Το Consumer Reports προτείνει Galaxy S7 αντί για iPhone 8

Consumer Reports iphone 8, Το Consumer Reports προτείνει Galaxy S7 αντί για iPhone 8

To Consumer Reports, το αμερικανικό περιοδικό που εκδίδεται από την Ένωση Καταναλωτών και δεν δέχεται διαφημίσεις για να είναι αντικειμενικό στα reviews του, προτείνει το Samsung Galaxy S7 από το 2016, αντί για το φετινό iPhone 8.

Εκτός από την περσινή ναυαρχίδα της Samsung, το Περιοδικό προτείνει έναντι του iPhone 8, τα φετινά Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+, τα οποία πήραν σκορ 81 πόντων.

Τα Samsung Galaxy S7 και iPhone 8 είχαν ίδιο σκορ στους 80 πόντους, αλλά το Consumer Reports προτείνει στους αναγνώστες του να επιλέξουν το Galaxy S7 έναντι του iPhone 8. Επισημαίνει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και την καλύτερη ποιότητα στις κλήσεις.

Μετά το iPhone 8, το Consumer Reports προτείνει Samsung Galaxy Note 8 και LG G6, τα οποία βαθμολογήθηκαν επίσης με 80 πόντους.

Consumer Reports iphone 8, Το Consumer Reports προτείνει Galaxy S7 αντί για iPhone 8

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η ανταπόκριση των καταναλωτών στο iPhone 8 δεν είναι ιδιαίτερα καλή και θεωρείται ότι η αναμονή του iPhone X παίζει σημαντικό ρόλο. Άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές στο iPhone 8. Στις 3 Νοεμβρίου έρχεται το iPhone X, το οποίο μένει να δούμε πως θα τα πάει τόσο σε πωλήσεις όσο και στο review του Consumer Reports.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Όντως μεγάλη κοροϊδία το iPhone 8, το x ειναι η κανονική ναυαρχίδα της apple

χρηστος

Και ως κατοχος S7 Edge μπορω να πω οτι εχουν δικιο, εχω το κινητο απο την πρωτη μερα δκαθεσης του (δλδ περιπου 1 χρονο και 7 μηνες) και ακομα δεν ξεκολαω απο την πολυ ομορφη amoled και edge οθονη, η μπαταρια παραμενει ακομα μεγαλο πλεονεκτημα ενω γενικα δεν ειχα κολλημματα στο λογισμικο κτλ. Η δε καμερα δεν εχει τπτ να ζηλεψει απο τις φετινες ναυαρχιδες και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου δεν συγκρινεται ευκολα. Εχει και θυρα ακουστικων..

Petros

Κατρακύλα μεγάλη για Apple

Geo pap

Και εγω κατοχος s7.τρομερο τηλέφωνο και δεν σκοπςυω αμεσα να το αλλαξω μιας και δεν εχει τα ζηλέψει τιποτα απο τα νεα μοντέλα!ασε που εχει και bezel που θελω για να το πιανω και άνετα!η μπαταρία 2 μερες μεσα στο νερό και πολυ καλή κάμερα!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αλητεία, ντροπή , προβοκάτσια! Τι θέλετε στην τελική? Να εκκαθαρίσετε τον κύριο Κούκ? Να πάθει κάτι και να τρέχουμε? Προς τι τόσο μένος για το φωτεινό δαγκωμένο μηλαράκι ?
Σας πονά? Αυτό είναι ? Μιλήστε ντε . Κατ επάγγελμα haters HATERS!!!
Που είναι οι πιστοί μας εδώ να αντικρούσουν τις γελοιότητες αυτών των τυχάρπαστων?

Nic21

Κατοχος s7 edge (αλλαγή από iphone 6) μου έλειψαν λίγα καλά που είχε το ios (προσοχή! Το ios ΟΧΙ το iphone) αλλά με το 6αρι σε 7 μηνες ήμουν πολύ πίσω απο τη μόδα της τεχνολογίας…. αντίθετα με το s7 edge
( αγορασμένο Χριστούγεννα του 16 ) μάλλον θα χρειαστεί να περιμένω το s9 για να εντυπωσιάστώ και να πάω για αλλαγή… το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για εμένα Μιας και διαθέτω e-shop και πάντα χδειάζομαι κάτι δυνατό (ίσως γλυκοκοιτάζω το note 8 αλλά περιμένω πτώση τιμής) άρα δε γίνεται να κάτσω στην apple που μου πουλάει τόσα χρόνια ίδια ram και μου έχει φάει ήδη από το κουτί τη μισή rom… για τη κάμερα οκ… απλά δε σχολιάζω… s7 με τα μπούνια.

Christos

Εννοείται s7 edge. Μισή τιμή και οι διαφορές μικρές. Εντωμεταξύ με τις βαθμολογίες που χουν πάρει τα iphone 8 και 8+ στο σκρουτζ είναι για κλάματα.

Gvirginia

Χα! Την έπιασαν κότσο τη Samsung.
Δε φτάνει που τα έσταξε στο αναξιόπιστο, που δε το ξέρει η μάνα του και κάνει τα πάντα για λίγο χρήμα Consumer Reports που δεν εξηγεί πώς βαθμολογεί, αλλά προτείνει το περσινό της μοντέλο και όχι το φετινό!!1!ένα!

ΥΓ: Καλά το έκανα?

Γιώργος Κ.

Gvirginia το γράφει χαρακτηριστικά στο άρθρο πως το εν λόγω site προτείνει το s8 με 81 βαθμούς ενώ τα s7 και iPhone 8 βαθμολογήθηκαν με 80 πόντους και εξηγεί γιατί προτιμά το πρώτο έναντι του δεύτερου

Gvirginia

@Γιώργος Κ.

Προφανώς και είναι ειρωνικό το σχόλιο μου (εξού και το υστερόγραφο), γι’αυτούς που αμφισβητούν ακόμα και το χρώμα του ουρανού…

Γιώργος Κ.

Αααααα εντάξει τότε φίλε μου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.