ChatGPT Plus: Αποκτά Προηγμένη λειτουργία φωνής για πιο φυσικές συνομιλίες

ChatGPT Plus, ChatGPT Plus: Αποκτά Προηγμένη λειτουργία φωνής για πιο φυσικές συνομιλίες

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι αρχίζει να κυκλοφορεί την Advanced Voice Mode για χρήστες ChatGPT Plus για πιο φυσικές συνομιλίες, επιτρέποντας διακοπές και ανταπόκριση στα συναισθήματα.

Οι χρήστες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν ένα email με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας στον ιστότοπο και τις εφαρμογές για κινητά. Όλοι στο Plus θα έχουν πρόσβαση στη λειτουργία αυτό το φθινόπωρο.

Η Advanced Voice Mode συνοδεύεται από τέσσερις προκαθορισμένες φωνές που αναπτύχθηκαν από την OpenAI σε συνεργασία με φωνητικούς ηθοποιούς. Αυτό θα κάνει την υπηρεσία ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη για όλους, σύμφωνα με την εταιρεία.

Σε συνδυασμό με την ανάγνωση των φωνητικών συναισθημάτων, ίσως αναζητούμε την καλύτερη υπηρεσία φωνητικής συνομιλίας από άποψη ρεαλισμού και φυσικής αίσθησης.

Το ChatGPT Plus είναι πολύ πιο έξυπνο με την πρόσβασή του στο μοντέλο μεγάλης γλώσσας GPT-4. Η βαθμίδα προσφέρει επίσης μεταφορτώσεις αρχείων, περιήγηση στο web, καθώς και δημιουργία εικόνων DALL-E. Η υπηρεσία κοστίζει 20 $/μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet ChatGPT

ChatGPT: Διπλασίασε τους εβδομαδιαίους ενεργούς χρήστες του – Είναι πλέον 200 εκατομμύρια

Το ChatGPT έχει πλέον 200 εκατ. ενεργούς χρήστες την εβδομάδα, διπλάσιους από τα 100 εκατ. που είχε τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την OpenAI.

Smartphones ChatGPT featured

ChatGPT: Άρχισε ξαφνικά να μιλάει με τη φωνή του χρήστη κατά τη διάρκεια δοκιμής

Την Πέμπτη, η OpenAI κυκλοφόρησε την «κάρτα συστήματος» για το νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης GPT-4o του ChatGPT.

Software Apple ChatGPT featured

iOS 18: Η Apple δεν πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT

Εκτός από το Apple Intelligence, η Apple ανακοίνωσε μια συνεργασία με την OpenAI που θα επιτρέψει στη Siri να έχει πρόσβαση στο ChatGPT.

Business Apple ChatGPT Elon Musk

iOS 18: Ο Elon Musk απειλεί να απαγορεύσει τις συσκευές Apple επειδή ενσωματώνουν το ChatGPT

Ο Elon Musk απείλησε να απαγορεύσει τις συσκευές Apple από τις εταιρείες του λόγω της ανακοίνωσης της Apple ότι ενσωματώνει το ChatGPT.