Μήπως η Samsung εγκατέλειψε την προσδοκία των 600 Megapixels;
Παρασκευή, 16/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Παλαιότερα η Samsung είχε θέσει φιλοδοξίες για παρουσίαση ενός smartphone με κάμερα στα 600 Megapixels.
Τετάρτη, 08/05/2013 · Κώστας Βλαχάκης
Οικονομική κρίση! Η βρετανική εταιρεία Goldgenie έντυσε το BlackBerry Q10 με χρυσό 24 καρατίων και το πουλάει σε λίγους που μπορούν να αντέξουν το αντίτιμο των £1597 (περίπου 1885 ευρώ) αλλά και την ματαιοδοξία τους. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το χρυσό Q10 δεν έχει καμία διαφορά από το “πλαστικό” δίδυμο αδερφάκι του.
• BlackBerry Q10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Παρασκευή, 16/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Παλαιότερα η Samsung είχε θέσει φιλοδοξίες για παρουσίαση ενός smartphone με κάμερα στα 600 Megapixels.
Παρασκευή, 16/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Τα νέα renders του iPhone 13 δίνουν μία καλύτερη εικόνα του σχεδιασμού της πίσω κάμερας και του μπροστινού notch.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ήδη ξεκινήσει να μιλούν για τη μεγάλη επιστροφή της Sony στον κόσμο των smartphones.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Huawei P50 αναμένεται να είναι ένα ακόμα high end smartphone που θα έρθει στην αγορά χωρίς φορτιστή στη συσκευασία του.
για κανενα λογο blackberry για κανενα λογο χρυσο…
Μα κανένα λόγο όμως…
Ούτε blackberry, ούτε χρυσό… μάλλον μόνο Σαουδική Αραβία θα κάνει πωλήσεις!
Το Q10 θα το αγόραζα με 1000 μιας και το BB OS 10 είναι απλά κορυφαίο. Δεν θα έδινα 2000 ευρώ όμως για να πάρω το χρυσό ( Αν και είναι πολύ ωραίο ) 🙂