Δείτε πως θα είναι τα επερχόμενα Google Pixel 4 / 4 XL

Δείτε επερχόμενα Google Pixel 4 XL, Δείτε πως θα είναι τα επερχόμενα Google Pixel 4 / 4 XL

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες και οι διαρροές που αφορούν τα επερχόμενα high-end smartphones της Google έχουν γίνει αρκετά συχνές. Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία αναγκάστηκε να επισημοποιήσει ένα μέρος του design των νέων μοντέλων (το τετράγωνο camera-module), αφού είχε ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Εκμεταλλευόμενος το πλήθος των renders που έχουν κυκλοφορήσει, ένας Γερμανός σχεδιαστής ονόματι Jonas Daehnert απεικόνισε το Pixel 4 (του οποίου ο σχεδιασμός αναμένεται να είναι ίδιος με εκείνον του μεγαλύτερου 4 XL) σε ρεαλιστικά… renders πάλι, κάνοντας όμως τους θεατές να νομίζουν πως πρόκειται για κανονικές φωτογραφίες.

Αν οι νεότερες διαρροές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε τα Pixel 4 / 4 XL δεν θα φέρουν κάποιου είδους εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης τους (notch ή punch hole). Αντιθέτως, ένα διακριτικό bezel θα δηλώνει το παρόν, εντός του οποίου θα βρίσκονται τόσο η κάμερα (πιθανόν κάμερες), όσο και οι εμπρόσθιοι αισθητήρες με το ακουστικό κλήσεων. Από εκεί και πέρα, οι δυο συσκευές θα είναι… όλο οθόνη. Στο πίσω μέρος, του οποίου το design έχει επιβεβαιώσει η Google (όπως προαναφέρθηκε), παρατηρούμε πλέον δυο φακούς. Μένει να δούμε τον λόγο ύπαρξης του δεύτερου εξαρτήματος, αφού μέχρι σήμερα, η Google πετύχαινε όλα τα “μαγικά” στις φωτογραφίες μέσω software.

Κατά πάσα πιθανότητα, τα δυο renders που έδωσε στην δημοσιότητα ο Jonas Daehnert θα είναι ό,τι πιο κοντά σε πραγματικές φωτογραφίες των Pixel 4 / 4 XL, μέχρι εκείνα να ανακοινωθούν με κάθε επισημότητα. Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση των δυο smartphones από την Google και είμαστε βέβαιοι πως εκείνα θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των φίλων του Android OS!

Δείτε επερχόμενα Google Pixel 4 XL, Δείτε πως θα είναι τα επερχόμενα Google Pixel 4 / 4 XL

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.