BLU Studio Energy 2: Με μπαταρία που κρατάει 3 μέρες

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι χρήστες smartphones είναι η μικρή χωρητικότητα της μπαταρίας και η μη ορθή διαχείρηση της ενέργειας με αποτέλεσμα να είμαστε καθημερινά με τον φορτιστή στο χέρι ψάχνοντας πρίζα.

Υπάρχουν μοντέλα smartphones με λειτουργίες όπως το Stamina mode των Sony Xperia Z series που προσφέρουν έως και δυο μέρες μπαταρία και αυτό θεωρείται επίτευγμα και είναι! Τώρα έρχεται ο αμερικάνος κατασκευαστής Blu και παρουσιάζει το Studio Energy 2 με μπαταρία 5000 mAh και διάρκεια ζωής έως και 3 μέρες.

Το BLU Studio Energy 2 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735 1.3GHz και μνήμη RAM 1.5GB. Είναι δίκαρτο 4G, με κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Τρέχει Android 5.0 Lollipop και στο αμερικάνικο Amazon έχει τιμή 180 δολάρια (περίπου 160 ευρώ).

Σχόλια

  • Για μπαταρία που κρατά τον λόγο της για τη διάρκεια ζωής, μόνο lenovo κουμπάρε!

  • Μπράβο που υπάρχει επιτέλους ένας ανταγωνιστής της Sony στο θέμα της μπαταρίας γιατί άμα περιμένουμε από τους κινεζοκορεατες ζητώ που καηκαμε.

  • @one,χρησιμοποιώ το mate 7 και εχω αυτονομια 2 μερες χαλαρα...
    Ομως και στο ζ1 της αδερφης μου η ματαρια καραταει καλα...

  • Ρε παιδιά εκείνο το Pure XL της BLU πότε θα βγει??? υποτίθεται ότι θα ήταν διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο...μου αρέσει πολύ αλλά δεν το βρίσκω...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.