Η Caviar προσφέρεται να τοποθετήσει ένα χρυσό QR code στο πίσω μέρος του iPhone 13 Pro σας

Λόγω της πανδημίας, άνθρωποι σε πολλά μέρη του κόσμου χρειάζεται να επιδείξουν το πιστοποιητικό υγείας τους προκειμένου να μπουν σε διάφορα καταστήματα, όπως εστιατόρια, γυμναστήρια και συνεδριακά κέντρα. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να έχουν μαζί το QR code, το οποίο αποδεικνύει την αυθεντικότητα του πιστοποιητικού, στα κινητά τους τηλέφωνα.

Τώρα η Caviar, η μάρκα πολυτελών gadgets, προσφέρεται να κάνει την εμφάνιση αυτού του QR code πολύ πιο εντυπωσιακή με μια συλλογή προϊόντων Digital Signature, η οποία μπορεί να τοποθετήσει έναν κωδικό QR από καθαρό χρυσό 18 καρατίων στο πίσω μέρος ενός iPhone 13 Pro. Ο κώδικας αυτός μπορεί να οδηγεί σε ότι μπορούμε να φανταστούμε..

Η σειρά Digital Signature έχει τρία επίπεδα πολυτέλειας. Η φθηνότερη επιλογή είναι το Apple iPhone 13 Pro/Pro Max Black Card με σατέν PVD τιτάνιο όπου μόνο ο κωδικός QR είναι σε χρυσό. Η μεσαία επιλογή είναι το QR Matrix, το οποίο έχει αρκετά χρυσά pixels, παίρνοντας έμπνευση από την ταινία The Matrix που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα.

Η πιο ακριβή επιλογή είναι η Golden Card – έχει το ίδιο συνολικό σχέδιο με τη Black Card, αλλά είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από χρυσό.

Οι τιμές ξεκινούν από 6.220 $ για τη Black Card, ενώ το πλήρες χρυσό iPhone ξεπερνά τις 35.000 $. Αυτές οι τιμές αφορούν τις εκδόσεις των 128 GB. Αν πάμε στη μνήμη 1 ΤΒ, τότε οι τιμές ανεβαίνουν κατά 1.000 $.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.