Πέμπτη
19/03/2009

Cosmote iPhone 3G

Τι γίνεται τελικά με αυτό το iPhone 3G; Το ζητάνε στη Vodafone (8GB) και τους λένε ότι έχει έλλειψη. Το έχουν φέρει τα Fnac μόνο το μοντέλο με τα 16GB. Μαθαίνω ότι έχει πουλήσει στην Ελλάδα επίσημα 30.000 κομμάτια (λίγα για τόσο μεγάλο buzz;). Ακούω στα πηγαδάκια για Cosmote iPhone 3G και σηκώνω το τηλέφωνο να μάθω. Η απάντηση: Κώστα δεν μπορώ να σου σχολιάσω τίποτα για το θέμα, θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα. Ρωτάω: Όταν λες πολύ σύντομα, εννοείς αύριο Παρασκευή ή από Δευτέρα.

Απάντηση: Θα ενημερωθείτε σύντομα. Ερώτηση: Να σε πάρω αύριο τηλέφωνο ή τη Δευτέρα. Απάντηση: Πάρε με αύριο!!! Όσες προσπάθειες και να έκανα δεν μπόρεσα να μάθω το πότε. Οι απαντήσεις όμως μου έδωσαν τη σιγουριά ότι ναι, αν όχι αύριο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα η Cosmote θα ανακοινώσει το iPhone 3G μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της (και Γερμανός;).

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι, θα πουλάει σκέτη τη συσκευή, προφανώς ναι. Ποια πακέτα θα δημιουργήσει για το iPhone 3G (χρόνος ομιλίας και data). Πόσο θα το πουλάει; Θα προσφέρει και τα δύο μοντέλα, 8GB και 16GB;…

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.