Blackview Hero 10: Αυτό θα είναι το πιο φθηνό foldable της αγοράς

Blackview Hero 10, Blackview Hero 10: Αυτό θα είναι το πιο φθηνό foldable της αγοράς

Το nubia Flip ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο ως το φθηνότερο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, με τιμή από μόλις 499 δολάρια.

Από ότι φαίνεται, όμως, έρχεται να ανέβει άλλος βασιλιάς στο θρόνο γιατί το Blackview Hero 10 που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο θα κοστίζει μόλις 399 ευρώ. Φυσικά η τιμολόγηση μπορεί να διαφέρει σε διάφορες περιοχές, αλλά, όπως και να χει, το Blackview Hero 10 θα είναι πράγματι φθηνότερο από το nubia Flip και είναι επίσης αναδιπλούμενο σε στυλ flip.

Για αυτή την τιμή, οι προδιαγραφές δεν θα είναι κορυφαίας ποιότητας.

Το Blackview Hero 10 έχει μια κύρια οθόνη AMOLED 6,9 ιντσών με ανάλυση 1080×2560 και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, με την εταιρεία να αναφέρει ότι η χρήση αυτού του ρυθμού ανανέωσης βοηθά στη διατήρηση της τιμής χαμηλά. Ξεδιπλωμένη, η συσκευή έχει 8,8 χιλιοστά πάχος και ζυγίζει 198 γραμμάρια.

Η κύρια πίσω κάμερα έχει ανάλυση 108 MP, ενώ υπάρχει και μια ultrawide κάμερα 8 MP. Για selfies έχετε ένα snapper 32 MP. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από το Helio G99 SoC της MediaTek, το οποίο δεν υποστηρίζει 5G, ενώ έχει 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Η συσκευή θα τρέχει Android 13, διαθέτει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 45 W, αν και η Blackview κρατά τη χωρητικότητα της μπαταρίας μυστήριο.

Το nubia Flip, με τα έξτρα χρήματα, ανεβάζει τον ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz, χρησιμοποιεί το πιο ικανό Snapdragon 7 Gen 1 SoC που υποστηρίζε 5G, αλλά έχει κύρια κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης και τη μισή μνήμη RAM και αποθήκευση, ενώ τρέχει επίσης Android 13.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Πραγματικές εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους πριν την κυκλοφορία

Το vivo X100s που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα επίσημο teaser και τώρα βλέπουμε πραγματικές εικόνες του στο Weibo.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.