Διέρρευσαν εικόνες από τα Honor 60 και Honor 60 Pro: Αποκαλύπτουν μικρές διαφορές

, Διέρρευσαν εικόνες από τα Honor 60 και Honor 60 Pro: Αποκαλύπτουν μικρές διαφορές

Η σειρά Honor 60 θα παρουσιαστεί την Τετάρτη και οι φωτογραφίες των Honor 60 και Honor 60 Pro που διέρρευσαν αποκάλυψαν νέα στοιχεία για αυτά. Τα δύο τηλέφωνα θα έχουν σε μεγάλο βαθμό παρόμοια εσωτερικά, αλλά οι νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι η έκδοση Pro θα έχει καμπύλες στις επάνω και κάτω άκρες, καθιστώντας τα μικροσκοπικά πλαίσια ακόμη πιο μικρά.

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι το Pro θα είναι πάντα τόσο ελαφρώς ψηλότερο από το αδερφάκι του, αλλά θα είναι εξίσου φαρδύ.

Την τελευταία φορά που είδαμε renders με διαφορετικά bezels, υποθέσαμε ότι μια συσκευή θα είχε επίπεδη οθόνη και φαίνεται ότι το καταλάβαμε σωστά.

Τα Honor 60 και 60 Pro θα εξακολουθούν να μοιράζονται την μονή τρύπα στο κέντρο και τις τρεις ρυθμίσεις κάμερας στο πίσω μέρος. Θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες μετά την εκδήλωση της 1ης Δεκεμβρίου, προγραμματισμένη για τις 19:30 ώρα Κίνας.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.