Caterpillar CAT B15, Στη WIND με τιμή 349 ευρώ

Οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν, τα ανθεκτικά smartphones της Caterpillar ξεκινάνε την καριέρα τους στην ελληνική αγορά με τα πρώτα δύο μοντέλα να βρίσκονται στο δίκτυο καταστημάτων της WIND ενώ λίγο αργότερα θα βρεθούν και στα καταστήματα Public και MediaMarkt. Πρόκειται για το dual-sim μοντέλο CAT B15 με τιμή 349 ευρώ και CAT B25 με τιμή 99 ευρώ.

Το CAT B15 είναι αδιάβροχο και αντέχει μέσα στο νερό σε βάθος 1 μέτρο για 30 λεπτά αλλά και σε θερμοκρασίες έως και -15 βαθμούς. Έχει οθόνη 4 ιντσών LCD με ανάλυση 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9 χρονισμένο στο 1GHz, 512MB μνήμη RAM και κάμερα 5 Megapixel.

CAT-B15 WIND 349 ευρώ, Caterpillar CAT B15, Στη WIND με τιμή 349 ευρώ

CAT-B15 WIND 349 ευρώ, Caterpillar CAT B15, Στη WIND με τιμή 349 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Να το βαλουν για Μαυρο κουτι στα αεροπλανα 😛

Nikos21

Αρκετα ενδιαφερων για οποιον δουλευει σε οικοδομη κλπ…
Αν και θα προτιμησει ενα οτι να ναι κινητο των 20 ευρω. :p

gtmen

αυτά τα specs τέλος του 2013 και αυτή την τιμή; άκυρη κίνηση και από την wind και πιο πολλυ από την CAT,καθώς δεν υπάρχει νόημα να πάρεις ένα τετιο κινητό ενώ άπλα μπορείς να βάλεις μέχρι και αδιάβροχη θήκη σε συγκεκριμένα κινητά

P@NOS

Κώστα πανω λες 349 και κάτω 249 τελικά ποια θα είναι η τιμή?

ΚΝ

Sony xperia go κάνει + χάρτες GPS=179 ευρώ και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά είναι όμορφο και πολύ λεπτό με τις σχεδόν ίδιες δυνατότητες ( ελαφρά μικρότερη οθόνη), γιατί να δώσεις 349!!!!

ΤΖΑΝΝΟΣ

το μόνο αρνητικό για μένα η έλλειψη φλας στην καμερα.κατα τα άλλα ότι πρέπει για σκληρή χρήση και για απρόσεκτους σαν εμένα.

Gabriel

στο….αμερικά 350 δολάρια (260 ευρώ) και ελλάδα 350 ευρώ.για τα specs του 2012 απλά no comment…..

Gabriel

για την αγγλία δεν το ξέρω. απλά ξέρω ότι στην αμερική κυκλοφόρι από τον απρίλιο με τιμή κάπου στα 430 δολάρια πάνω κάτω. όμως τώρα είναι στα 350 δολάρια και απλά απορώ με την διάφορα στης τιμές. γιατί κακά τα ψέματα δεν βγήκε τώρα από το φούρνο!

tech21man

Για αυτο που ειναι ισως δε με ενδιεφεραν και τοσο τα specs!

κυριακος

με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο τηλεφωνο λογο της εργασιας μου εχω καταστρεψει πολλα και ακριβα κινητα τηλεφωνα ,απο κριτικες που βλεπω σε εξωτερικο ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν υπαρχει στην ελλαδα

Michalis

Πολύ ακριβό το λογότυπο της CAT!! Το κινητό είναι κινέζικης κατασκευής (όπως έμμεσα τα περισσότερα άλλωστε) και αν το πάρεις από γνωστά site απευθείας έχει μόλις 146 ευρώ, απλά χωρίς τα λογότυπα και σε 3 χρώματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.