CAT S50C: Ίδια αντοχή και μικρή ανανέωση

To CAT S50C είναι η ανανεωμένη έκδοση του S50, το οποίο έχει περάσει από τις σκληρές δοκιμασίες του Κώστα παλιότερα, με το νέο μοντέλο να διατηρεί τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, ενώ έχει βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παραμένει ένα smartphone πιστοποιημένο μέχρι και για στρατιωτική χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

To CAT S50C έχει πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ μπορεί να αντέξει και στις πτώσεις, λόγω του ενισχυμένου πλαισίου του. H οθόνη του έχει διαγώνιο 4.7 ιντσών, με Gorilla Glass και μπορεί να δεχτεί εντολές ακόμα και από τους χρήστες που φορούν γάντια μέχρι και πάχους 4 χιλιοστών. Ο επεξεργαστής του, ένας Qualcomm Snapdragon 400, είναι χρονισμένος στα 1.2 GHz, ενώ η μνήμη RAM είναι στο 1 GB.

H εσωτερική μνήμη είναι 8 GB και μπορεί να δεχτεί επέκταση με κάρτες microSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2630 mAh και μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα 4G. H πίσω κάμερα είναι στα 8 Megapixels, ενώ η μπροστινή είναι στα 2 Megapixels. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 5.0 Lollipop και έχει διαστάσεις 142.2×76.2×12.47 χιλιοστά με βάρος 200 γραμμαρίων.

Η έκδοση S50c είναι προορισμένη για κυκλοφορία μέσα από το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ, όπου η τιμή του υπολογίζεται στα 399 δολάρια.

CAT S50C, CAT S50C: Ίδια αντοχή και μικρή ανανέωση

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisG

1 ραμ,snapdragon 400,2630mah…και όλα αυτά μόνο…400 δολλάρια.
είναι που είναι τετράπαχο βάζεις 4000mah μπαταρία.τα 2 ραμ τουλάχιστον,και έναν snapdragon 617.δηλαδή πόσο θέλει να σκεφτείς τα αυτονόητα;

scrub

chrisg eisai gtp. to kinito auto einai gia sklires douleies, kati to opoio den fantazesai gt to mono mou kaneis einai na sapizeis se ena kanape grafontas xontres lalakies opos parapanw. an thes na travas hd video kai oti alli lalakia nomizeis den tha pareis to cat. eleos pia me tous kamenous nerd.

Bloodmaster

@scrub
Διαβασε τους ορους χρησης. Τα ματια μας βγηκαν να καταλαβουμε τι γράφεις.
Φιλικα!

ChrisG

@scrub(κανένα γνωστό τρολλάκι θα είσαι…) μάθε να γράφεις πρώτα ελληνικά γιατί μάλλον κάποιου άλλου έχει σαπίσει το μυαλο και άν είμαι εγώ γτπ και εσύ γτμ…δεν περιμένω κριτική απο εσένα.φαντάζομαι εκτός απο ανάγωγος είσαι και αμόρφωτος ώστε να δικαιολογούνται όσα και όπως τα λές.δεν μίλησα για κάμερα,HD και άλλες @@ που αναφέρεις άν ξέρεις να διαβάζεις…μίλησα για άνετο λειτουργικό σύστημα.

scrub

Ας διαγράψει κάποιος το σχόλιο μου πιο πάνω σε περίπτωση που στραβωθήκατε από τα γκρίκλις και όχι από τις λαλακίες του κάθε chris γεμίζοντας τον τόπο με πικρόχολα σχόλια. παρεμπιπτόντως chrisa είσαι για το πέ…

ChrisG

μάγκας του πληκτρολογίου.γεμίσαμε απο δαύτους…είσαι και χαμηλού IQ…οπότε σε δικαιολογώ.

sera65

Το BlackView VK5000 το έχει αυτό για πρωινό. Γιατί μεν θωρακισμένο κινητό αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα standar στα χαρακτηριστικά των κινητών γιατί αλλιώς πάρτε κινητό από τον ζερβουζακη

ChrisG

@sera65 βάσει του παραπάνω τρολλακίου(scrub) έχουμε άδικο.μάλλον στα 400 ευρώ αυτός θέλει 512 ram και 210 snapdragon.

scrub

chrisa kaneis san isteriki.. to til einai auto, apo kei kai pera trogesai me ta rouxa sou gt apla den exeis me ti na asxolitheis. prepei na katalabeis pws den einai ola ta artha gia na sxoliazoume. eisai kalo koritsaki, to pisteuw alla mazepsou ligo gt kaneis kra.

promitheas

Για πανοπλία καλό είναι,για κινητό έχει δρόμο ακόμη.

Kostas S6-Z3

Scrub βλακα μπορει να εχεις εν μερει δικιο αλλα με τον τρόπο σου πας και γα@@ας την συζήτηση πες την γνώμη σου ήρεμα ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΜΩ ΤΑ GKEELISH ΜΟΥ

scrub

kostaki ginesai xidaios.. molis katestrepses to arthro. a>hole!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.