DxOMark: Το BlackBerry Priv έχει ισάξια κάμερα με το iPhone 6s

Το BlackBerry Priv είναι το πρώτο Android smartphone, με το οποίο οι Καναδοί επιχειρούν να κάνουν αλλαγή πορείας και φαίνεται έχουν κάνει σημαντικά βήματα. Το κινητό κατάφερε να ξεπουλήσει αμέσως στο Amazon, και τώρα έπεσε στα χέρια του DxOMark, το οποίο ελέγχει πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η BlackBerry στο θέμα της κάμερας.

Η ετυμηγορία είναι ότι το BlackBerry Priv έχει πολύ καλή κάμερα, η οποία έδωσε σκορ 82 πόντων και κατατάσσει το κινητό ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς, όπως Apple, Samsung και Sony. Πιο συγκεκριμένα, είναι στο ίδιο επίπεδο με την κάμερα του iPhone 6s. Αντίπαλοι όπως Nexus 6P και Samsung Galaxy Note 5, τα δίνουν λίγο καλύτερο σκορ.

Το BlackBerry Priv έχει κάμερα 18 Μegapixel με φακό 1/2.4″ τραβά video 2160p στα @30fps και 1080p στα @60fps. Ο φακός 27mm f/2.2 Schneider-Kreuznach και χαρακτηριστικά όπως ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας, το dual-LED flash, HDR, phase-detection autofocus, βοηθούν στις επιδόσεις της κάμερας.

Το τεστ του DxOMark έδειξε ότι έχει πολύ καλή απόδοση χρωμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αν και η ισορροπία του λευκού δεν ήταν τόσο καλή σε εξωτερικό χώρο. Εκεί που τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου έχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις που έχει δει το DxOMark.

Το phase detection autofocus ήταν γρήγορο και ακριβές σε όλες τις συνθήκες, με άριστη διατήρηση λεπτομέρειας ακόμη και στη εγγραφή video.

blackberry priv camera dxomark, DxOMark: Το BlackBerry Priv έχει ισάξια κάμερα με το iPhone 6s

blackberry priv camera dxomark, DxOMark: Το BlackBerry Priv έχει ισάξια κάμερα με το iPhone 6s

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

blackberry ειναι αυτη !!!!!

Ιωάννης jb

Λορένα.. τραβά φωτογραφίες 1440×2560 pixels??
Καλό το αστειάκι σου

vasilist

Μια χαρά κάμερα δηλαδή, δεν είναι από τις καλύτερες αν είναι σαν του iPhone αλλά αρκετά καλή.

anwnymous

Το λες και δυσφήμιση…

steliosGR

Τι τιτλος ειναι αυτος ρε παιδια? Για ποιον λογο το παραλληλλιζετε με το iphone, εφ’οσον δεν μοιραζονται τεχνικα μερη? Υπο ποια εννοια ειναι ισαξιες? Στις κοντινες ληψεις, στις μακρινες, στο φως, στο σκοταδι, σε κινηση? σε τι ακριβως? Τα iphones εχουν παψει προ πολλου να ειναι σημειο αναφορας, προκειται μαλιστα για συσκευες σχετικα ομορφες μεν, αλλα παρωχημενες απεναντι στον ανταγωνισμο. Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο γινεται αυτο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.