Χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν ότι το γυαλί στην κάμερα σπάει

Google Pixel 6 Pro, Χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν ότι το γυαλί στην κάμερα σπάει

H Google διόρθωσε αρκετά προβλήματα σε σχέση με το Pixel 6 και το Pixel 6 Pro, όπως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων ή η σύνδεση στο δίκτυο Wi-Fi που αντιμετώπιζε ζητήματα.

Η σειρά Pixel 7 είναι πιο εκλεπτυσμένη από τα περσινά μοντέλα και περιλαμβάνει Face Unlock. Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου οδηγείται από το Google Tensor 2 SoC, αλλά δεν είναι αρκετά ασφαλές για την επαλήθευση των πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου. Το Super Res Zoom στο Pixel 7 Pro προσφέρει ψηφιακό ζουμ 30x με δυνατότητες οπτικού ζουμ 5x. Είναι πιθανώς ένα κλισέ ότι η σειρά Pixel 7 αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς αυτό που ήλπιζε η Google με τη σειρά Pixel 6. Αλλά ως επί το πλείστον, ήταν δύο μήνες χωρίς δράματα για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, αν και ορισμένοι συνδρομητές Twitter και Reddit παραπονιούνται για ένα σοβαρό πρόβλημα που επηρεάζει τα τηλέφωνά τους.

Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει ζημιά στο γυαλί της πίσω κάμερας στο Pixel 7 του.

Στο Reddit, ένας συνδρομητής με το handle dalitortoise έγραψε: “Τραβήξα το τηλέφωνό μου από την τσέπη μου και το τζάμι της πίσω κάμερας έσπασε. Πρέπει να είχα χτυπήσει μια γωνία ενώ ήταν στην τσέπη μου. Είχε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Τηλεφώνησα γύρω στα καταστήματα επισκευής τηλεφώνου και κανείς δεν έχει ακόμη τα ανταλλακτικά.”

Εάν αυτό έχει συμβεί στη συσκευή σας της σειράς Pixel 7, επικοινωνήστε με την Google ASAP. Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήστε άλλο τηλέφωνο για να τραβήξετε φωτογραφίες από τη ζημιά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.