Δευτέρα
11/09/2017

BlackBerry Priv: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

blackberry priv 2 570

Σε λίγους μήνες θα κλείσουν 2 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του BlackBerry Priv, ενός μοντέλου αρκετά συζητημένου, με κάποιους να τους αρέσει και σε άλλους να μην αρέσει καθόλου. Το κινητό κυκλοφόρησε με Android Lollipop, και αναβαθμίστηκε σε Marshmallow.

Ωστόσο, το Marshmallow ήταν και η τελευταία μεγάλη αναβάθμιση που έδωσε η καναδική εταιρεία στο BlackBerry Priv και στο εξής θα λαμβάνει μόνο διάφορα security patches.

Ο Alex Thurber, General Manager of BlackBerry Mobility Solutions επιβεβαίωσε πως δεν θα έρθει το Android Nougat update και εξήγησε πως για να γίνει αυτό, θα χρειαζόταν η συμμετοχή πολλών πλευρών και κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Επομένως, το BlackBerry Priv θα παραμείνει σε Android Marshmallow σε EOL (end of life) status.

Το θετικό είναι ότι ο Thurber δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι το BlackBerry KEYone θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo, κάποια στιγμή. Επιπλέον, τα μελλοντικά BlackBerry smartphones που θα κυκλοφορήσει η TCL μέσα στους επόμενους μήνες, θα διατεθούν είτε με Android Nougat είτε με Oreo. Όσα έχουν Nougat, θα πάνε αργότερα σε Oreo.

Όσο για τη σειρά DTEK, προς το παρόν δεν είναι σαφές αν τα DTEK 50 και 60 θα αναβαθμιστούν σε Android Nougat, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε επίσημη δήλωση.

Πηγή

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η NikosAr λέει:

    Αφού με τόση άνεση, εξηγεί ο υπεύθυνος της blackberry ” κινητό 2 χρόνων δεν θα πάρει μεγάλη αναβάθμιση … θα πρέπει λοιπόν με την ίδια άνεση να φτιάχνει 1 κινητό κάθε 7 χρόνια γιατι απλά δεν χρειάζεται καθε χρόνο νέο μοντέλο… απλά και άνετα

  2. Ο/Η petros λέει:

    Μεγάλη απογοήτευση για τα 14 άτομα παγκοσμίως που έχουν την συσκευή

  3. Ο/Η alex-22-gk λέει:

    Και το έψαχνα να το πάρω, ευτυχώς! Μία φορά επέλεξα να αγοράσω Blackberry ευτυχώς δεν το κατάφερα 🙂 Μακριά και αγαπημένοι

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.