Διαρροές για το Galaxy A50 αποκαλύπτουν ύπαρξη notch και τριπλή πίσω κάμερα

Galaxy A50, Διαρροές για το Galaxy A50 αποκαλύπτουν ύπαρξη notch και τριπλή πίσω κάμερα
Τα Galaxy M10 και M20 μπορεί να έχουν γίνει οι πρώτες συσκευές της Samsung που διαθέτουν notch display, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να είναι οι τελευταίες. Το επερχόμενο Galaxy A50 μπορεί επίσης να έχει την οθόνη Infinity-V, με την selfie κάμερα να τοποθετείται σε μια εγκοπή waterdrop.
Μερικές πραγματικές εικόνες του πλαισίου του Galaxy A50 διέρρευσαν, αποκαλύπτοντας την notched display και μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Η Samsung έχει μέχρι στιγμής εννέα τηλέφωνα Galaxy A στα σκαριά. Όλες αυτές οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο εξάμηνο του 2019 με το Galaxy A50 θα έχει τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος.
Galaxy A50, Διαρροές για το Galaxy A50 αποκαλύπτουν ύπαρξη notch και τριπλή πίσω κάμερα
Σύμφωνα με τις πρόσφατες εικόνες που διέρρευσαν παρατηρούμε μια κατακόρυφη εγκοπή στην επάνω δεξιά γωνία της πίσω πλευράς, στην οποία λογικά θα φιλοξενείται η τριπλή κάμερα. Η μικρή τρύπα ακριβώς από κάτω προορίζεται για τον φακό LED. Το Galaxy A50 πρόκειται να κυκλοφορήσει με κύρια πίσω κάμερα στα 24 ΜΡ.
Galaxy A50, Διαρροές για το Galaxy A50 αποκαλύπτουν ύπαρξη notch και τριπλή πίσω κάμερα
Είναι ενδιαφέρον ότι δεν φαίνεται να υπάρχει εγκοπή για έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, προσθέτοντας περαιτέρω τις φήμες ότι θα έρθει με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Το κάτω άκρο του πίσω πλαισίου έχει εγκοπές για τη θύρα USB Type-C και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.
Galaxy A50, Διαρροές για το Galaxy A50 αποκαλύπτουν ύπαρξη notch και τριπλή πίσω κάμερα
Μια άλλη εικόνα του πλαισίου του Galaxy A50 επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα έρχεται με waterdrop notch. Η εγκοπή θα φιλοξενεί την selfie κάμερα, όπως στο Galaxy M10 και το M20. Το Galaxy A50 θα τροφοδοτείται πιθανώς από τον Exynos 9610 SoC και θα τρέχει το Android Pie εξ αρχής. Θα έχει τουλάχιστον 4GB RAM και μπορεί να έρθει σε δύο εκδοχές, με χώρο αποθήκευσης των 64GB και 128GB. Η συσκευή σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής φήμες θα περιλαμβάνει μπαταρία 4.000 mAh.
Η Samsung ενδεχομέμως να παρουσιάσει τη νέα σειρά Galaxy A σε μερικούς μήνες.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.