OnePlus 5: Τι λέει ο Carl Pei για την ομοιότητα με το iPhone 7 Plus;

oneplus 5 iPhone 7, OnePlus 5: Τι λέει ο Carl Pei για την ομοιότητα με το iPhone 7 Plus;

Το OnePlus 5 ανακοινώνεται σε πολύ λίγες μέρες (20 Ιουνίου), όμως γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα, τόσο από leaks όσο και από τα teasers που δίνει η ίδια η εταιρεία. Άλλωστε η OnePlus δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να κρύψει χαρακτηριστικά και design από τις επερχόμενες ναυαρχίδες της.

Έτσι την περασμένη εβδομάδα έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από την πλάτη του OnePlus 5 και αυτό που είχαν να σχολιάσουν οι περισσότεροι είναι η ομοιότητα με το iPhone 7 Plus.

Ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός. Μέσα από δυο tweets του επεσήμανε πως οι χρήστες είχαν απογοητευτεί και με το OnePlus 3 πριν κυκλοφορήσει, αλλά τα κακά σχόλια σταμάτησαν μόλις ανακοινώθηκε επίσημα το κινητό. Ο ίδιος θεωρεί πως η ιστορία θα επαναληφθεί και φέτος.

Η κριτική που είχε δεχτεί το OnePlus 3 όταν πρωτοεμφανίστηκε, ήταν ότι είναι μια μίξη μεταξύ HTC 10 και Samsung Galaxy S6. Ωστόσο, όταν ανακοινώθηκε δεν ασχολήθηκε κανείς με το ζήτημα. Μένει να δούμε πως θα είναι τελικά το OnePlus 5.

oneplus 5 iPhone 7, OnePlus 5: Τι λέει ο Carl Pei για την ομοιότητα με το iPhone 7 Plus;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tøp

Jeezus😱😱

Stelios

Τι να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα η αντιγραφή της αντιγραφής χωρίς καμμία σχεδιαστική ταυτότητα άσε που κυκλοφορούν και τελευταία φωτογραφίες που δείχνουν θήκες του oneplus 5 να ταιριάζουν άψογα και στο oppo r11 σε λίγο δεν θα ξέρουν ποιος αντεγραψε τι

newton91

Καλα,φοβερη ανακοινωση,γελαω,οχι οτι κανανε μλκιες εκει στην 1+ με το σχεδιασμο και τωρα το παιζουν ιστορια

iPnos

Τρομερή η “απάντηση” του Carl Pei. Δε λέει καν αν αντέγραψαν ή όχι, παρά μόνο ότι και στο παρελθόν τους κατηγορούσαν για αντιγραφή, αλλά το θέμα ξεχάστηκε γρήγορα. Και όχι απλά αυτό, αλλά αναφέρεται και σε μια συσκευή (oneplus 3) που κανείς δεν τους κατηγόρησε για ξεκάθαρη αντιγραφή κάποιου άλλου μοντέλου, όπως γίνεται τώρα με το oneplus 5, αλλά απλώς κάποιοι είπαν ότι ήταν μια μίξη galaxy και htc.

Ό,τι να ‘ναι η απάντηση. Αλλά, εντάξει, τι περιμέναμε να πει; “Ναι, έχουμε βγάλει ένα κινητό “φωτοτυπία” του iPhone, και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό”;

Γιάννης

Εγώ συμφωνώ με τον κύριο Πέι. Αν το κινητό πετάει και έχει καλή αυτονομία τότε who cares?

Vai

Απλά τα πράγματα! Πως θα συζητηθεί στα διάφορα fora και τεχνολογικά sites το επόμενο μας smartphone? Θα κάνουμε μια κόπια του iPhone 7plus και όλοι θα μιλούν γι αυτό. Να και λιγο marketing, να και λίγη διαφήμιση παραπάνω για μια εταιρία που την ξέρουν λίγοι και θα τηναθουν λίγοι ακόμη.

Ανδρεας Κ

Λοιπον για να τελειωνει το παραμυθι.. Ο μπαμπας σας ειναι Το MI MIX …η Xiaomi Καταφερε να παει αλλου το θεμα συσκευων με μικρα Bezels… Και αρχισαν τωρα ολοι … S8 ,Iphone , ΜΙκρα bezels .. κοψτε αυτην την αηδεια να αγοραζεται οτι σας προσφερουν εδω στην Ελλαδα… ανοιξτε τα ματια σας … και κλασικα μολις βγαινει κατι καινουργιο …πεταγεται η πανεξυπνη Apple ΄΄ ΄΄ ΜΑΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ”””Αντε ρε προβατα

Vai

Το θεμα οπως γραφει και στο android authority, δεν ειναι οτι αντεγραψαν την Apple και το Iphone 7 plus, αλλα οτι ειναι ουσιαστικα το ιδιο σασι με το Oppo R11 που ανακοινωθηκες λιγες μερες πριν. Να θυμισω οτι Oppo, Opo και Vivo ειναι ολες θυγατρικες της BBK Electronics. Επισης να θυμιζω οτι η One Plus ανεκαθεν οποια συσκευη εβγαλε ειχε το ιδιο σασι με smartphones της Oppo. Το One + 1 ας πουμε ηταν πανομοιοτυπο με το Oppo Find 7.

Και το προβλημα ειναι καπου εκει πλεον! Δεν μπορει μετα απο 3 και κατι χρονια να ανεξαρτητοποιηθει η εταιρια τουλαχιστον στο σχεδιαστικο κομματι και να βγαλει κατι πιο δικο της με πρισσοτερη προσωπικοτητα?
Δεν προκειται πλεον για μια απλη start up εταιρια που εψαχνε καπου να στηριχθει και αν χρειαζοτανε να αντιγραψει θα το εκανε. Προκειται για εναν OEM και οχι μια εταιριουλα που κανει τα πρωτα της βηματακια. Επομενως αυτο που κανει, ειναι πισωγυρισμα.

Παπαροκας tiamat

Και το χειρότερο ειναι οτι το oppo ειναι μιντ κατηγοριας κινητο ,οχι ναυαρχηδα-killer και χ
Οχι παπατζηληκια που πουλα η onepluς

Ιωάννης jb

Το mi mix είναι μια βλακεια κ μισή…
Τι να αντιγράψει κάνεις; Δλδ τα θέλετε κ τα λέτε;
Το έχουν τερματίσει σχεδόν σε όλους τους τομείς κ οι κάθε ηλιθια εταιρία προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό..
Δε μου λες ρε έξυπνε τι θα μείνει κ θα θυμάται ο κόσμος το 2050;
Το mi mix ή το επόμενης γενιάς smartphone;

Επι του θέματος, η αντιγραφή πάει σύννεφο!!
Δυστυχώς συνέχεια αντιγράφουν το πολύ μέτριο design του iPhone 6..
Αυτοί οι Κινέζοι είναι ότι να ναι..
Κ πετάγονται μετά οι εξυπνακιδες κ μας λένε ότι βγάζουν κ καλές συσκευές…
Με τέτοια chipsets, rom, ram που κυκλοφορούν, λογικό δεν είναι να δουλεύουν καλά;;
Με τέτοια τεράστια αγορά που έχουν τι θα κάνουν;;
2 δις Κινέζοι είναι οι μισοί να τους προτιμησουν τελειωσε έκαναν ρεκόρ πωλήσεων..

Παπαροκας tiamat

Και το χειρότερο ειναι οτι το oppo ειναι μιντ κατηγοριας κινητο ,οχι ναυαρχηδα-killer και
παπατζηληκια που πουλα η oneplus

JohnWave

Το πρόβλημα για μένα με την OnePlus είναι ότι αν πάθει οτιδήποτε η συσκευή πρέπει να σταλεί εξωτερικό. Για όσους έχουν 2η συσκευή αυτό ίσως να μην αποτελεί πρόβλημα. Για μένα που δεν έχω, είναι. Μόνο αν η κάμερά του βγει ξεκάθαρα ανώτερη από οποιαδήποτε συσκευή στην αγορά, θα κάνω πέρα το θέμα της επισκευής και θα το πάρω. Διαφορετικά δεν θα βρω λόγο να το προτιμήσω έναντι του S8 των 577€. Δεν είμαι και gamer ώστε να δελεαστώ από τα 6GB ή 8GB ram έναντι των 4GB.

tolkien

Πολυ σωστα μιλησε ο @Ανδρεας Κ.
@Ιωάννης jb πως ξερεις οτι ειναι μια βλακεια και μιση το mix?
Εχω και το Xiaomi MiMix 6/256 και το iphone 7 plus 128gb.
Και μπορω να σου πω οτι ειναι φανταστικο το Mix.
Τωρα εσυ πως εβγαλες το πορισμα σου πες μου.
Ειδες βιντεο στο youtube? το εχει κανενας φιλος σου? Το φανταστηκες? Σε χαλαει κατι στην συσκευη και μουτρωσες και λες οτι ειναι βλακεια? Το μονο κακο που εχει και δεν το λες κακο αλλα μετριο πιο σωστα ειναι η καμερα σε αναλογια τα λεφτα που δινεις. Σ’ ολα τα αλλα ειναι φανταστικο.
Απο την αλλη μερια αψογο και το iphone 7 plus αλλα δεν ειναι του παροντος.

Ανδρεας Κ

@tolkien φιλε μου οι ανθρωποι ειναι ασχετοι μην ασχολεισαι. οτι τους πετανε εδω το αγοραζουν.με την γνωστη καραμελα ”’εχει εγγυηση λεει” χαχαχαχα… λες και αμα πεσει και σπασει δεν θα πληρωσει .! χαχαχα Ο ΜΠΑΜΠΑΣ τους θα ειναι … και μολις βγει το Mi MIx 2 θα πει η τραγικη Apple … μας αντιγραφουν χαχαχαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones featured OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus Fold: Με εσωτερική οθόνη 7,8″, εξωτερική 6,3″ και μπαταρία 4.800 mAh

Μετά τα 3D renders που δημιουργήθηκαν από τον @OnLeaks, ο leakster επιστρέφει με λεπτομέρειες για το hardware.

Smartphones OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus 12: Φήμες για βελτιωμένο σύστημα κάμερας

Το OnePlus 12 αναμένεται να φτάσει στα τέλη του τρέχοντος έτους και οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται από leakster της Κίνας.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.