεν το βλέπω να πηγαίνει και πολύ καλά!

chris

@petros

κατεβαζεις του Android που παει σφαιρα
Εκτός αυτου υπαρχει και native instagram για blackberry, πολυ καλο, χωρις να ειναι το επίσημο.
Απλό.

tiamat

Περα απο τους επαγγελματιες ειναι κινητο για εκεινους που τολμουν το διαφορετικο, δηλαδη τους ξεχωριστους!..

Killbillgr

Εμένα μου αρέσει πάντως, η αγορά όλα τα έχει, έχουμε δει και χειρότερα. Και ας σταματήσει τέλος πάντως αυτή η καραμέλα με τα iPhone μας τα έχουνε πρήξει,πλέον πια έχει γίνει μέτρο σύγκρισης το iPhone, έχουνε βγει και καλύτερα έλεος!

Πέτρος

@chris

Εχω δει βίντεο στο youtube για την εφαρμογή Instagram από android market και κατακολλαει στα bb… Δεν πρόκειται να το διακυνδινεψω…

chris

@πετρος,
Δεν ξέρω τι βίντεο έχεις δει, ρώτα όποιον θες. Το insta του android δουλεύει τέλεια στα νέα blackberry

tiamat

@chris αστο μη το παιδευεις. δεν εχει αναγκη η blackberry ατομα που επιλεγουν κινητα βαση του fb και instagram. ας πανε αλλου με τις ευχες μας.. και ξερουν πολυ καλα σε ποια εταιρεια εννοω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Passport

BlackBerry Passport: Demo video με Android Lollipop

Από την BlackBerry περιμένουμε να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone το οποίο θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα της Google και είναι το BlackBerry Venice. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα είναι το μόνο Android που θα λανσάρει η BlackBerry καθώς σήμερα διέρρευσε ένα demo video από το τετράγωνο BlackBerry Passport να τρέχει Android.

News Blackberry BlackBerry Passport BlackBerry Smartphones

BlackBerry Oslo: Το νέο Passport-like smartphone ποζάρει στον φακό

Μετά το τετράγωνο BlackBerry Passport που κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες της εταιρείας, η BlackBerry φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη smartphone που μάλλον είναι ο διάδοχος ή μια νέα έκδοση του Passport. Το BlackBerry Oslo διέρρευσε σήμερα σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το design.

News Blackberry BlackBerry Passport BlackBerry Smartphones

BlackBerry Oslo: Διέρρευσε το νέο τετράγωνο smartphone

Με το BlackBerry Passport η εταιρεία έκανε το comeback αλλάζοντας το design και αντί για ορθογώνια smartphones που κυκλοφορούν όλοι, πήγε σε τετράγωνο σχέδιο. Με το design αυτό η BlackBerry θέλησε να απευθυνθεί σε επαγγελματίες οι οποίοι ήθελαν να γίνουν πιο παραγωγικοί.

News Blackberry BlackBerry Passport BlackBerry Smartphones

BlackBerry Passport: Νέα έκδοση σε χρυσό χρώμα στα 900 δολάρια

Με το BlackBerry Passport η εταιρεία θέλει να κάνει δυναμικό comeback και φαίνεται να τα καταφέρνει τουλάχιστον όσον αφορά στο που είχε θέσει τον πήχη των πωλήσεων. Μετά το κόκκινο και το λευκό χρώμα κυκλοφόρησε και μια περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών σε μαύρο και χρυσό. H νέα Black & Gold έκδοση βγαίνει σε περιορισμένο αριθμό […]