BlackBerry: Συζήτηση για νέα smartphones την επόμενη εβδομάδα

Η BlackBerry ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσει για τις νέες συσκευές που ετοιμάζει. Την σχετική πληροφορία γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρείας John Chen κατά την διάρκεια του BlackBerry Security Summit event στην Νέα Υόρκη.

Ο Chen είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες πως μέσα στον Ιούλιο θα μαθαίναμε περισσότερα για τα επερχόμενα BlackBerry smartphones, κάτι που τελικά επαληθεύεται.

Ο Chen σημείωσε επίσης πως την συζήτηση για τις νέες συσκευές θα οδηγήσει ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων (COO) και διευθυντής του τμήματος συσκευών της BlackBerry Ralph Pini. Είναι πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τα τρία φημολογούμενα smartphones που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία με κωδικά ονόματα Neon, Argon και Mercury και τα οποία πιθανότατα θα κατασκευαστούν από την Alcatel.

Αν οι φήμες είναι ακριβείς το Argon θα είναι η ναυαρχίδα της BlackBerry, ενώ τα Neon και Mercury θα προσεγγίζουν το εύρος της αγοράς των mid-range κινητών. Μένει να δούμε αν η εταιρεία αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το Android ως λειτουργικό και για τις τρεις συσκευές της ή υπάρξει πιθανότητα αναβίωσης του BlackBerry OS.

blackberry smartphones, BlackBerry: Συζήτηση για νέα smartphones την επόμενη εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

αν και σοβαρή εταιρεία η Alcatel, τα smartphones της δε τα έχω και πολύ σε υπόληψη.. ακόμα και τα ακριβά της.. για να δούμε όμως τι μπορεί να κάνει υπό την επίβλεψη του πελάτη της (blackberry)!!!

Επίσης, για μένα, μέλλον έχουν μόνο οι συσκευές της εταιρείας που έχουν και φυσικό πληκτρολόγιο καθώς σε μόνο οθόνη αφής δεν μπορεί να φτάσει τους μεγάλους παίκτες της αγοράς όπως τη Samsung-LG-APPLE-HUAWEI-κ.α. ακόμα και με λειτουργικό Android να έχουν (που λογικά θα έχουν)..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.