Cat B15, με 4 ιντσών οθόνη και ενσωματωμένο πλοηγό

Ειδικά σχεδιασμένο για λειτουργία σε δύσκολες συνθήκες, με μεγάλη οθόνη 4 ιντσών, το Cat B15 σας δίνει τη δυνατότητα να ανα-καλύψετε city και off-road διαδρομές, εύκολα και γρήγορα, χωρίς downloads. Σε συνεργασία με τη CitisNAV (GPS Software Navigation for Smartphones), η Cat Phones διαθέτει ενσωματωμένο GPS Software σε κάθε νέο κάτοχο Cat B15.

Μπορείτε να έχετε το κινητό μαζί σας σε κάθε σημείο της διαδρομής, αφού είναι αδιαπέραστο στη σκόνη, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, μπορεί να επιβιώσει από πτώση 1,8 μέτρων και να βυθιστεί σε 1 μέτρο νερού έως και 30 λεπτά. Η συσκευή διατίθεται με αποσπώμενη μπαταρία 2000mAh, έχει χρόνο ομιλίας που υπολογίζεται στις 16,3 ώρες ενώ είναι εξοπλισμένη με την έκδοση Android 4.1 (Jelly Bean) και έχει διπύρηνο επεξεργαστή 1 GHz.

H ενσωματωμένη κάμερα 5MP σας επιτρέπει να απαθανατίσετε κάθε στιγμή ενώ η εμπρόσθια κάμερα VGA δίνει τη δυνατότητα παραγωγής video.

Το Cat B15 διατίθεται στα καταστήματα Wind, Media Markt, Κωτσόβολος και Public. Πλέον διατίθεται στην αγορά και το Β15Q, η αμέσως επόμενη έκδοση της ναυαρχίδας κινητών Cat.

cat b15, Cat B15, με 4 ιντσών οθόνη και ενσωματωμένο πλοηγό

Δ.Τ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KOSTASG

Το θεϊκοτερο hands-on του Κωστα εγινε με αυτο το κινητο!!!Συλλεκτικο video 🙂

lneam

Μεγαλη προσοχη σε οσους αγορασουν την συσκευη για την εφαρμογη πλοηγησης που εχει.
Στο google play εχουν απο την 27 Νοεμβρίου 2012 να αναβαθμησουν.
Υπαρχουν λυσεις για δωρεαν πλοηγηση απο την Sygic ή την Nokia-Here

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones CAT CAT Android smartphones

Cat S52: Λεπτό και σκληροτράχηλο κινητό με τιμή 539 ευρώ

Είναι ανθεκτικό έχοντας υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες πτώσης σε χάλυβα στη σκόνη και μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο νερό, με Βαθμό Προστασίας IP98.

Smartphones CAT CAT Android smartphones

Cat S61: Με αισθητήρες απόστασης με λέιζερ και ποιότητας αέρα και θερμική κάμερα FLIR

Η Cat phones φέρνει στην ελληνική αγορά τη νέα της ναυαρχίδα, το Cat S61. Πρόκειται για την αναβάθμιση του Cat S60 με βελτιωμένες δυνατότητες θερμικής απεικόνισης, ενσωματωμένη ικανότητα μέτρησης απόστασης με λέιζερ, αισθητήρα ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων και κάμερα θερμικής απεικόνισης FLIR.

Smartphones CAT

Land Rover Explore: Σκληροτράχηλο smartphone για υπαίθριες δραστηριότητες

Οι εταιρείες Land Rover και Bullitt Group δημιούργησαν το νέο smartphone Land Rover Explore, μία συσκευή ιδανική για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων με μπαταρία 4000mAh, η οποία διασφαλίζει συνήθη χρήση για δυο μέρες ή χρήση για μία ολόκληρη μέρα με ανοιχτό το σύστημα πλοήγησης GPS.

Reviews Android Smartphones CAT Android smartphones Hands-on

CAT S31 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το σκληροτράχηλο CAT S31 με πιστοποίηση στρατιωτικών προδιαγραφών STD-810G για να αντέχει και την πιο σκληρή κακομεταχείριση! Ένα ιδιαίτερο smartphone για συγκεκριμένο κοινό που απαιτεί μια συσκευή που να αντέχει τα πάντα.