BlackBerry Z10, Θα το φέρει η WIND τέλη Μαρτίου με τιμή 649 ευρώ

Τέλη Μαρτίου η WIND θα είναι από τους πρώτους operators που θα διαθέσουν το BlackBerry Z10 στην ελληνική αγορά και στα δύο χρώματα μαύρο και λευκό και σε τιμή περίπου στα 649 ευρώ. Το Z10 είναι το πρώτο smartphone με το νέο λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 OS και μέχρι σήμερα πωλείται μόνο σε Αγγλία και αν δεν κάνω λάθος και σε Αμερική.

BlackBerry Z10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

BlackBerry Z10 Wind, BlackBerry Z10, Θα το φέρει η WIND τέλη Μαρτίου με τιμή 649 ευρώ

BlackBerry Z10 Wind, BlackBerry Z10, Θα το φέρει η WIND τέλη Μαρτίου με τιμή 649 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Μακαρι να παει καλα…
Στα βηματα της Apple
Αποκλειστικο ΟS για τις συσκευες της και design που αν το φανταστεις χωρις το μαυρο πλαισιο γυρω απο την οθονη ολα τα αλλα (μεγεθος-οθονη-σχημα )παραπεμπουν σε iphone!

Τιποτα το καινοτομο απλα +1 επιλογη στους υποψηφιους αγοραστες σε αυτα τα λευτα!

Notis

Αυτά να τα βλέπει η Νοκια για το 920….

Λεωνίδας

Ωραία τηλέφωνα έβγαλε και η HTC και η BLACKBERRY. Αλλά η τιμή στο Θεό! Εντάξει, smartphones ειναι, αλλά είπαμε…Και δεν λέω να τα δώσουνε στα 300 Ευρώ, που για μένα είναι ταβάνι για αγορά κινητού. Αλλά σε μια πιο δελεαστική τιμή ρε παιδιά.

chris

sorry παλικαρια αλλα 650 για blackberry δεν δινω με την καμια.ωραια smartphones ελληνας ιδρυτης της εταιριας αλλα δεν…

Nickolas

Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί αυτή την τιμή, ακόμη και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πλαστικό, σίγουρα καλής ποιότητας αλλά και πάλι πλαστικό, οπότε δεν υπάρχει κάτι το premium ούτε και στην κατασκευή. Το λειτουργικό ωστόσο μου φαίνεται εξαιρετικό και το market πηγαίνει πολύ καλά, αυτή τη στιγμή πρέπει να έχει ξεπεράσει τις 100.000 εφαρμογές και υπάρχουν από torrent clients μέχρι πολύ γνωστά παιχνίδια όπως το Asphalt 7, Nova 3 κλπ
Αν η τιμή ήταν μέχρι 500 ευρώ νομίζω θα το σκεφτόμουν σοβαρά, σαν επόμενη συσκευή.

Dimitris

Και στην Γαλλία πωλείται.

Θανάσης
Manolis

πόσοοοο;;;; δεν πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά… ήθελα και να ‘ξερα ποιος θα το αγοράσει!!!!

άρα το Q10 που με ενδιαφέρει εμένα όποτε κυκλοφορήσει το κόβω στα 499 ευρώ… 🙁

lalakis

….και οπως λενε οι φιλοι Αγγλοι ….
The price is for the laughs……

ted

ομορφο τηλεφωνο. ειναι αρκετα τα λεφτα αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα αργησει να πεσει η τιμη του σε κανα 2 μηνες μπας και το τσιμπησω..
Μια απορια παντως εχω… γιατι σε ολα τα high-end smartphones παρατηρω τοσο μεγαλη (δικαιολογημενη παντα) γκρινια για το υψηλο κοστος, και για τα iphone πχ που τα πουλανε χρυσαφι (600-980ευρω) (που και τιποτα παραπανω δεν εχουν,εκτος τα υλικα κατασκευης,λεμε τωρα,,,αν κ αυτος ο μυθος πλεον εχει ξεπεραστει ηδη απο αλλες εταιριες (πχ bb,htc,sony,nokia) ,που εξισου κραζουν ολοι για τις τιμες τους), δεν μιλαει κανενας και ολοι τουμπεκιαζουν λες και εχουν μετοχες στην apple?? ελεος επιτελους.. ποιο κινητο αξιζει πανω απο 600-700 ευρω?? τι διαολο? απο ρουμπινια και 24καρατιων χρυσο ειναι κατασκευασμενα τα iphone?? anyway, sorry για το off topic αλλα εχω φρικαρει με ολη αυτη την μονοπλευρη γκρινια στις τιμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.