Δημοσίευμα για το Nokia 9 PureView, δείχνει τα animations του Fingerprint ξεκλειδώματος.

nokia 9, Δημοσίευμα για το Nokia 9 PureView, δείχνει τα animations του Fingerprint ξεκλειδώματος.
Η επόμενη ναυαρχίδα της HMD Global, το Nokia 9 PureView, θα υποστηρίζει μεταξύ άλλων, την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μέσω της οθόνης. Μία διαρροή στο διαδίκτυο μας αποκαλύπτει τα γραφικά κατά την διαδικασία ξεκλειδώματος.
Αργά ή γρήγορα το Nokia 9 PureView θα κάνει το ντεμπούτο του και όταν συμβεί, θα φέρει μαζί του την πρώτη 5πλή φωτογραφική μηχανή σε smartphone καθώς και έναν ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Λεπτομέρειες σχετικά με τις κάμερες δεν έχουν διαρρεύσει πολλές, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά στο χαρακτηριστικό ασφαλείας του smartphone είναι πλέον διαθέσιμη, χάρη στους ανθρώπους του LoveNokia.
Μέσα στο APK της εφαρμογής ρύθμισης του Nokia 9 PureView βρέθηκαν αρκετές εικόνες που συνδέονται με αυτή τη λειτουργία, μεταξύ των οποίων και εκείνη που περιλαμβάνεται και σε προηγούμενες συσκευές Nokia και η οποία θα εμφανίζεται ως ένδειξη τοποθέτησης του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πιθανώς, αυτή η εικόνα θα εμφανίζεται αυτόματα κάθε φορά που θα ενεργοποιείται το τηλέφωνο.
Το δεύτερο σύνολο εικόνων θα εμφανίζεται στους χρήστες κατά τη ρύθμιση της λειτουργίας. Θα δείχνουν στους χρήστες πού και πώς να πιέσουν την οθόνη για να καταχωρήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα τους για πρώτη φορά.


Μόλις ο σαρωτής έχει ρυθμιστεί, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ξεχωριστών κινούμενων εικόνων που θα ονομάζονται “Future”, “Molecular” και “SuperCell”. Αυτές θα εμφανίζονται κάθε φορά που το smartphone ξεκλειδώνεται και μπορείτε να τις δείτε στα παραπάνω βίντεο.
Το Nokia 9 PureView θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο του στο τέλος αυτού του μήνα ή το αργότερο στο MWC 2019 τον Φεβρουάριο. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα, με την τιμή της νέας ναυαρχίδας να φημολογείται ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 749€ και 799€ στην Ευρώπη.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.