OnePlus 5: Παίρνει τη θέση του OnePlus 4 λόγω γρουσουζιάς;

Μετά το OnePlus 3, πριν από λίγες εβδομάδες η OnePlus ανακοίνωσε την βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας OnePlus 3T με Snapragon 821. Η λογική συνέχεια είναι μέσα στο 2017 να δούμε την ανακοίνωση του OnePlus 4.

Ωστόσο, οι σημερινές φήμες μιλούν για την έλευση του OnePlus 5 στη θέση του OnePlus 4. Αυτό επειδή στην Κίνα ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσούζικος. Είναι κάτι ανάλογο με τον αριθμό 13 στον δυτικό κόσμο. Για την ιστορία να πούμε ότι ο αριθμός τέσσερα στην κινέζικη γλώσσα προφέρεται Si, το ίδιο με τη λέξη “θάνατος”.

Αν η OnePlus αποφασίσει να πάει κατευθείαν στο OnePlus 5 αντί για το 4, δεν θα είναι η πρώτη που θα το κάνει. H Samsung το καλοκαίρι έφερε το Samsung Galaxy Note 7 αντί για το Note 6 (αν και αυτό της έφερε κακή τύχη τελικά). Επίσης η Apple φημολογείται ότι του χρόνου θα πάει σε iPhone 8 αντί για iPhone 7s.

Εκτός από την ονομασία, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για κεραμική κατασκευή στο OnePlus 5. Η κεραμική κατασκευή θα ανατεθεί στην ίδια εταιρεία που ανέλαβε το Xiaomi Mi Mix. Άλλωστε αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που στρέφεται προς το συγκεκριμένο υλικό, έχει ήδη κυκλοφορήσει το OnePlus X σε περιορισμένη έκδοση με κεραμικό τελείωμα.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το OnePlus φημολογείται με οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB. Η κυκλοφορία αναμένεται στο δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η OnePlus είναι κάτω από την ομπρέλα της BBK Electronics, που έχει Oppo και Vivo, με τη Vivo να κυκλοφορεί επίσης το Vivo V5 μετά το V3, άρα είναι πολύ πιθανό και για την OnePlus.

OnePlus X

oneplus 5 ceramic, OnePlus 5: Παίρνει τη θέση του OnePlus 4 λόγω γρουσουζιάς;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Δηλαδή η Xiaomi που έβγαλε τα Redmi 4 και Note 4 είναι χαζή που τα έβγαλε.Σταματήστε να πιστεύετε αυτές τις σαχλαμάρες με τις ημερομηνίες και τις γρουσουζιές.

Λευτερης

Ειδαμε τη Samsung που πηγε κατευθειαν στο Note 7 απο το Note 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.