Διέρρευσε η τιμή των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite

Huawei P30 τιμή, Διέρρευσε η τιμή των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite

Huawei P30 τιμή, Διέρρευσε η τιμή των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite

Μία εβδομάδα έμεινε για την παρουσίαση της σειράς P30 της Huawei και το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από leaks και renders. Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, κάμερες, χρώματα και όλες οι πιθανές εκδόσεις των Huawei P30 έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες κανένας όμως δεν είχε πληροφορίες για την τιμή του νέου smartphone.

Ας δούμε όμως αναλυτικά όσες πληροφορίες έχουμε για τα νέα smartphones που θα ανακοινωθούν στο Παρίσι σε μια εβδομάδα ακριβώς, Τρίτη 26 Μαρτίου (το Techblog θα βρίσκεται εκεί προσκεκλημένο της Huawei για να δούμε πρώτοι από κοντά τα νέα φωτογραφικά P series).

Huawei P30 Pro

Το μεγάλο αδερφάκι των P30 αναμένεται να ενσωματώνει τον Kirin 980 με την Mali-G76 υπεύθυνη για τα γραφικά και 8GB μνήμης RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος αναμένεται να ξεκινάει από τα 128GB και να φτάνει μέχρι 512GB και θα μπορεί να επεκταθεί έως 256GB με την χρήση Nano Memory. Η OLED οθόνη του smartphone αναμένεται να έχει μέγεθος 6.47 ίντσες με ανάλυση 1080x2340pixel και HDR10 υποστήριξη και notch τύπου σταγόνας. Στο πίσω μέρος ενδέχεται να δούμε τέσσερις κάμερες με την periscope τεχνολογία να πάει το zoom σε άλλο επίπεδο.

Huawei P30 τιμή, Διέρρευσε η τιμή των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite

Huawei P30

Το Huawei P30 είναι το ενδιάμεσο μοντέλο που χωρίζει την budget έκδοση με την Pro. Θα διαθέτει OLED οθόνη 6.1 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2340 pixels και υποστήριξη HDR10 ενώ και αυτό το μοντέλο θα διαθέτει παρόμοιο notch με το Pro μοντέλο. Σε αντίθεση με το Pro μοντέλο το απλό P30 θα έχει μία έκδοση με 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο έως 256GB με την χρήση Nano Memory. Kirin 980 και Mali-G76 θα γυρίζουν τα γρανάζια του smartphone. Τριπλή διάταξη φημολογείται ότι θα δούμε στο smartphone και φυσικά χωρίς την periscope τεχνολογία που θα αποτελεί προνόμιο του Pro μοντέλου.

Το P30 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις αποχρώσεις, Twilight, Black, Midnight Blue καιPink Gold στα περισσότερα Ευρωπαϊκά καταστήματα θα έχει τιμή €749.

Huawei P30 τιμή, Διέρρευσε η τιμή των Huawei P30 Pro, P30 και P30 Lite

Huawei P30 Lite

Το Huawei P30 lite αναμένεται να ενσωματώνει IPS LCD display στις 6.0 ίντσες με ανάλυση 1080x2312pixel. Το notch αυτού του smartphone αναμένεται να μοιάζει με αυτό της P20 σειράς. CPU και GPU θα είναι υποδεέστερα των μεγαλύτερων αδερφών και Kirin 710 με Mali-G51 θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το multitasking των χρηστών. Αναμένεται να υπάρξουν μοντέλα με 4 και 6GB μνήμης RAM ενώ θα διακυμαίνεται και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος από 64 σε 128GB και θα μπορεί να επεκταθεί έως 400GB με χρήση microSD κάρτας. Τριπλή κάμερα θα δούμε στο πίσω μέρος λογικά με τις προδιαγραφές μίας Lite έκδοσης.

Twilight, Black, Midnight Blue θα είναι τα τρία χρώματα του smartphone με την τιμή του να παραμένει στα ίδια επίπεδα με το περσινό P20 Lite μοντέλο – περίπου €369 στα Ευρωπαϊκά καταστήματα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.