Coolpad: Τα πρώτα smartphones κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Cool for Coolpad. Ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών και το έβδομο μεγαλύτερο brand smartphone στον κόσμο εισέρχεται στην ελληνική αγορά με δύο μοντέλα. Ο λόγος για τα Coolpad Porto με και το Coolpad Modena με τιμή 149 ευρώ και 179 ευρώ αντίστοιχα.

Το Coolpad Porto έχει οθόνη 4.7″ ιντσών, ζυγίζει 119 γρ. ενώ το καινοτόμο περίβλημά του είναι κατασκευασμένο από φυσικούς σπόρους κάσιους και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μην αφήνει δαχτυλιές! Η μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και η κεντρική των 8 Megapixel με LED flash προσφέρουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και ο ευρυγώνιος φακός 28mm δίνει τη δυνατότητα καλύτερων λήψεων. To Porto ενσωματώνει μπαταρία 1800 mAh και με την επιλογή του battery saver μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε εσείς το χρειαστείτε περισσότερο.

Οι fans των παιχνιδιών και video θα προτιμήσουν το Coolpad Modena με οθόνη 5.5″ ιντσών, το Modena έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410. Το γρήγορο 4G, dual SIM τηλέφωνο επιτρέπει αλλαγή δικτύων ενώ είναι η πλέον κατάλληλη συσκευή για εκείνους που θέλουν μεγαλύτερη και φωτεινή οθόνη. Με ιδιαίτερο design, στα 8,6 χλστ. το Modena θα διατίθεται σε μαύρο, λευκό και χρυσό χρώμα. Με μπαταρία 2500mAh επιτρέπει στους gamers να διασκεδάσουν για ακόμα περισσότερο χρόνο.

Coolpad Porto
Coolpad: Τα πρώτα smartphones κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, Coolpad: Τα πρώτα smartphones κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Coolpad Modena
Coolpad: Τα πρώτα smartphones κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, Coolpad: Τα πρώτα smartphones κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Arispan

Και οθόνες 960*540.Άθλια specs για την τιμή τους.Ούτε Samsung να ήταν.

man

Οχι οτι αξίζουν απλα είναι διαφήμιση.Οσοι πάντως εισάγουν κινητά απέξω καλά κάνουν αλλα ας εκσυχρονιστουν γιατί ο περισσότερος κόσμος ξέρει να διαλέγει και τι αγοράζει

Versavel

Είναι αφελείς όσοι νομίζουν ότι θα βρούν καλά specs με 140 ευρώ. Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Πάντως το σίγουρο είναι πως είναι πιο τίμια τηλέφωνα από την απάτη που λέγεται iPhone.

Versavel

Είναι αφελείς όσοι πιστεύουν πως με 140 ευρώ θα βρούν καλά specs. ότι πληρώνεις παίρνεις.
Πάντως το σίγουρο είναι πως είναι πιο τίμια τηλέφωνα από τα iPhone.

Arispan

@versavel Δηλαδή η zopo που δίνει έναν καλό οκταπυρινο mediatek και 3gb ram και 1080p οθόνη 180 ευρώ είναι χαζή.Και για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση αυτή είναι τιμή Ελλάδος και όχι Κίνας.

Fakertis

Στην Κινα ουτε να τα δουν δεν θελουν ολα τα Κινεζικα brands οι Κινέζοι , σας το λεω γιατι πηγαινω συνεχεια εκει ειμαι ναυτικός , ολοι εχουν iphone και Samsung, η αλήθεια οτι πληρωνεις παιρνεις, αφησαν οι εφοπλιστες τα κορεατικα και γιαπωνεζικα βαπορια και τα φτιαχναν στην Κινα και το σκηλομετανιωσαν!!!

lefteris t.

Δλδ το xiaomi redimi 2 note και το meizu m2 note με 150 ευρώ είναι ότι πληρωνεις περνεις?
Ενημερώσου λίγο για τα δυο αυτά μοντέλα για να μν οω και αυτά που ανακοινώθηκαν τώρα!
Μάρκετινγκ κ διαφημίσεις πληρώνεις στις μάρκες όχι αξια προιωντως και στην Ελλάδα τα μισά είναι φόροι για αυτό κ τέτοιες τιμές!!

Versavel

@Arispan γιατί δεν ανέφερες στο αρχικό σου σχόλιο την Zopo; Αντίθετα επέλεξες να ειρωνευτείς την Samsung… Μια τεράστια εταιρία που βγάζει κινητά από 100 ευρώ έως 950 ευρω. Διαλέγεις και παίρνεις.
Εγώ πλήρωσα ακριβά ένα Samsung Galaxy Note 2, το έχω από το 2012 ακόμα, και το ευχαριστιέμαι.
Και να μην αγοράσω smartphone για τα επόμενα 3 χρόνια δεν με νοιάζει καν. Είμαι κομπλέ.
Πάντως μιας που το ανέφερες, το Zopo φαίνεται πάρα πολύ καλό. Αρκεί να μην το πιάνουν οι γνωστές Κινεζικές ασθένειες. Θα φανεί στην πορεία…

nikos7

doogee f3 pro 160$ full hd 5″, 3gb ram, octa core mtk6753,13mp/5mp,16gb rom+sd

Bloodmaster

Παντως εγω ενα εχω να πω. Την κινεζια την καταλαβαινεις μολις την αγγίξεις. Ελαφρυ,πλαστικουρα σαν κατασκευή και εμενα με ενοχλει πολυ η πλαστικη οθονη που πας να την ακουμπησεις και κολλαει το χερι σου πανω. Καμια σχεση με το γυαλι. Και design ολα κατι αντιγραφουν ή ολα μοιαζουν μεταξυ τους.

Takisha

Ενώ ας πούμε τα galaxy s1 ή s2 ξεχειλίζανε ποιότητα.να μην αναφέρω και τα μεταγενέστερα.

Γιώργος

Απο τις Κινέζικες εταιρείες ξεχωρίζουν ποιοτικά Huawei , Lenovo , Oppo (=Oneplus) , ΖΤΕ , Meizu και Xiaomi. Οι υπόλοιπες εταιρείες είναι σχεδόν όλες β’ διαλογής. Λέει πχ. το Zopo 13 mp κάμερα και τραβάει φωτογραφίες σαν να είναι 5 mp.

Δημήτρης

Από καμερα τι λέει? Καλή η ποιοτητα?

Εφη

Εχω αυτο το τηλεφωνο εχω να πψ πψς ειναι τελιο!!! Και τα χρηματα ειναι πολυ λιγα για την ποιοτητα του!!!!

ελενη

λοιπον απο εμενα περνει ενα μηδεν διοτι απο καμερα σκατα απο πληκτρολογιο τα ιδια χαλια χαλια 1 εβδομαδα το εχω και μμ κολλησε και δν ανοιγει αντε πια !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Coolpad Coolpad Android smartphones

Coolpad Cool 20 Pro: Θα έχει επίσημα Dimensity 900 και οθόνη 120 Hz

Η Coolpad ανακοίνωσε ένα νέο τηλέφωνο για την κινεζική αγορά που ονομάζεται Cool 20 Pro.

Smartphones Android Smartphones Coolpad Android smartphones CoolPad smartphones

Coolpad Cool M7: Με Snapdragon 625, 4GB RAM και τιμή 400 δολάρια

Επίσημα ανακοινώθηκε το Coolpad Cool M7, το οποίο έρχεται με Snapdragon 625, 4GB RAM, σχεδιασμό που μοιάζει στο iPhone, και τιμή στα 400 δολάρια.

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones Coolpad CoolPad smartphones

Coolpad Note 5: Επίσημα με οθόνη 5.5″, μπαταρία 4010mAh, τιμή 165 δολάρια

Πέρσι τον Οκτώβριο η κινέζικη Coolpad ανακοίνωσε επίσημα το Coolpad Note 3, ένα smartohone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης 720 x 1280 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753 και μνήμη RAM 3GB. Σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια στο Coolpad Note 5.