Breaking News: Huawei Ideos X5 στη WIND

Breaking News: Αν πάτε σήμερα σε καταστήματα της WIND και παραγγείλετε το Huawei X5, αύριο (Μ. Παρασκευή) θα περάσετε και θα σας το δώσουν. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, μην με πάρετε με τις πέτρες αν δεν γίνει έτσι. Αυτή τη στιγμή ενημερώνουν τα καταστήματα, οπότε για σιγουριά προτείνω να πάτε αργότερα το απόγευμα.

Η τιμή του θα είναι 199 ευρώ με δώρο χάρτες της NDrive για ένα χρόνο.
, Breaking News: Huawei Ideos X5 στη WIND

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

106 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony

Παραγγελιες που θα γινουν σημερα στα καταστηματα αποκλειεται να ειναι παραδοτεες αυριο
Μην ξεχνατε οτι αυριο τα καταστηματα ανοιγουν στις 13:00

Γιωργιος

Το review ποτε θα γινει;;;;

Axilleas Raptis

Κώστα, μόλις μίλησα με το 1277 και μου είπαν ότι στο σύστημα τους δεν φαίνεται καν το Huawei Ideos X5 αλλά μόνο το Ideos U8510 (μπορεί να μην πέτυχα τα νούμερα!). Μου έδωσαν τα τηλέφωνα του κεντρικού καταστήματος στο Μαρούσι για να βγάλω άκρη αλλά δεν το σηκώνει κανένας….

NikosVolos

Δεν το γνωριζουν καν το συγκεκριμενο μοντελο πως να το παραγγειλουμε;
Η πληροφορια σου κατα πασα πιθανοτητα απευθυνεται μονο για Αθηνα και σε περιορισμενα καταστηματα (κεντρικα) πιστευω.Υπομονη…

Tony

Ναι καταλαβα τι λες Κωστα
απλα το λεω γιατι εχω ενημερωση απο πρωτο χερι 😛

haris

η προσφορα με τους χαρτες θα ισχυει και για μετα τη μεγαλη βδομαδα???

Hliasss

Πολύ ωραίο το κινητό αλλά δυστυχώς η διάρκεια της μπαταρία δεν κρατάει πολύ παρόλο που είναι 1500 mAh. Να μου πεις 200ευρο κάνει, μην ζητάμε πολλά!

NikosVolos

Ηliasss απο που το συμπεραινεις αυτο για την μπαταρια του;

mhtsos-ioannina

https://www.brighthub.com/mobile/manufacturers/reviews/104361.aspx?p=2
Όπως λέει σε αυτό το review δεν φαινεται να εχει κακή μπαταρία…

akis

Κωστα επειδη ειμαι μεταξυ αυτου και του optimus one και βλεπω οτι κυμαινονται στην ιδια τιμη ποιο μου προτεινεις? Με ενδιαφερουν πολυ οι μουσικες δυνατοτητες του κινητου και ειναι μειον που δεν εχει ραδιο. Απο ηχειο πως παει ομως? Στο gaming πιστευω η διαφορα θα ειναι χαωδης υπερ του huawei εχω δικιο?

mixalis

ideos x5 η’ htc 7 Trophy στα ιδια χρηματα??????????

Hliasss

Δεν λέω ότι δεν είναι καλή αλλά μου θυμίζει το blade(το οποίο έχω). Όποιος το έχει θα με καταλάβει.

dimitris7

ποοοοοο ρε μαγκες εκει που ειχαμε καταληξει στο χ5 σκαει η προσφορα του trophy και του optimus και παλι απ την αρχη

mhtsos-ioannina

Προσφορά από που? Και εγώ έχω καταλήξει στο χ5 αλλά τώρα μου βάζεται φωτιές…

theo

Καλησπερα… πολυ ωραιο το κινητακι και πολυ καλη τιμη. Αμα δεν ειχα παρει το Blade αυτο θα επαιρνα τωρα. Βεβαια και γω ρωτησα σημερα αλλα δεν ξερουν….

Οff Topic…

Χρηστο, σημερα αγορασε φιλος μου το Blade απο Wind της Θεσσαλονικης και εχει Android 2.2. Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω για αναβαθμιση των προηγουμενων αλλα με ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση. Εσυ μηπως εχεις?

Να πω επισης οτι πλεον στο ”Σχετικα με το τηλεφωνο” υπαρχει η επιλογη για αναβαθμιση της συσκευης που δεν ειχαν τα προηγουμενα. Προαγγελος για 2.3?

Σορρυ για το οφ τοπικ…

Νικος

εννοειτε huawei και μονος λογος android,τελος…

antonis83

Κώστα εσύ τι λες, Χ5 ή htc 7 Trophy?

xenos

τραγικο. μας έχει πάρει το μυαλό ενα κινητάκι …λοιπόν δεν κάνουν κράτηση στη wind σε κανένα κατάστημα (πήρα σε αρκετά) γιατί λένε δεν μπορούν να κάνουν κράτηση σε ένα κινητό που δεν έχουν παραλαβει και δεν είναι σίγουρο πότε θα έρθει. Και για να προλαβω μερικούς να πώ οτι είμαι με συμβόλαιο, για να μην νομίζετε οτι αυτούς θα τους εξυπηρετήσουν.

Ben

WTF!!! Δεν ήξερα ότι το HTC Trophy είχε τόσο! Μεγάλος πειρασμός…!
…μέχρι και Gorilla Glass!

konstantinos

παιδια το trophy εχει την ιδια τιμη με του χ5 και αν ναι σε ποιο καταστημα το εχει σε αυτην την τιμη το trophy??

NikosVolos

Κωστα,αληθεια θα με ενδιαφερε να μαθω την γνωμη σου αναμεσα σε Χ5 και Trophy 7,ποιο απο τα δυο προτεινεις και γιατι;Αφου ειχαμε την εκπληξη απο μερια της HTC να ριξει τοσο πολυ την τιμη του Trophy 7 νομιζω οτι θα εβγαινε ενα πολυ ωραιο συγκριτικο video αναμεσα στα δυο κινητα αν το πραγματοποιουσες.

Γιωργος

συμφωνω και εγω.

GK

200 ευρω εχει στην vodafone αλλα με προγραμμα νομιζω. χωρις 250 αν δεν κανω λαθος… εκτος και αν ξερουν κατι αλλο και δεν μας το λενε, καλο θα ηταν να το πειτε παντως γιατι ειμαστε στο ψαξιμο…

Γιωργος

στο site της vodafone το trophy το δινει σκετη συσκευη 200.οσο για το ideos μου ειπαν αε καταατημα οτι μαιο θα ειναι διαθεσιμο

GK

εχεις δικιο. ευχαριστω. μαλλον εγω θα προτιμησω το trophy απο το ideos, αλλα εχω λιγες ακομα μερες για να το σκευτω…

Γιωργιος

Τι να σου πω σιγουρα σαν συσκευη το Trophy ειναι καλυτερο αλλα απο software το android ειναι πιο μπροστα τοσο απο υποστηριξη εφαρμογων οσο και απο τα χαρακτηριστικα που εχει (multitasking, flash, bluetooth,wi-fi tethering,file browser)

βασιλης

παιδια πηγα σημερα στη vodafon kai eida to tropy και το lg 7 ειναι πολυ ωραια και τα δυο στην τιμη 199 ευρο ακομα τα ειχανε με καρτελακι στις παλιες τιμες 399 ευρο το tropy και 426 το lg 7 ειναι πολυ καλα επανω που ειχα καταληξει στο ideos x5 200 ευρο κατω το tropy και 227 ευρο κατω το lg7 μεγαλο διλημα στη wind μου ειπανε θα το εχουνε το χ5 μετα το πασχα τριτη με τεταρτη στη λειβαδεια ελπιζω να μην βγηκα of topik….

GiannisIrakleio

Καλησπερα! Μια ερωτηση, στο android μπορουμε να χαμηλωσουμε την ποιοτητα της καταγραφης βιντεο πχ σε vga? Γιατι εαν γινεται αυτο, πιστευω πως θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα κ στο X5..

Tasos

Κάποια τιμή sar έχουμε?Θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου που μιλάει αρκετά (λόγω επαγγέλματος) και είναι το πρώτο που κοιτάω….

βασιλης

το sar ειναι χαμηλο στο χ5 νομιζω 0,34 ? καπου το γραφει αλλα δεν θυμαμαι παντως ειναι χαμηλο αλλες γνωστες μαρκες εχουν πολυ υψηλοτερο sar

xenos

οπως ανεφερα και σε αλλο αρθρο το χ5 έχει 0,562W/kg μέγιστο σε θερμό σώμα. απο τα χαμηλότερα γενικα

χρηστος

εχουμε κανενα νεο

alexpen

Παιδια…το κινητο ειναι διαθεσιμο απο καταστημα στο ηρακλειο κρητης που συνεργαζεται με την wind. Αν το χαξετε λιγο… θα το βρειτε! Και μαλιστα με εκπτωση 7 ευρω δηλαδη, 192 ευρω.

Tzimakos

Εγω πηρα χτες τηλεφωνο και ειπαν θα τους ερθει παρασκευη η σαββατο οποτε δευτερα με παραγγελια.. Υπαρχει αμεσα διαθεσιμο σημερα τους ηρθε δηλαδη? Για να μου ερθει αυριο αλλιως αν ειναι για δευτερα σιγουρα αυριο μεθαυριο θα ερθει και αθηνα..

Μπορεις να το επιβεβαιωσεις alexpen?

Κοτσος Τ

Παιδιά HTC wildfire s ή Huawei IDEOS X5 επεισης γιατί δεν βάζουν μια μπροστινή κάμερα;

Tzimakos

Το πρωτο πιστευω ειναι αυτονοητο, X5, στο δευτερο δυστυχως εχεις δικιο..

Χρήστος

Λοιπόν παιδιά εδώ και 3 ώρες είμαι κάτοχος του Χ5. Το κινητό τα πάει περίφημα. Το Μόνο που πρέπει νομίζω να αναφέρω είναι πως απουσιάζει το swype (όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά το αναφέρω).Κατά τα άλλα είναι μιά χαρούλα, λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι το πρώτο μου smart-phone οπότε και η εμπειρία μου είναι ελάχιστη, με τέτοιου είδους συσκευές.

alexpen

Ναι…παιδια, επιβεβαιωνω. Μιλησα το πρωι μαζι τους. Δεν θελω να βαλω λινκ απο το μαγαζι γιατι το θεωρω διαφημιση.
skroutzαρετε το και θα σας το βγαλει το μαγαζι.

Κοτσος Τ

Ευχαριστώ για την γρηγορη ανταπόκριση.

NikosVolos

Xρηστο αν θελεις πες μας δυο πραγματα για το πως σου φαινεται το κινητο,ποιοτητα κατασκευης,ταχυτητα κλπ.Περα απο το swype που δεν με ενδιαφερει και μενα πολυ τι αλλο ‘δεν’ σου αρεσει.
Το βρηκες απο καταστημα της Wind ή απο Skroutz;
Στο κουτι του ειχε καρτα SD και δωρο τους χαρτες;
Και τελος απο οθονη και καμερα πως σου φαινεται;
(σαν να ζηταω πολλα ε; ;))

Χρήστος

Λοιπόν η οθόνη παιδιά σκίζει! (το προηγούμενο κινητό μου ήταν LG gt505…)
Η κάμερα είναι αυτό ακριβώς που περίμενα, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο(δεδομένου ότι και το προηγούμενο είχε την ίδια κάμερα).
Μέσα στο κουτί δεν περιλαμβανόταν κάρτα SD αλλά και από χάρτες τίποτα.
Το πήρα από Wind όπου είμαι χρόνια συνδρομητής και έτσι το πήρα με την επιδότηση.
Ποιότητα κατασκευής κατ’εμέ είναι εξαιρετική(σαφώς δεν το συγκρίνω με συσκευές τύπου iPhone, Galaxy S, Desire κτλ.), πάντως για την τιμή του είναι όπως είπα εξαιρετικό.
Η ταχύτητα επίσης πάρα πολύ καλή. Επαναλαμβάνω ότι η εμπειρία μου με smart phones είναι μηδαμινή, αλλά να αναφέρω πως το κινητό το είδε πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρονικών και το υπολόγισε στα 400€ ! Το μόνο το οποίο με “ενοχλεί” είναι η μέτρια ποιότητα του ακουστικού κατά την κλήση.Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι μία από τις πολύ αξιόλογες ευκαιρίες(αν όχι η καλύτερη) της αγοράς με αυτά τα χρήματα. Ελπίζω να βοήθησα NikosVolos.

akis

Χρηστο το ηχειο πως ειναι? Ειναι αρκετα δυνατο και ποιοτικο? Ευχαριστω προκαταβολικα

Χρήστος

Ο ήχος είναι δυνατός και πολύ καθαρός.

haris

η μπαταρια αντεχει?

Χρήστος

Το φόρτισα μία φορά χτές όταν έφτασε στο 12% μεχρι το 100% και σήμερα το μεσημ΄ρι το έβαλα που ήταν στο 32%. Βέβαια χτές το βράδυ αφού φόρτισε ήμουν στο internet καμιά ώρα και μετά το ξεφτίλισα με διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια.Τώρα, θα το εκτιμούσα αν ξέρει κάποιος για την “ορθή” χρήση της μπαταρίας να με ενημερώσει. Το σχόλιό μου για την μπαταρία ΔΕΝ είναι ειρωνικό.Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω αν κάνω κάτι λάθος.

dgkostas

Φιλε Χρηστο ειμαι της γνωμης να πας vα ζητησεις τους χαρτες της NDRIVE γιατι ή δεν γνωριζαν στη WIND ή καναν τον κινεζο.Στο skroutz.gr το καταστημα το δινει ξεκαθαρα με χαρτες.

dgkostas

ΑΚΥΡΟ!!! Εφαγα φλας. Υπαρχει φυλλαδιο στη WIND που εξηγει πως να περασεις τους χαρτες μεσω Androidmarket. Ειναι πολυ ευκολο εχω το φυλλαδιο μπροστα μου.

akis

Κι εγω το παρηγγειλα παιδες την τριτη με το καλο θα το φερουν.

Stefanos

Καλημερα. Το κινητο τελικα εχει εφαρμογη για ραδιο;Κανα review ποτε περιμενουμε;
Ευχαριστω

haris

το review που μας εχεις υποσχεθει ποτε να το περιμενουμε???

Tasos

Καλημερα, Κωστα ανεφερες οτι για το ραδιο “το μοντελο που κυκολοφορει στη χωρα μας δεν θα εχει”. Δηλαδη σε αλλες χωρες εχει? Υπαρχει το αναλογο hardware δλδ και ειναι θεμα software ή καποιου ειδους ξεκλειδωματος και για την Ελλαδα? Ευχαριστω.

Homer

Tasos και εμένα με ενδιαφέρει για το αν έχει ραδιόφωνο (δε θα πεθάνω κιόλας αν δεν έχει αλλά κρίμα είναι), σε μια συντομότατη αναζήτηση που έκανα βρήκα αυτό, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει.

https://forum.cyanogenmod.com/topic/14137-huawei-ideos-x5/page__p__163859#entry163859

Ελπίζω το λινκ να φανεί κανονικά, αλλιώς είναι το πρώτο αποτέλεσμα αν ψάξεις “huawei ideos x5 radio” στο Google, το 8ο μήνυμα.

NikosVolos

Την δευτερα το πρωι εχω αποφασισει να παω να το αγορασω,το θεμα ομως ειναι αν θα το εχουν αμεσα διαθεσιμο ή θα περιμενω καμμια 10αρια μερες μεχρι να το παρω στα χερια μου;Για να δουμε!

sakisq_87

Εγώ το έχω παραγγέιλει από την Μ.Πέμπτη στο Γαλάτσι και ακόμα να το φέρουν!!Έψαξα σε όλα τα καταστήματα του κέντρου και τίποτα!

Tasos

Homer, thanks για το link.Κι εγω μια απο τα ιδια, δεν θα πεθανω κιολας 🙂 Ενδιαφερον το link σου παντως. Απο οτι φαινεται εχει το hardware οποτε καλο ειναι αυτο.
Το θεμα ειναι οτι περιμενουμε καμια αποψη ακομα να δουμε τι λεει η μπαταρια, οθονη, βιντεο κτλ πριν το παρουμε και ειναι αργα 🙂 γιατι αλλος λεει καλα αλλος κακα… μπερδεμα 🙁
Αλλιως παμε για το Samsung Galaxy Ace.

Kostas

Κωστα, τι γινεται με το review? Η wind ακομη να σου στειλει αυτο το κινητο…? Μ’αρεσει που περασα σημερα απο ενα καταστημα και μου πε η πωλητρια πως θα το παραγγηλει και θα μου το φερει αυριο. Ουτε σε 2 βδομαδες δεν το βλεπω να με παιρνει τηλεφωνο να το παραλαβω χεχε

mixalis

Κωστα, τι γινεται με το review?αν κανουν τοσο για να στο στειλουν για review-διαφημιση..σκεψου ποσο θα κανουν αν παθει τιποτα…μαλλον πρεπει να δουμε κατι αλλοοο

nikos

παιδεια δεν θελω να βγω εκτος θεματος αλλα κωστα επειδη θα ξερεις καλυτερα εχεις κανενα νεο για ideos x6 και zte skate? οτιδηποτε τιμη,ημερομηνια κυκλοφοριας οτι και αν ξερεις.

sotis

Παιδια εγω πηρα το κινητο χθες απο καταστημα της επαρχιας. Με μια πρωτη ματια ειναι παρα πολυ καλο το κινητο. Καμερα καλη για κινητο και πολυ γρογορο στις εφαρμογες του. Για αρχη τα παντα παιζουν μια χαρα παντως και δεν εχει παρουσιασει κανενα κολλημα……

vasilis

που ειναι αυτο το τηλεφωνο??? ρε παιδια 1-1 τα φερνει η wind? και με το blaid τα ιδια εκανε να κανει μια ανακοινωση να πει ποτε θα κυκλοφορησει τιποτα εντελως ξευτιλα παρακαλαω δηλαδει σαν πελατης να το παρω?? οχι δα!!! το εχει στο ebay 209 ευρω το παιρνεις και σου λενε και ευχαριστω κιολας και εχεις και την wind

evripidis

To αγόρασα σήμερα. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει διαθέσιμο στη WIND στο Careffour και με είπαν και στο κατάστημα του Ευόσμου. Όσοι ψάχνετε δηλαδή, τρέξετε.

Με λίγα λόγια, ενθουσιασμένος. Το κινητό για την τιμή του είναι πολύ ανώτερο.
Με τους χάρτες, όλα καλά, κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση.

akis

Κι εγω το πηρα σημερα πεταει το κινητακι! Κωστα για να κατεβασω καποια επωνυμα παιχνιδια της gameloft τι πρεπει να κανω? Γιατι δεν τα βγαζει στο μαρκετ?

dgkostas

Το εχω απο εχθες.Εξωτερικα πολυ καλυτερο απ΄οτι περιμενα,πολυ ομορφο(πιο ωραιο απο τις φωτο & πιο λεπτο).Παραδοξως φαινονται & αρκετα ποιοτικα τα υλικα του(σε αναλογια με την τιμη του).Οθονη πανω απο τα αναμενομενα, πολυ καλη θα ελεγα. Αναβει ledaki στη φορτηση & αναβοσβηνει για τις αναπαντητες. Ειναι γρηγορο στις εφαρμογες & πολυ γρηγορο στο ιντερνετ. Κατεβασα & τους χαρτες (πανευκολα) πολυ καλο δωρο.Στη φωτογραφια ειναι καλο εντος & πολυ καλο εκτος , (την μερα).Βιντεο δεν τραβηξα ακομη.ΚΑΝΕΝΑ κολλημα & σχεδον το εχω τρελανει,με wi-fi ανοιχτο σχεδον ολη τη μερα.Νομιζω πολυ καλη αγορα.(Βεβαια θα δειξει & ο χρονος)

nikos

φιλε βασιλη και εγω ειχα ακριβως την ιδια απορια κε με εκνευρισε το κακο μαρκετινγκ της wind
αλλα με ειπαν οτι απο την παρασκευη δλδ αυριο θα ειναι διαθεσιμο για ζωντανη δοκιμη και λογικα ισως τοτε να αρχισουν την προωθηση γτ δεν θελω να το παρω χωρις να το δοκιμασω πρωτα.

dgkostas

Παιδια ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Χ5.Καμια συγκριση με το trophy (ουτε για αστειο).Ο μεγαλος αντιπαλος ηταν & ειναι (απο την πρωτη στιγμη),ΜΟΝΟ το optimus 7.Δειτε τα απο κοντα ,αγγιξτε τα ,δουλεψτε τα & θα καταλαβετε.

alexpen

Και γω θα συμφωνησω με τους προλλαλησαντες για ποιοτητα κλπ. Πολυ καλο κινητο!
Εχω μια απορια σχετικα με τους χαρτες. Δεν βρηκα μεσα στο κουτι οδηγιες…ουτε μπορω να καταλαβω πως μπορω να τους κατεβασω/ενεργοποιησω…

evripidis

@alexpen

Εμένα με έδωσαν ένα φυλλάδιο με οδηγίες! Δεν είχε κάτι μέσα στο κουτί.

sakisq_87

Ας μας πεί κάποιος πώς ενεργοποιούνται οι χάρτες!

vasilis

για τους χαρτες ενεργοποιουνται ετσι πας στο μαρκετ κατεβαζεις το ndrive πας καταστημα και επιλεγης χαρτη ελλαδας και πατας αγορα οταν πατησης αγορα ελενχει το imei σου και σου λεει οτι εχεις ηδη αδεια και αρχιζει να κατεβαζει ….

alexpen

Πανε και οι χαρτες…ολα καλα!
Να πω κατι αρνητικο ομως? Δεν εχει…ή τουλαχιστον δεν βρηκα πως ενεργοποιειται το wifi tethering!

Exploticon

για wifi tethering κιτα εδω https://www.youtube.com/watch?v=J6uyyQIyWGY

alexpen

@ Exploticon : το βιντεο που εδωσες ειναι για rooted συσκευες…

Exploticon

α sorry δεν το ιξερα ειμαι καινουριος στα smart phones θελο αν ρωτισο αν το κινητο εχει κανενα προβλημα στο wifi η στην μπαταρια του επειδη ειναι κινεζικο……και κατι αλλο σε πια καταστηματα της wind μπορο να το βρω?

Makedonas

Ἐχθές τό ἀπόγευμα πῆγα σέ ἕνα κατάστημα τῆς Wind (Θεσσαλονίκη), καί δέν ὑπῆρχαν. Μάλλον ἔχουν ἀπήχηση καί πουλιοῦνται πολύ γρήγορα… Νέα ἀναζήτηση ἀπό αὔριο…

aspetas

Καλησπέρα παιδιά.
Και γω είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό απλά ήθελα να ρωτήσω και γω δύο απλά πράγματα να μου πείτε την άποψή σας. Αρχικά ποιο τύπο κάρτας μνήμης μου προτείνετε? Επιπλέον, ποιο προστατευτικό οθόνης είναι το καλύτερο για να χρησιμοποιήσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κώστας Κ

@aspetas: Και γω το πήρα την Παρασκευή το κινητό και είναι τέλειο! Για προστατευτικό οθόνης έψαχνα και εγώ. Δεν υπάρχει κάτι σε Saturn / Media Markt που ρώτησα, πήρα μια universal μεμβράνη που την έκοψα με κοπίδι στα μέτρα της οθόνης. Καλύπτει την οθόνη αλλά όχι τα 4 πλήκτρα κάτω. Για θήκη πάλι δεν βρήκα κάτι, πήρα προσωρινά μια θηκη που είναι για htc αλλά ψιλοταιριάζει και θα παραγγείλω από ebay μια ειδικά για το Ideos X5.

Κάρτα μνήμης 4gb δεν σου δώσανε δώρο;;;

alexpen

?? Καρτα μνημης??? Οχι ρε παιδια δεν μας εδωσαν!?

Κώστας Κ

Περίεργο. Εμένα μου την έδωσαν χωρίς να τους το ζητήσω. Και δεν πλήρωσα κάτι εξτρά.

Exploticon

ξερετε αν θα αναβαθμιστει σε android 2.3 ?

geoalex

επειδη θελω να το αγορασω, δεν θα μπορω να ακουω ραδιοφωνο μεσω καποιου application χωρισ να ειμαι στο ιντερνετ???

Κώστας Κ

Θα μπορείς. Υπάρχουν δεκάδες applications που κάνουν αυτη την δουλειά δωρεάν.

Exploticon

plz mporis na pis ena app pou na pianh fm radio xwris internet?

Κώστας Κ

Όχι. Πως μπορεί μια συσκευη χωρίς fm-tuner να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα για να πιασει ραδιόφωνο χωρίς ιντερνετ???? Σκέψου λίγο…

Exploticon

αφου το κινητο λενε οτι εχει radio το app δεν βαλανε μονο να παιξει ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε με android κινητα!

nikos

και εγω αυτο ψαχνω αδερφε! το κινητο λογικα απο οτι ακουω απο παντου εχει δεκτη αλα δεν του εβαλαν λογισμικο να το υποστηριξει! εχει μεσα της παναγιας τα ματια και δεν εχει ραδιο που εχει και ενα κινητο των 50 και πιο λιγο ευρω…

Στεφανος

Ολα ενταξει με το κινητο,δυσκολευται αφανταστα με το gps(μου επιασε μονο στην ταρατσα,δεν επιανε στον δρομο που ειμουν περπατοντας) ,κατι που προσεξα ειναι οτι δεν εχει demo παιχνιδια(prince of persia,uno κτλ)οπος στο review,ξερει κανεις γιατι?

vagelis

φιλε Στεφανε μαλλων εισαι καινουργιος στο android…για μπες στο market και δες ολα τα καλουδια του!!!

Στεφανος

Οντως ειμαι καινουργιος ειχα να αλαξω τηλ 4 χρονια,εφτιαξα το gps με το gps fix αλλα πηγα την συσκευη για αλλαγη διοτι μικροφωνιζε

mixalis

ακομα το review??????

Timx91

Εγω πηγα στη Wind και το εκαναν παραγγελια!! σαββατο ειναι σημερα, ε, τεταρτη θα ερθει….

dr.Tzef

Το πηρα σημερα απο Ερυθραια,ειχε πολλα κομματια ακομα το καταστημα…Για αλλη μια φορα να επιβεβαιωσω την αθλια εξυπηρετηση και την ανεπαρκεια των εργαζομενων της Wind!Eπιμεναν οτι δεν δικαιουμαι χαρτες αν δεν κανω νεα συνδεση…μεχρι που τους εβαλα να παρουν στα κεντρικα κ εγιναν ρεζιλι!Μονο ενα νεο παλικαρι ηταν εξυπηρετικοτατο και το εψαξε,οι αλλοι ηταν απροθυμοι,ειρωνες και αγενεστατοι!Ενημερωνω απλα γιατι ειδα οτι αρκετοι το ψαχνουν κ δε βρισκουν το κινητο…

aNgEl

Κώστα ξέρεις αν το x6 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και πότε γιατί από αυτά που ακούω και βλέπω μόνο στην Ινδία έχει βγει και δεν ξέρουν λένε για Ευρώπη??

Makedonas

Σήμερα Παρασκευή 20/5/2011 καί ὥρα 13.45, πῆγα σέ κατάστημα τῆς Wind (περιοχή Βυζάντιο στήν Θεσσαλονίκη) ὅπου ἤθελα νά δῶ τήν συσκευή.
Ἕνας λίγο στρουμπουλός νεαρός, ὅταν τό ρώτησα γιά τήν συγκεκριμένη συσκευή, ἔδειχνε πώς δέν τήν ἤξερε καί πήγαινε νά κοιτάξει κάπου !!!
Ἔπειτα πετάχτηκε μία “ἐργασιομανής” (ἔπαιζε μέ τό κινητό της) ξανθιά ἄν θυμᾶμαι, ἡ ὁποία μέ ἐνημέρωσε ὅτι τελείωσαν τά κινητά, καί μάλλον ἀπό τό ἐπόμενο μῆνα περιμένουν.
Γι’ αὐτό καί ‘γῶ δίνω 340 εὐρῶ καί ἀγοράζω Samsung Galaxy S….
Ὄχι θά περιμένω τήν Wind….

Γιώργος Τσ.

Και πολύ καλά έκανες φίλε Makedona…!

Panais

Παιδιά σας δώσανε μνήμη μαζί ή όχι. αυτή την στιγμή το φορτίζω και δεν θέλω να το ανοίξω για να δω. Είναι σίγουρο ότι δίνουνε και μνήμη;

Panais

Ελεος, μου ειπανε οτι δεν ειχαν διαθεσιμες και γιαυτο δεν μου εδωσαν, ουτε μια ενημέρωση τουλάχιστον να πάω σε άλλο κατάστημα να το πάρω 15 ευρώ είναι αυτα.

Timx91

το κινητο τα σπαει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.