Consumer Reports: Το Galaxy S5 top κινητό, G4 καλύτερο από S6, iPhone 6

Οι περισσότεροι θα θυμάστε το Consumer Reports που πριν από μερικά χρόνια είχε προτείνει την μη αγορά του iPhone 4 λόγω του σκανδάλου «antennagate». Πρόκειται για ένα αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών, περιέχει διάφορα tests και αξιολογήσεις προϊόντων και γι αυτό δεν δέχεται διαφημίσεις.

Σύμφωνα με το Consumer Reports το LG G4 βρέθηκε ότι είναι ανώτερο των Samsung Galaxy S6/S6 edge και του iPhone 6.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο μεγαλύτεροι παίκτες αυτή τη στιγμή στην αγορά, τοποθετούνται στην πέμπτη θέση, ενώ το LG G4 είναι δεύτερο μαζί με τον προκάτοχό του LG G3 (το θεωρεί ίσο με το G3 και όχι ανώτερο). Αυτό που σκαρφάλωσε στην κορυφή είναι το Samsung Galaxy S5.

Το Consumer Reports θεωρεί μείον στα Galaxy S6/S6 edge την μη αποσπώμενη μπαταρία και την μη επεκτάσιμη μνήμη, χαρακτηριστικά τα οποία στο παρελθόν θεωρούνταν ως “anti-iPhone” αλλά τελικά η Samsung πλησίασε περισσότερο στα πρότυπα της Apple. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βαθμολογήθηκε πιο κάτω από το Samsung Galaxy S5 και των ναυαρχίδων της LG. Επιπλέον, μείον θεωρείται ότι η ναυαρχίδα της Samsung δεν είναι πλέον αδιάβροχη, κάτι που έρχεται να φέρει το Samsung Galaxy S6 Active.

Διαβάστε επίσης: Consumer Reports: Προτείνει το Samsung Galaxy S5 έναντι του S6

Consumer Reports: Το Galaxy S5 top κινητό, G4 καλύτερο από S6, iPhone 6, Consumer Reports: Το Galaxy S5 top κινητό, G4 καλύτερο από S6, iPhone 6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ffotislgg3

Να αγιασει το στομα τους.Οχι γιατι τυχαινει να εχω το g3 (θεωρώ ομως το note4 την κσλυτερη συσκευη με διαφορα) αλλα γιατι γραφει τα προφανη:η αφαιρεση της επέκτασης μνημης κ της αποσπωμενης μπαταριας ειναι τεραστια ελλειψη και εχει μονο σκοπο την αυξηση της τιμης του κινητού (μια sd εχει 8€ αλλα η εκδοση των 64giga π.χ εχει 150 € περισσοτερα απο των 32) κ αυξηση του κοστους service (μια αποσπωμενη την αλλαζω μονος με 15€ κ μια ενσωματωμένη με 80 στην αντιπροσωπεια.)Συνυπολογιζω κ καποιες αλλες ελλειψεις οπως του ραδιοφωνου που σε αναγκαζει να χαλας δεδομενα οταν μπορεις να το εχεις ενσωματωμένο δωρεαν.Μακαρι να ξυπνησουμε καποτε.

kakarot

Για καποιους επειδη το s6 ειναι 8πυρηνο και εχει ddr4 μνημη νομιζουν οτι στην πραξη υπαρχει καποια χαοτικη διαφορα και αδιαφορουν για τη τεραστια πρακτικοτητα που προσφερει η αποσπομενη μπαταρια και η καρτα μνημης.

LeoG4

LG G4
Κορυφαία κάμερα της αγοράς για selfie και δεύτερη καλύτερη πίσω κάμερα μετά το S6 , απίστευτη οθόνη QHD quantum dot , OIS , laser autofocus , ελάχιστα bezels κτλ κτλ Μόνο κακό η μπαταρία που κρατάει λιγότερο από το G3 αλλά την ημέρα την βγάζει. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

τακης π

Μπραβο φωτη εγραψες.1000% δικιο αδερφε.Μας ζητανε ενα χιλιαρικο κ δεν εχουν ουτε ραδιο κ το ενα ουτε bluetooth .Καποιες ετσιριες το πληρωσαν ηδη αυτο οπως κ τις τιμες κ πανε για φουντο (htc ) η εκλεισαν οπως nokia. Kαποιες ομως ανεβαινουν.Τωρα που στενευουν τα πραγματα να στραφουμε σλλου. Μην υποτιμαμε τα Κινεζικα οταν εχουν καλυτερα χαρακηρηστικα κ το 1/3 της τιμης.Εξαλλου η μια μεγαλη μαρκα τα φτιαχνει στην ινδια κ την κινα κ η αλλη στο βιετναμ.

Φώτης

Θεωρώ σωστό το άρθρο για το g4 αλλα το s5 νομιζω έπρεπε να ειναι τελευταιο..Η καλυτερη συσκευή νομιζω οπως είπε κ ένας φιλος πιο πάνω ειναι το note 4..Εχω το I phone 4 απο την μέρα που βγήκε..Μπουχτισα με την apple δεν θέλω αλλο..Ειμαι σε ενα τρομερο δίλημμα..Βεβαια δεν βοηθάνε κ οι μερες που περνάμε αλλα πιο ρε παιδια;Note 4 η lg g4;

tech21man

Η sd ομως των 8 ευρω δεν ειναι το ιδιο καλη με την εσωτερικη μνημη. Επισης το παιχνιδι δεν κερδιζεται μονο στα χαρτια αλλα και στην αισθηση. Θες ποιοτικη αφη, συμπαγη αισθηση καλα υλικα.

Το ηξερε η apple το εκανε και η samsung αφου ειδε και αποειδε να δινει καλα χαρακτηριστικα πρωτιστως.

Το lg g4 ειναι λιγακι αστειο και γυναικειο…εκει στοχευε η lg?

giannaras69

Επειδή είχα το note 4 c το 8 πυρηνο δηλαδή και τώρα έχω το s6 edge δεν ξέρω γιατί λένε κάποιοι για το note είναι καλύτερο στα χέρια όμως θα σας πω ότι το 6 είναι πιο γρήγορο πιο ελαφρύ το λογισμικό του πραγματικά είναι η συσκευή που τα έχει όλα ομορφιά γρήγορο ιδίως με την 5.1.1 που έχω τώρα αν και μου αρέσουν τα μεγάλα τηλέφωνα θεωρώ ότι έχει το τέλειο μέγεθος έχω πάρει όλη την σειρά s και την σειρά note η εμπειρία μου λέει ότι μετά από το s2 που με είχε τότε εντυπωσιάσει ενθουσιασμό είχα πάλι με το note 3 το 4 απλά είναι σε κάποια σημεία αναβάθμισμενο με το Edge ήρθε πάλι η καψουρα δεν το αφήνω από τα χέρια από lg έχω πάρει το g3 αλλά δύσκολα θα ξαναγυρισω σε lg δεν είναι κακό αλλά για μένα αδιάφορο

G906S

Φώτης οχι και τελευταιο το S5 πλακα κανεις? ειδικα το G906S μου με τον 805 και την 2k Super AMOLED ραβει φερε g3 και βαλτο διπλα να δεις αμα στεκεται κατ αρχνην απο ποιοτητα εικονας η μερα με τη νυχτα το g3 τα χρωματα φαινονται washed out σε σχεση με το s5 και επισης σε τελικο αποτελεσμα ποιο φωτεινο το εβαλα βραδυ δυπλα σε g2 και g3 και μου φαινονταν τα lg μαπα. οσο για σηνθηκες μερας βλεπεις για πλακα την οθονη(aλλωστε ποτε δεν ηταν προβλημα αυτο των amoled) Το εχεις φιλος μου το g3 και το εχει παραδεχτει. Περα απο αυτο ειναι πολυ ποιο γρηγορ 801 vs 805 και λιγα μοντακια απο xda δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο! το κινητο ειναι υπερ πληρες και οτι πρεπει για χρηση το καλοκαιρι σε παραλιες κλπ χωρις κανενα φοβο μιας και ειναι αδιαβροχο

Φώτης

G906s@ σε σχεση με το lg g3 σε κάποιους τομείς ειναι καλυτερο το s5..Αλλα η οθονη ρε συ ειναι full hd κ όχι 2κ που λες..

G906S

το korean version που εχω ειναι 2κ το πηρα απο το ebay το απλο s5 και το απλο s5+ εχουν full hd αμα δεις το G906S στο gsmarena τα specs το δεις. Ειναι σπανιο μοντελο μιας και δεν ηρθε ελλαδα μονο μεσω ebay μπορεις να το αγορασεις αλλα τσιμπαει σε τιμη απ οτι ειδα τωρα εχει κοντα στα 500 εγω το πηρα πριν 4 μηνες σε προσφορα με 380

forneverarrow

Η έρευνα δεν μου λεει κάτι σαν καταναλωτή… Με ποια κριτήρια και γιατι; Σίγουρα το G3 (τω έχω απο το Μάϊο) ειναι ακομα και για σήμερα απο τις καλύτερες επιλογές, το ίδιο υποθέτω και το G4. Πέρασα απο iPhone 5s, το βρήκα υπέροχο αν ψάχνεις κατι σε τοσο μικρό μέγεθος. Το iPhone 6 ειναι καλο αλλα δεν δίνω τόσα λεφτα για κατι που μου προσφέρει στον υπερθετικό το iPad mini 3 που έχω. Το μονο που ζηλεύω απο το iPhone και μου λείπει σήμερα ειναι το οικοσύστημα, καθώς με το G3 νιώθω αποκομμένος απο το iTunes, iBooks κλπ.

Για τα Galaxy S6… Σχεδιαστικα δεν βρίσκω κατι καλύτερο σήμερα, ειδικά το Edge ειναι έργο τέχνης. Αλλα touch wiz δεν ξαναπιανω στα χερια μου! Για τη Sony δεν κανω κουβέντα γιατι για εμένα δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί smartphones ακομα… Πραγματικα άθλια.

Enki

Οντως ειμαι και εγω κατοχος s5 G906S Cat6..Το κινητο ειναι πληρες σε ολα του..Το συγκρινα ακομα και με το s6..Eιναι ακριβως τα ιδια,δεν υπερεχει πολυ το s6 απο το G906s..Αν μπορεις φιλε μου ελα σε επικοινωνια μαζι μου με το email μου..
lostpara@yahoo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.