Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του Xiaomi Mi 11

, Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του Xiaomi Mi 11

Το πρώτο smartphone με τον Snapdragon 888 είναι το Xiaomi Mi 11, ανακοινώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μέσα στη χρονιά. Το Mi 11 έχει τριπλή κάμερα και συγκεκριμένα με αισθητήρες 108 Megapixel (HMX, 1/1.33”, 7P lens, 1.6 microns 4in1, OIS optical image stabilization), 13 Megapixel ultra-wide-angle (123°) και 5 Megapixel macro. Η selfie κάμερα είναι 20 Megapixel.

Πέραν βέβαια των εντυπωσιακών νυχτερινών λήψεων, το Xiaomi Mi 11 έρχεται με οθόνη 6,81 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση WQHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz και LPDDR5 μνήμη RAM.

Ας δούμε όμως σε αυτό εδώ το άρθρο “τι ψάρια πιάνει” η κάμερα του αναμενόμενου Mi 11. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι παρόμοιες φωτογραφίες θα τραβάτε και εσείς αν το αποκτήσετε όμως μέσα από αυτές παρουσιάζονται οι δυνατότητες του νέου smartphone.

Δείτε τα δείγματα των φωτογραφιών και πείτε μας γνώμη.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γ

ακομη δεν κυκλοφορησε και ετρεξαν να φωτογραφισουν λιονταρια…

Δημήτρης

Γάτα είναι

Αλεξ

υπερτονίζει πολύ τα σκούρα , το μαύρο , τις σκιές , σε σημείο που χάνεται η λεπτομέρεια και δημιουργείται μια μουτζούρα , κυρίως το εντόπισα σε 3 φωτο με τα βράχια , κατω απο τη στέγη και το δάσος

Γιωργος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά..φίλε Αλεξ. Και φωτογράφος ή 3d designer να είσαι τέτοιο μάτι πρώτη φορά….ούτε ψηφιακή ανάλυση να το έκανες ρε φίλε…ποιος είσαι ..,

Αλεξ

να σαι καλά χρόνια πολλά , με έκανες και γέλασα , δες το δένδρο δίπλα στη παγόδα τι είναι εκείνο το κτίριο , το δένδρο ο κορμός του σε ένα σημείο φαίνεται η σκιά λές και καηκε , υπερτονίζει πολύ το μαύρο , ταπεινή μου γνώμη , μπορει να έχω και λαθος αλλά έτσι μου φαίνεται

Ιωάννης

Σε πολλά σαιτ η 3η κάμερα αναφέρεται ως μακρο και σε άλλα ως τηλεφακος για οπτικο ζουμ τελικά τι ισχυει;

Vladimiros

macro φακος ειναι η τριτη καμερα,σε ζουμ λογικα κατι κανει η 108 MP καμερα

KnightRider

Δεν είναι πειστικές… Οι αναλύσεις είναι 1000×750 + είναι υπερκορεσμένα τα χρώματα με λίγο παραπάνω contrast + έχει αυτό το ψεύτικο noise reduction που θολώνει την εικόνα…

Κανονικά τα δείγματα θα πρεπε να είναι σε RAW για να δούμε την πραγματική επίδοση της κάμερας

JohnWave

Προτελευταία φωτό: Εγώ όταν μας ζητά ο Βλαχάκης να κρίνουμε κάμερα κινητού από τα διαφημιστικά δείγματα μιας εταιρίας…

Solon

Εάν είναι πράγματι φωτογραφίες από το Mi 11 τότε είναι μεγάλη πρόοδος για την Xiaomi παρά τις κάποιες αδυναμίες στον κορεσμό των χρωμάτων. Ωστόσο έχω τους λόγους μου να αμφιβάλω ότι προέρχονται οι φώτο από το συγκεκριμένο smartphone. Έχουμε δει επανειλημμένως τέτοια διαφημιστικά τρικ από όλες τις μεγάλες εταιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.