Dell Venue Pro, Ένα ξεχωριστό form factor

Με οθόνη AMOLED 4.1 ιντσών, συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο και Windows Phone 7 έρχεται το smartphone Dell Venue Pro. Στη χώρα μας δεν κυκλοφορεί, βρίσκω όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρον τον σχεδιασμό τους και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και θέλω να το απολαύσουμε όλοι μαζί. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το στυλ κινητού, πέρα από το λειτουργικό σύστημα.

, Dell Venue Pro, Ένα ξεχωριστό form factor
, Dell Venue Pro, Ένα ξεχωριστό form factor
, Dell Venue Pro, Ένα ξεχωριστό form factor
, Dell Venue Pro, Ένα ξεχωριστό form factor
, Dell Venue Pro, Ένα ξεχωριστό form factor

Dell Venue Pro
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7
Επεξεργαστής: 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.1 ίντσες, AMOLED, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixels, LED flash, 720p video
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Βάρος: 176 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Αρκετα ενδιαφερον και παρα πολυ κομψο.

Nikos

Ωραια υλικά, καλοσχεδιασμένο αλλά ογκώδες. Επίσης μόνο 256ΜΒ RAM..

Nikos

Η Dell το ανακοινωσε με 512ΜΒ αλλά το διανέμει με 256MB λογω τεχνικων προβλημάτων. Παρουσιαζει και προβληματα με την κεραια όπως το iphone 4.

dimitris7

πολυ ωραιο αλλα το πληκτρολογιο μου φαινετε πολυ αβολο εκει κατω

sak_ka

μου αρεσει πολυ…μπορεί όμως να μ αρέσει τόσο επειδή έχω κολλήσει μ το windows 7 😛 …πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο…αλλά κ σαν σχεδίαση συσκευής είναι ενδιαφέρον….

Petros xalkida

πολύ ωραίο και κομψό κινητό!!

axel

και γω εχω κολλήσει με wp7 αλλά τζάμπα το πληκτρολόγιο εκεί πέρα. τετοιο στριμωξίδι τα πλήκτρα, άχρηστο γίνεται. σαν πληκτρολόγιο αφής στην οθόνη είναι με hard keys.

NikosVolos

εχω πραγματικα μεγαλη απορια γιατι σε τετοιου ειδους κινητα με τοσο μεγαλο κοστος χρησιμοποιουν 5ΜP καμερες και οχι 8MP ή 12MP.Εμεις τους πληρωνουμε και βγαζουν τοσα εκκατομυρια,αυτοι απο την μερια τους γιατι δεν μπορουν να καλυψουν ολες τις αναγκες των καταναλωτων;Εγω προσωπικα οθονη και καμερα ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα που κοιταω πριν αγορασω μια συσκευη.τι να πω..

Δημητρης

Εχει ξεχωριστο πληκτρο για smile 🙂

Μελλοντικος Κυπελλουχος

Μπορουμε να μην χρησιμοποιουμε καν το qwerty πληκτρολογιο αλλα να χρησιμοποιουμε το widget για πληκτρολογιο αφης

γιαννης

καλησπερα παιδια,ηθελα να ρωτησω αν το αγορασω απο το επισημο site της dell θα ειναι ξεκλειδωτο?θα λειτουργει ελλαδα?

γιαννης

μολις επικοινωνησα με dell αμερικη και μου ειπαν οτι και σκετη τη συσκευη να αγορασω παλι κλειδωμενο στην t-mobile ειναι!

NikosVolos
γιαννης

δεν το συζηταω,δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω!δεν καταλαβαινω τους αμερικανους και τη μανια με τα κλειδωματα που εχουν.δωσε μια επιλογη στον καταναλωτη!αν δεν το θελει με παροχο και θελει να σου τα σκασει να το παει ξεκλειδωτο εσυ του λες οχι δε θελω τα λεφτα σου!!οκ,κανενα προβλημα!ευχαριστω για την πολυ γρηγορη απαντηση!

γιαννης

φιλε NikosVolos τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι παραλαμβανουν σε 10 μερες συσκευες.το προβλημα ειναι οτι αλλο να δωσω 449 $ απο dell,310 ευρω,και αλλο 645 ευρω εδω.το σκεφτομαι,θα δουμε!

NikosVolos

Ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη,οπως λες,τα διπλα λεφτα.
Παντως προσωπικα εαν δεν αγοραζα το iphone 4 θα πηγαινα κατα πασα πιθανοτητα για αυτο,ειναι πολυ ξεχωριστο,με καλες προδιαγραφες και δεν κυκλοφορει ενω οπως λεει και ο cVlachakis…παντου υπαρχει ενα iphone.

γιαννης

και εγω γιαυτο το θελω!ειναι πολυ ομορφο αλλα και 645 δεν ειναι και λιγα..θα δειξει!

Ζαχαριας

Κυριοι το κινητο εχει κατεβει στα 260 ευρο!! υπαρχει στο ebw…παρ ολα αυτα το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει μπροστινη καμερα για βιντεο κληση η χρηση skype..επισης εχω ενημερωθει οτι ειναι στα ελληνικα αναβαθμισμενο και χωρις προβλημα κλειδωματος!!προσωπικα ψηνομαι αρκετα να προχωρησω στην αγορα αν και ειμαι σε προγραμμα επιδοτησης και αμφιβαλω αν η cosmote μπορει να το εχει διαθεσιμο στις αποθηκες της….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.