Corning Gorilla Glass 6 για προστασία ακόμα και μετά από πολλαπλές πτώσεις

corning gorilla glass 6 προστασία πολλαπλές πτώσεις, Corning Gorilla Glass 6 για προστασία ακόμα και μετά από πολλαπλές πτώσεις

Η Corning ανακοίνωσε το νέο Gorilla Glass 6, με βελτιωμένα υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στα smartphone όταν πέφτουν από μεγάλα ύψη αλλά και μετά από πολλαπλές πτώσεις, μειώνοντας την πιθανότητα να σπάσει η οθόνη τους.

Το Gorilla Glass 5 ανακοινώθηκε το 2016, ενώ το Gorilla Glass 6 διαθέτει ένα νέο υλικό το οποίο είναι συμπιεσμένο περισσότερες φορές και εξασφαλίζει την προστασία της οθόνης. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Corning, το νέο υλικό θα κάνει την οθόνη να αντέξει περισσότερο ακόμα και μετά από πολλές πτώσεις, ενώ σε δοκιμές που έγιναν στα εργαστήρια της εταιρείας έδειξαν πως μετά από 15 πτώσεις από ύψος ενός μέτρου σε σκληρή επιφάνεια, η οθόνη άντεξε δύο φορές περισσότερο από το Gorilla Glass 5.

Επίσης, η Corning δήλωσε πως είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στα νέα design των κατασκευαστών που εφοδιάζουν με γυαλί ακόμα και τις πλάτες των smartphone, κάνοντάς τα πιο ανθεκτικά από ποτέ, ενώ εκτός των πτώσεων, το Gorilla Glass 6 παρέχει μεγαλύτερη προστασία από γρατσουνιές και κακουχίες. Τέλος, δεν έγινε αναφορά σχετικά με το ποιά smartphone θα αποκτήσουν το νέο δημιούργημα της Corning, του οποίου η αξιοπιστία αναμένεται να δοκιμαστεί όταν εμφανιστεί στην αγορά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Ντροπη τους … στην Corning Glass. Εμεις οι καταναλωτες κανουμε φιλοτιμες προσπαθειες, ωστε τα service των εταιρειων smartphone να εχουν παντα δουλεια.

Baiosss

Παπατζες! Σαν το GG2 και GG3 κανένα. Το Galaxy S2 θυμάμαι ήταν σκύλοςσε πτώσεις. Τώρα κάθε νέα γενιά GG είναι όλο και πιο ευθραυστα.

Chris_BMW

@Baiosss

Μηχανική ειναι φίλος ..
Το πλαστικό έχει μεγαλύτερη απορρόφηση σε κραδασμούς απο οτι το μέταλλο ..

Βλέπε προφυλακτήρες αυτοκινήτων ..

Nikopoup

Chris_BMW +1

Baiosss

@Chris_BMW δεν αμφιβάλλω σε αυτό που γράφεις. Μιλάμε όμως πάντα για πτώσεις με τα “μούτρα”. Δυστυχώς οι τελευταίες GG υλοποιήσεις δεν είναι όπως ήταν παλιά. Και από όσο θυμάμαι έχουν λεπτυνει το γυαλί πλέον σε σχέση με το παρελθον.

ozzywalker

Δεν νομίζω πως φταίει η εταιρεία (Corning) αλλά οι κατασκευαστές smartphone. Παράδειγμα παραγγελίας:
“Thickness: 0.4 mm – 1.0 mm
Additional thicknesses available upon request”
Άρα.. Λεπτότερο = φθηνότερο.
Ότι πληρώνεις, πέρνεις.. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Corning featured Gorilla Glass

Gorilla Glass Victus: Προσφέρει αντοχή από γρατσουνιές και πτώσεις έως και 2 μέτρων

Η εταιρεία φαίνεται να εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη όχι απλός γυαλιού που θα αντέχει σε πτώσεις, αλλά και σε γρατζουνιές.

Business Apple Corning

Apple: Επενδύει $250 εκ. στην Corning για μελλοντικά καινοτόμα προϊόντα

Η Apple επενδύει για ακόμη μία φορά χρήματα αξίας $250 εκατομμυρίων δολαρίων στην Corning για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Gear Corning

Astra Glass: Η Corning θα παρουσιάσει ένα νέο premium γυαλί για tablets, laptops και τηλεοράσεις

Η Corning βρίσκεται στο Display Week και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν, το Astra Glass, το οποίο είναι για tablets, notebooks, και τηλεοράσεις.

Smartphones Corning Gorilla Glass Samsung

Χωρίς Gorilla Glass το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung;

Ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, είχε δηλώσει πως το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 με την οθόνη του να μην είναι τόσο ανθεκτική όσο θα θέλαμε να είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.