BlackBerry Passport, και σε λευκό χρώμα με “porcelain-like” υφή

Το BlackBerry Passport είναι κυριολεκτικά το διαβατήριο αλλά ίσως και η τελευταία ευκαιρία της εταιρείας να κάνει το μεγάλο comeback. Ο Donny Halliwell δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της συσκευής επιβεβαιώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα.

Οι σχεδιαστές του νέου smartphone της BlackBerry με το παράξενο τετράγωνο σχήμα και το QWERTY πληκτρολόγιο αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα το οποίο για να ταιριάζει με το μεταλλικό frame θα έχει επικάλυψη που θα μοιάζει σαν πορσελάνη.

Και στην περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει με τι μοιάζει, αναφέρουν ότι εμπνεύστηκαν το design του από το σχήμα που έχουν τα διαβατήρια, «οικείο και παγκόσμιο σύμβολο κινητικότητας». Η BlackBerry με το Passport στοχεύει στους επαγγελματίες.

blackberry passport white, BlackBerry Passport, και σε λευκό χρώμα με “porcelain-like” υφή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Πρωτοτυπία δεν θέλατε? Ορίστε…μια χαρά!

Nikos K

Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτή η συσκευή, ωστόσο το λειτουργικό δεν με εχει πείσει.

giannogeorge

Πίσω στις ρίζες της η RIM/BlackBerry, ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Και η συσκευή εξαιρετική!

Nio

Αυτή η συσκευή θα ήταν τέλεια με Windows Phone.

steliosGR

σωστος @Λεωνιδα.. δεν ειναι καθολου ασχημο. ωστοσο δεν πιστευω οτι θα πουλησει και πολυ. μακαρι βεβαια να πεφτω εξω.

Panos7GR

Θέλω πάρα πολύ να το πιάσω στα χέρια μου, όταν έρθει απ τα μέρη μας και το δω σε κάποιο κατάστημα! Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την BlackBerry! Δύσκολα μου δημιουργεί τέτοιο συναίσθημα μια συσκευή και μπράβο στης. Διαφορετικό από τα μετρημένα και προσεγμένο πολύ τόσο στην κατασκευή του, όσο και στα έξτρα του. Και δεν υστερεί καθόλου σε χαρακτηριστικά…. Καλή τιμουλα θέλει μόνο και θα εκπλαγεί ευχάριστα η BlackBerry απ τις πωλήσεις.

oti_nanai

Πραγματικα απορώ πως γινεται ενα κινητο οπως το z10 να μην κανει πολυ καλες πωλησεις..Ειδικα αν σκεφτεις το γεγονος οτι εχεις μια ποιοτικη εταιρεια απο πισω και ενα πολυ γρηγορο λειτουργικο..

Κάτοχος Lumia 925

forneverarrow

Εγώ όσο πάει και το σιγουρεύω για αγορά! Εξαιρετική ιδέα και τα specs μια χαρά. Ελπίζω μόνο να το δούμε στα μέρη μας και όχι να το ψάχνουμε μέχρι να είναι πια άχρηστο, όπως έγινε με το Z10…

stelios

Υπαρχει αραγες τοσο φαρδυ διαβατηριο?Για πλακακι μπανιου σιγουρα.Σαν εμφανισε ωραιο αλλα με τετοιο φαρδος ειναι εντελως αβολο για χρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.