Consumer Reports: Κατατάσσει το iPhone X κάτω από το iPhone 8

Consumer Reports iPhone X iPhone 8, Consumer Reports: Κατατάσσει το iPhone X κάτω από το iPhone 8

Η Apple βλέπει τις πωλήσεις του επετειακού iPhone X να ανεβαίνουν σταθερά, ενώ αργά αλλά σταθερά η διαθεσιμότητα ανταποκρίνεται στην ζήτηση. Αν κάποιος βέβαια δεν θέλει να περιμένει, μπορεί να αγοράσει τα επίσης νέα iPhone 8 και 8 Plus.

Αντικειμενικά, το X αποτελεί την φουτουριστική πρόταση της Apple, δίνοντας μια ιδέα για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας στον τομέα των smartphones. Τα iPhone 8 και 8 Plus όμως είναι δύο πανίσχυρες συσκευές, που όμως μοιάζουν σαν να έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 2-3 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποιος καταναλωτής αμφιταλαντέυτεται μεταξύ των X και 8/8 Plus, το Consumer Reports αποφάσισε να πάρει την δική του θέση για πιθανή βοήθεια.

Consumer Reports iPhone X iPhone 8, Consumer Reports: Κατατάσσει το iPhone X κάτω από το iPhone 8

Παρά τα θετικά σχόλια με τα οποία περικλείει την επετειακή συσκευή της Apple, το Consumer Reports κατέταξε τα δύο iPhone 8 μοντέλα πιο πάνω στην σχετική λίστα, κυρίως λόγω της καλύτερης μπαταρίας και του γνώριμου τρόπου χρήσης. Συγκεκριμένα, το νέο X κατάφερε να αντέξει μακριά από την πρίζα για 19.5 ώρες, σε αντίθεση με το 8 Plus που λειτουργούσε για 21 ώρες. Σύμφωνα με τα σχόλια του CR, τα iPhone 8 είναι πιο ανθεκτικά στον κίνδυνο ρήξης και έχουν επίσης το γνωστό Home Button, που σημαίνει πως δεν θα χρειάζεται να αφιερώσει κάποιος χρόνο για να μάθει τα gestures.

Η αλήθεια είναι πως ο μεγαλύτερος αριθμός των κατόχων και των υποψήφιων αγοραστών του iPhone X, προτίμησαν (ή θα προτιμήσουν) την νέα συσκευή λόγω του εντελώς διαφορετικού σχεδιασμού και των νέων τεχνολογιών που ενσωματώνει, όπως η TrueDepth κάμερα. Από εκεί και πέρα άλλωστε, οι διαφορές με τα iPhone 8 / 8 Plus είναι ελάχιστες. Όπως και να έχει, το Consumer Reports θεωρεί πως τα “8άρια” είναι συνολικά μια πιο ασφαλής αγορά από το X, άσχετα με το αν η πορεία τους στην αγορά αποδεικνύει το αντίθετο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris _BMW

Τωρα τι να πω .. αιτιολόγηση του κ@@ου..

Και εν τέλη τι ακριβώς θελουμε σαν καταναλωτές ;; Την θελουμε την εξέλιξη ναι η όχι ;; 3 χρονια διαβάζαμε δεξιά αριστερά για ίδιο σχεδιασμό για τίποτα νέο μπλα μπλα μπλα .. βγάζει η Apple το Χ (κάτι τελείως διαφορετικό για την ίδια ) δεν μας αρέσει γιατι λέει έχει διαφορετικό χειρισμό οποτε ας προτιμήσουμε το ίδιο εδω κ 4 χρονια I 8 .. δηλαδή έλεος .. δεν ξέρουμε τι θελουμε .. Αν ειναι έτσι ας μέναμε με το Nokia και τα κουμπιά γιατι που να μαθαίναμε τις νέες Touch sensitive οθόνες …
Να μου αιτιολογήσεις την αγορά των 8 &8 plus σαν πιο συμφέρουσα αγορά (για το plus σχετικό αυτό) να το δεχτώ . Αλλα να μου προβάλεις σαν επιχείρημα τον γνώριμο τροπο χρήσης και το κουμπί αφετηρίας ,ε πέφτεις ακόμα πιο χαμηλά στα μάτια μου «αγαπημένο περιοδικό» ..

George

@Chris BMW: Μας είπες πολλά, αλλά στην ουσία τίποτα. Ποιά ακριβώς είναι η καινοτομία του iPhone X; Πέρα από την 3d αναγνώριση προσώπου, που έχει και αυτή τα προβληματάκια της, στην ουσία ΤΙΠΟΤΑ! Μήπως ο νέος, ταχύτερος επεξεργαστής; Αυτό είναι εξέλιξη, όχι καινοτομία. Και παρόλα αυτά, και πάλι μένει πίσω στην ταχύτητα, σε σχέση με το Samsung galaxy note 8, όπως φαίνεται και σε σχετικό τεστ στο YouTube. Η μήπως να θεωρήσουμε καινοτομία τα δυό “κέρατα” στην κορυφή της οθόνης; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι…

Chris _BMW

Άλλος ένας απο τους πολλούς εδω μέσα «οπαδός» της τεχνολογίας με προφανή δυσκολία στην κατανόηση κειμένου κ λέξεων που ψάχνει για αντίλογο ..

Που ακριβώς φίλε Γιώργο στο σχόλιο μου γράφω τη λέξη καινοτομία ;;;
Οταν λέω «κάτι διαφορετικό για την ίδια» εσυ τι ακριβώς καταλαβαίνεις ;;;

Τέλος το άρθρο συγκρίνει I 8 με Χ που κολλάει το Note 8 ;;;;

Φιλικά μην ψάχνετε μια ζωή την κόντρα έλεος …
Όσο για το τι καινοτόμο έχει φέρει η Apple ανα τους καιρούς η απάντηση ειναι ΤΙΠΟΤΑ ολα προϋπήρχαν .. Αυτό δεν θες να ακούσεις ;…

Τακης

τζαμπα τσακωνεστε για μια εταιρια αδιαφορη πλεον. Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι ειναι στημενο ολο αυτο της απλε? Βγηκε παλι να πει οτι ο κοσμος δεν θελει καινουργια πραγματα , αλλα αυτα που τους ειναι γνωριμα !! Προετοιμαζει παλι εδαφος για το επομενο αηφον 9 ,10 , χ, ψ, ω με την ιδια εμφανιση και απλες βελτιωσεις και θα πει – Οοοχι δεν θελει εξελιξη ο κοσμος , θελει αυτο το ιδιο γνωριμο κινητο !!

Gvirginia

@Chris _BMW

Διάβασε το άρθρο του Consumer Reports, γιατί το Ubergizmo έβγαλε άλλο ένα άρθρο πατάτα.
Πήρε ένα μέρος του κειμένου με αποτέλεσμα να χάνεται όλο το αρχικό νόημα.

Chris _BMW

@Gvirginia

Ευχαριστώ φίλος για την ενημέρωση . Έχεις δίκιο οτι απλα πήραν μια παράγραφο απο την όλη κριτική κ σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσεις την μπαταρία του X γράφουν αρκετά καλές κριτικές ιδιαίτερα για οθόνη κ κάμερα .
Κ στο τέλος καταλήγουν στο συμπέρασμα που θα κατέληγε ο κάθε νοήμον άνθρωπος κ αυτό αφορά την προτίμηση τις ανάγκες κ ιδιαίτερα την τσέπη του καθενός .

Τέλος έχω να πω πως ευτυχώς υπάρχεις εσυ κ κάποιοι ακόμα κ μπορείς να κανεις μια σοβαρή κουβέντα εδω μέσα καθώς κ να ενημερωθείς (οπως με βοήθησες εσυ τωρα ) για λεπτομέρειες οι οποίες διαφεύγουν τους εκάστοτε αρθρογράφους ..

giorgosgek

Περα απο το οτι δεν με εντυπωσιασε και πολυ τελικα απο κοντα , η καμερα δεν ειναι τοσο καλη . Το 8αρι ειναι πιο ομορφο γενικα….αυτα

Rizo

Καλά κι εγω του Android είμαι, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ποιότητα που έχουν τα Apple. Εντάξει, και η μία και η άλλη πλευρά υπερβάλετε. Πολύ ωραίο το X λίγο που το έπιασα δηλαδή.. Το ότι σχεδόν δεν κατάφερα να το λειτουργήσω (:D) δεν λέει κάτι μιας και όπως όλες οι συσκευές που έχουν αλλαγές – καινοτομίες θέλουν χρόνο προσαρμογής! Και τα airpods που είδα χτές – και τα κορόιδευα – τελικά το παίρνω πίσω. Η συσκευασία τους, το πως το μαλακό πλαστικό αγκαλιάζει και κουμπώνει την συσκευή είναι… εξαιρετικό. Τα pods μετά που είδα μέσα έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής καθώς και η βάση που τα φορτίζει και έχει και ένδειξη για την μπαταρία. Στο κινητό βέβαια σου λέει ακριβώς % την μπαταρία της βάσης καθώς και ποσοστό του κάθε pod! Διπλό χτύπημα το pod για siri και λοιπά ωραία κόλπα. Οπότε πέρα απο το ότι είναι όντως ακριβές όλες οι συσκευές δεν παύουν να είναι εξαιρετικές. Το CR τώρα πως είναι δυνατόν να λέει οτι θα διάλεγε μια συσκευή που έχει το παλιό home button που.. βολεύει αυτούς ΑΛΛΑ προτείνει σαν Νο.1 το S8+ (που έχω) που επίσης για πρώτη φορά κατάργησε το “κανονικό” home button.… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Pro

iPad Pro (2024): Το πιο ακριβό μέχρι σήμερα – Το μοντέλο με τις κορυφαίες προδιαγραφές και όλα τα αξεσουάρ ξεπερνά τις 3.000 $

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα iPad Pro της Apple κοστίζουν πάνω από 3.000 $ όταν είναι πλήρως διαμορφωμένα με όλες τις επιλογές και αξεσουάρ.

Gear Apple Apple Pencil iPad Pro

Όλα τα επίσημα βίντεο από την εκδήλωση της Apple την παρουσίαση των νέων iPad

Τσιπ Μ4, iPad Pro και iPad Air, Apple Pencil Pro και Magic Keyboard είναι μερικά από τα προϊόντα που παρουσίασε η Apple στο “Let Loose” event.

Gear Apple iPad Pro

Apple M4 chip: Με το ταχύτερο Νeural Engine που έχει κατασκευάσει η εταιρεία

Η Apple παρουσίασε επίσημα το τσιπ M4, το νεότερο σύστημά της σε τσιπ για τη σειρά iPad Pro 2024 που έρχεται με τον ταχύτερο Neural Engine.

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.