BlackBerry Vienna: Διέρρευσε το δεύτερο Android των Καναδών

Το Blackberry Priv κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες σε ορισμένες αγορές καταφέρνοντας να ξεπουλήσει αμέσως στο Amazon, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία έχει πρόβλημα με τις αποστολές των παραγγελιών οι οποίες είναι περισσότερες απ΄ότι περίμενε. Ο CEO, John Chen, είχε πει ότι η BlackBerry έχει κι άλλα smartphones στα σκαριά μετά το Priv.

Αυτό που θέλει η BlackBerry είναι να δει πως θα τα πάει το BlackBerry Priv και στη συνέχεια να λανσάρει κι άλλα smartphones. Ένα από αυτά μπορεί να είναι το BlackBerry Vienna, το οποίο διέρρευσε σήμερα από το CrackBerry. Αναφέρεται ότι αυτό είναι το δεύτερο Android της εταιρείας και μάλιστα χρησιμοποιείται παρόμοια κωδική ονομασία, το Priv πριν γίνει επίσημο το αποκαλούσαμε Venice, ενώ αυτό ονομάζεται Vienna.

Επισημαίνεται ότι οι εικόνες που εμφανίζονται στα renders ίσως να μην δείχνουν το τελικό design, αλλά το κινητό δεν έχει τον ίδιο premium σχεδιασμό και υποθέτουμε ότι ίσως είναι πιο οικονομικό. Διακρίνονται τρία physical Android keys πάνω από το QWERTY πληκτρολόγιο και αρκετά μεγάλα bezel.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά του, ούτε πότε θα έρθει στην αγορά. Περιμένουμε όμως να δούμε πως θα εξελιχθεί η πορεία της BlackBerry.

BlackBerry Vienna: Διέρρευσε το δεύτερο Android των Καναδών, BlackBerry Vienna: Διέρρευσε το δεύτερο Android των Καναδών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Πολύ θέλω να δω τα ποσοστά πωλήσεων της εταιρίας τέλος του 2016…

rose

Αντε και κινητο με καπακι και android μια μερα….

Manolis

πολύ μακρυνάρι η οθόνη.. δεν είναι όμορφο όπως το passport (εντάξει, έχει τη δική του ομορφιά) ή το Classic!!!

forneverarrow

Καλή κίνηση από την BB να συνεχίσει την παραγωγή με android. Αν βγάλει Passport με Android θυσιάζω άνετα το μηνιάτικο και το αγοράζω day one, ακόμα και σε μαύρη αγορά!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.