BlackBerry Storm 2, Ο αριθμός 2

TechblogTV. Το BlackBerry Storm 2 δεν κοιμάται ποτέ, απλά ξεκουράζεται και αυτό το λέμε γιατί όσο και αν προσπαθήσετε να το “σβήσετε” δεν θα τα καταφέρετε εκτός και αν αφαιρέσετε τη μπαταρία του! Ακριβώς, όταν πατάμε το κουμπί απενεργοποίησης, το κινητό πέφτει σε μια κατάσταση hibernate και θέλει δύο δευτερόλεπτα για να επανέλθει. Όταν όμως το κλείσουμε “από την μπαταρία” το bootάρισμα κρατάει πάνω από δύο λεπτά! Δείτε το βίντεο.

, BlackBerry Storm 2, Ο αριθμός 2

, BlackBerry Storm 2, Ο αριθμός 2

, BlackBerry Storm 2, Ο αριθμός 2

, BlackBerry Storm 2, Ο αριθμός 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

🙂
καλο…..

SolitaryX88

Έβαλα και το δικό μου 8310… Έκανε 73″ παραπάνω από το 9520(Storm 2).
Αρά μιλάμε για παάάάάρα πολυ αργό boot.

isidorosr20595

Τεράστια βλακεία είναι. Πάρα πολλούς θα αποτρέψει από την αγορά του!
Η Vodafone διαφημίζει (ξανά) το Storm (το πρώτο) για να φύγουν από τις αποθήκες! (σε αφήσεις)

aris

η μπαταρια ποσο κραταει??
οταν το βαζεις και καλα σε υπνο
ειναι οπως βαζεις το iphone/windows mobile??

chr1stos

Ακόμα δεν κατάλαβα τι σου έκανε εντύπωση..
Σε όλα τα σχετικά νέα (τουλάχιστον) ΒΒ έτσι γίνεται. (ίσως γινόταν και στα παλαιότερα, δεν ξέρω).
Το 8900 που έχω πάντως αλλά και το Βold έτσι “κλείνει”.. και το Storm 1 έτσι έκλεινε κλπ κλπ..

Spyroscesarsc

Ωραία είναι τα BlackBerry αλλά κάπως παράξενα! Προτιμώ το Omnia Pro! 😀

chr1stos

Αχα.. καλές ανακαλύψεις λοιπόν! 🙂

chris

Έχω το blackberry Bold 9000. Όντως αργεί πάαααρα πολύ να bootarei αλλά παιδιά, άπαξ και γίνει αυτό, ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να κολήσει η συσκευή. όσες εφαρμογές κι αν τρέχει συγχρόνως, πάει σφαίρα. Ειδικά τώρα με την έκδοση 5.0.
Μπήκα στον κόσμο των ΒΒ εφώ και 4 μήνες και ειλικρινά έχω κολήσει!!!
Περιμένω το Storm2…

nkk

αγαπητέ Κώστα, μια απλή ερώτηση παρακαλώ… γίνεται μεγάλη συζήτηση ότι όλα τα κινητά κολλάνε εκτός από το τάδε και το δείνα… προσωπικά με το tytn II (wm 6 pro), εδώ και κάτι παραπάνω από 1 χρόνο δεν έχει κολλήσει ούτε μιά φορά. Με την εξαίρεση μιας κ*λοεφαρμογής που έχω κατεβάσει για sudoku η οποία κολλάει κάποιες φορές, όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι… και όταν λέω κολλάει, εννοώ μόνο η εφαρμογή, όλα τα άλλα συνεχίζουν κανονικά, ακόμα κι αν έχει 10 πράγματα ανοιγμένα. Το καλό που του θέλω βέβαια με τα λεφτά που κάνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! και boot-άρει σε 1 λεπτό και κάτι ψιλά! γιατί λοιπόν όλοι λένε ότι μόνο αυτό δεν κολλάει η μόνο το άλλο δεν κολλάει??? ότι πάρεις καλό, δεν κολλάει…

υ.γ. ήθελα να επισημάνω, ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο άντε να το έχω σβήσει 5 φορές τον τελευταίο χρόνο… δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο!

Antreas Psyntrides

Η “απενεργοποίηση” από το μενού κάνει το ίδιο πράγμα;

Giorgos

Όλα τα ΒΒ έτσι είναι… Αλλά μετά δεν κολάνε όπως λέει κ ο φίλος παραπάνω.. 🙂

Alexander

Το μόνο πραγματικά απογοητευτικό σημείο πάνω στο storm2 είναι η μπαταρία του η οποία μετα βίας κρατα 12-14 ώρες… Δηλαδή κάθε βράδυ στη φόρτιση…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ
Πού μπορεί κανείς να βρεί το Ελληνικό Μενού και (ακόμη πιο σημαντικό) το Ελληνικό πληκτρολόγιο? (Έχω το storm2 σε vodaUK)…

George

Έχει ακούσει κανείς για την επίσημη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα ? θα το φέρει η Vodafone ? καμιά ελπίδα να το δούμε στην Cosmote? ( καλα λεμε και καμια μαμακια να περάσει η ώρα…)

Spyroscesarsc

Η συνεργασία Vodafone-RIM δεν σπάει εύκολα!
Αποκλείεται να αφήσει η vodafone την αποκλειστικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.